ewatonieja Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 :placz: czas mija nieubłaganie nie da się tego odwrócić :-( Quote
Aska7 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dziś mija rok odkąd pierwszy raz wzięłam Cię w ramiona, Kochanie :placz: Quote
szajbus Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Tak szybko ten czas leci, tylko tęsknota jest taka sama, a nawet większa Szarlotto, było tak dobrze. Czemu tak się pospieszyłaś na te tęczowe łąki? Quote
Aska7 Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 :placz::placz::placz: to wciąż takie trudne :-( Quote
Aska7 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Dziesięć miesięcy mija od Twojej śmierci :-( Dziesięć miesięcy mojej tęsknoty :placz: Ciągle mi Cię brak :-( Quote
szajbus Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Szarlotto przyniosłam ci troszke wiosny Quote
Aska7 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Dziś mija jedenaście miesięcy od Twojej śmierci, a mnie serce nadal cały czas boli :-(:-(:-( Quote
ewatonieja Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 za niedługo minie rok :-( dla niektórych świat bez Szarlotty nie jest taki sam, uboższy o wspaniałego psa Quote
szajbus Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Tak bardzo bym chciała cofnąć czas Szarlotto :placz: Na zawsze w mej pamięci! Quote
szajbus Posted May 24, 2009 Author Posted May 24, 2009 To normalne Asiu. Każdy z nas tęskni za psiakiem, którego się kochało, i który odszedł na tęczowe łąki. Żeby to tylko tak nie bolało, ale boli jak diabli Szarlotto Quote
szajbus Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 3 czerwca minie rok, odkąd pobiegłaś przed siebie na tęczowe łąki. Zaskoczyłaś nas wszystkich. Pamietam jak kibicowaliśmy ci po pierwszej, a potem po drugiej operacji. Tak długo czekałaś na ten jedyny, wymarzony domek. Doczekałaś się. Byłaś tam bardzo szczęśliwa. Wreszcie byłaś u siebie. Najważniejsze w tym wszystkim, ze byłaś kochana. Asia płacze za tobą do dzisiaj. Ona wie, że taki pies zdarza się niezwykle rzadko. Byłaś wyjątkowa. Pamiętam jak Asia pisała, że to drugi pies w jej życiu, który tak na nią patrzy. W twoim spojrzeniu była jakaś magia. Kiedy zobaczyłam twoje zdjęcie na stronie schroniska powaliło mnie właśnie to spojrzenie- jedyne, niepowtarzalne, które zapada głęboko w serce. Za 3 dni minie rok, a ja choć nie znałam cię osobiście pamiętam twój obraz i ten ze schroniskowych stron i ten szczęśliwy pycholek z najukochańszego domu. Byłaś i jesteś mi bardzo bliska sunia. Pociesz Asię, zaopiekuj się nią i odwiedź we śnie. Byłas u Asi taka szczęsliwa Quote
ewatonieja Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 "Nie ma na świecie przyjaźni, która trwa wiecznie. Jedynym wyjątkiem jest ta, którą obdarza nas pies." /Konrad Lorenz/ :placz: Quote
Recommended Posts