Neris Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Dziękuję Z bazarku - aniołka mamy 50 zł. Quote
Neris Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Wczoraj Amelka została wysterylizowana. Bardzo źle to zniosła, aż się denerwuję. Od wczoraj leży jakaś taka śnięta Lekarz mówi, żeby się nie przejmować, ale okropnie mi jej żal. Quote
gosiaczek20 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Na pewno będzie wszytko dobrze, musi być a ile wyniosła sterylka. Quote
Neris Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Zjadła ładnie kolację, była na podwórku a teraz leży na moim łózku "na sardynkę" między jamnikami... Quote
Neris Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 No niestety rozdarła ubranko i zaczęła się dobierać do szwów. Teraz chodzi w rękawku od mojej bluzki. Fajna to była bluzka, czarna taka... ale nie miałam niczego innego co by sie nadało na strój więzienny Gosiu będziesz z niej miała pociechę. Dzisiaj w nocy połozyłam ją sobie tuż koło poduszki, żeby w razie czego słyszeć czy nie kombinuje ze szwami, a ona tak się tuliła, rozdawała całusy, słodziak z niej nieprzeciętny! Quote
gosiaczek20 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 A jak dziś się moja pannica czuje i co dzis zbroiła? Quote
Neris Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Bardzo jest grzeczniusia. Dzisiaj spała sobie na fotelu, nie chciała ze mną w łóżeczku Quote
gosiaczek20 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 A jak dzisiaj słoneczko się czuje? A tak poza tym za ile mniej więcej dni możemy szukać transportu dla Amelki? Quote
Neris Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Już można szukać. Napisałam zresztą na transportowym. Ranka pięknie się goi, zdjęcie szwów w poniedziałek, ale to mogłabyś zrobić już u siebie. Amelka jest bardzo karna, zawołana przychodzi do nogi. Nie trzeba już smaczków, wystarcza sama nagroda - pochwała i głaskanie. Jest naprawdę niezwykle inteligentna. Quote
gosiaczek20 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Założyłam osobny wątek na transportowym,może ktoś szybciej zauważy. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10101557#post10101557 A jak dziś sie czuje Amelcia? Quote
gosiaczek20 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Jest szansa na transport ale napisze wiecej jak juz to bedzie pewne na 100 % ale jakas szansa juz jest . A jak Amelka dzis sie czuje,ranka dobrze sie goi?A jak tam rekaw bluzki - przetrwal? Quote
szajbus Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Wiadomość od Neris, która nie może się dostać na dogo "Amelka dziś miała zdjęcie szwów. Pani doktor pochwaliła Amelkę, że taka grzeczna i nic nie wzięła za wizytę. Amelka czeka na transport! do Wrocławia lub Opola" Quote
Poker Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 jadę w czwartek,22 maja,późnym popołudniem z Warszawy do Wrocławia pociągiem i mogę zabrać małą.Piszcie na pv. Quote
Franca81 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Cześć. ;) Jak coś to ja w niedziele bede wracac z Wawy do Opola. To jakby coś Poker wypadło to mogę małą zabrać. :razz: (w Opolu byłabym wtedy około 21). Mój nr gg 3613101 w stolicy bede miec co jakis czas dostep do kompa ;) Quote
Neris Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Może w nocy dogo pozwoli cokolwiek napisać Gosiaczek niestety jest w szpitalu. Podobno ma wyjść w poniedziałek, taką informację przekazała mi sms-em Myślę, że transport będe organizować jak już będzie pewność, że Gosiaczek może podjechać i małą z Opola odebrać. Amelka zmęczona wykopywaniem drzewek: Quote
gosiaczek20 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Czy jest ktoś,kto moze podwieżć mała z wroclawia do opola,moze byc pociagiem lub jak kto woli?:Help_2::modla::help1::help1::help1: Quote
gosiaczek20 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 w ta niedziele ( 1.06),ona jutro pojedzie z ulvhedinn do wroclawia i w niedziele trzeba ja zabrac do opola,tak by bylo najlepiej,ja bym po nia pojechala do wrocka,gdybym mogla (w ten weekend mam egzaminy na uczeln i nijak nie moge sie wyrwac).jezeli ona bedzie w opolu w niedziele to po egzaminach pojedziemy juz sobie razem do domku. Quote
gosiaczek20 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Kurcze dlaczego my mamy takiego pecha,ze nikt nie moze nam pomoc,co Amelciu.....:placz::placz: Chyba musze zrobic prawo jazdy....:roll: Quote
gosiaczek20 Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Niestety akcja odwolana,z powodów wyzszej koniecznosci. Szukamy dallej drogi dojazdu do mnie. Quote
Recommended Posts