Aska7 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Moja Ukochana :( Dzisiaj mijają dwa lata odkąd odeszła Sabcia. Śpij spokojnie Kochanie. Quote
ewatonieja Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 czas mija nieubłaganie ale mamy zdjęcia, wspomnienia i nie zapominamy naszych wspaniałych przyjaciół :( masz jakieś Fotki Sabci Asiu? Quote
szajbus Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Jestem i u Was kochane słoneczka. Przywitajcie radośnie Nowy Roczek za TM Quote
szajbus Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 "...Są wspomnienia, które są jedyna osłodą..." Quote
szajbus Posted January 24, 2010 Author Posted January 24, 2010 [FONT="]" cicho cichutko szepczą usta moje wymawiając imię twoje ..." [/FONT] Quote
Maciekkk Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Przeczytałem o szarlottce strasznie Ci współczuję Asiu. Dla mnie jesteś naprawdę wspaniała osoba jakich mało, dałaś jej przed odejściem tyle szczęścia, walczyłaś o nią z całych sił i tak długo cierpisz. Ja straciłem moje Szczęście 3 dni temu :( wiem co to jest za ból, jest świeży, naprawdę mocno Ci współczuję. Quote
Aska7 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Nie wiem jak Cię pocieszyć :shake:, czasami czas wcale nie leczy ran. Ja do tej pory nie potrafię o niej myśleć i mówić bez łez :-(. Quote
Aska7 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Codziennie rano mówiłam do Niej "Dzień dobry, Kochanie", a Ona rozkosznie tuliła uszy :( Quote
szajbus Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Nasze psy Psy które wyszły na wieczny spacer cierpliwi towarzysze dziecinnych zabaw dyskretni świadkowie pierwszych pocałunków piastunki naszych dzieci psy o tyle od nas mniej skomplikowane że rozumiały co to wierność która jest dla nas abstrakcyjnym rzeczownikiem odmienianym przez losowe przypadki psy zazdrosne ale nie zawistne które umiały patrzeć prosto w oczy naszej samotności urodzeni komicy z pantoflem w pysku psy które nie przyjdą już na zawołanie Elżbieta Zechenter-Spławińska Quote
Recommended Posts