Jump to content
Dogomania

Szaleństwa Majki Skowron czyli Amelka i Psotka w jednym stały domu...

Recommended Posts

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj Amelka została wysterylizowana.
Bardzo źle to zniosła, aż się denerwuję.
Od wczoraj leży jakaś taka śnięta
Lekarz mówi, żeby się nie przejmować, ale okropnie mi jej żal.

Posted

No niestety rozdarła ubranko i zaczęła się dobierać do szwów.
Teraz chodzi w rękawku od mojej bluzki. Fajna to była bluzka, czarna taka... ale nie miałam niczego innego co by sie nadało na strój więzienny

Gosiu będziesz z niej miała pociechę.
Dzisiaj w nocy połozyłam ją sobie tuż koło poduszki, żeby w razie czego słyszeć czy nie kombinuje ze szwami, a ona tak się tuliła, rozdawała całusy, słodziak z niej nieprzeciętny!

Posted

Już można szukać.
Napisałam zresztą na transportowym.

Ranka pięknie się goi, zdjęcie szwów w poniedziałek, ale to mogłabyś zrobić już u siebie.

Amelka jest bardzo karna, zawołana przychodzi do nogi. Nie trzeba już smaczków, wystarcza sama nagroda - pochwała i głaskanie.
Jest naprawdę niezwykle inteligentna.

Posted

Jest szansa na transport ale napisze wiecej jak juz to bedzie pewne na 100 % ale jakas szansa juz jest .
A jak Amelka dzis sie czuje,ranka dobrze sie goi?A jak tam rekaw bluzki - przetrwal?

Posted

Wiadomość od Neris, która nie może się dostać na dogo

"Amelka dziś miała zdjęcie szwów. Pani doktor pochwaliła Amelkę, że taka grzeczna i nic nie wzięła za wizytę.

Amelka czeka na transport! do Wrocławia lub Opola"

Posted

Cześć. ;)

Jak coś to ja w niedziele bede wracac z Wawy do Opola. To jakby coś Poker wypadło to mogę małą zabrać. :razz: (w Opolu byłabym wtedy około 21).

Mój nr gg 3613101 w stolicy bede miec co jakis czas dostep do kompa ;)

Posted

Może w nocy dogo pozwoli cokolwiek napisać

Gosiaczek niestety jest w szpitalu.
Podobno ma wyjść w poniedziałek, taką informację przekazała mi sms-em
Myślę, że transport będe organizować jak już będzie pewność, że Gosiaczek może podjechać i małą z Opola odebrać.

Amelka zmęczona wykopywaniem drzewek:

Posted

w ta niedziele ( 1.06),ona jutro pojedzie z ulvhedinn do wroclawia i w niedziele trzeba ja zabrac do opola,tak by bylo najlepiej,ja bym po nia pojechala do wrocka,gdybym mogla (w ten weekend mam egzaminy na uczeln i nijak nie moge sie wyrwac).jezeli ona bedzie w opolu w niedziele to po egzaminach pojedziemy juz sobie razem do domku.