emilia2280 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 przelalam dzis 20 euro na sunié. wieczorem zobaczymy ile jeszcze brakuje - koszty pewnie niemale, pomimo ze wplat bylo troché. Quote
Dorothy Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='samoglow']a przystojny? :evil_lol:[/quote] oj bardzo :placz: ale chyba ma mnie za lekka szajbuske wiec nic z tego:placz: :evil_lol: Quote
Dorothy Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 [quote name='emilia2280']przelalam dzis 20 euro na sunié. wieczorem zobaczymy ile jeszcze brakuje - koszty pewnie niemale, pomimo ze wplat bylo troché.[/quote] Emilko dziękuje :calus: odpisalam na pw Quote
Olena84 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Mowilam że masz flirtować, a Ty nic;).. Ja jutro znow sprobuje dostac sie do okienka, ale nie wiem z jakim skutkiem bo nie moge wystac w kolejce na poczcie, takie są ostatnio tłumy. Moge w kopercie wysłać... Quote
Dorothy Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 nie ryzykuj, ja w uczciwosc poczty nie wierze ;] flirtowac no wiesz, on niewzruszony jest, niczym skała...:evil_lol: za to oboje kwiczymy ze śmiechu jak tam przychodze, personel i klienci nieco sie dziwia, a my sie nie umiemy powstrzymac. Powinnismy zalozyc loze szydercow:evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo kabaret :cunao::drink1: zadne flirtowanie sie nie umywa do porozumienia dusz...;) dzis mnie wzywano po poludniu nagle do kolkujacego konia wrocilam teraz nie wiem co tam u Libry, nie wiem co na koncie, lece z nóg ze zmeczenia, jutro rano do lecznicy, wroce i zaraz melduje Quote
Dea Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 [CENTER][B]bazarek dla Libry:[/B] [FONT='Times New Roman'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107405[/URL] [/FONT] [FONT='Times New Roman'][B]ZAPRASZAM i pomóżcie podnosić!!![/B][/FONT][/CENTER] Quote
majqa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Zdrowiej Libro i nadrabiaj wielkie zaległości!!! Quote
Dorothy Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 ciotka Libra do gory, pokaz siwy pysk Quote
maggiejan Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Dorothy'] zadne flirtowanie sie nie umywa do porozumienia dusz...;) [/quote] To najlepsza podstawa trwałego, szczęśliwego związku ;) On nie jest zainteresowany, czy dobrze się maskuje...?:razz: Quote
Olena84 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Napewno jest zainteresowany, i opusci wszystkie koszty;) Quote
maggiejan Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 To by świadczyło, że ma dobry gust i dobre serce...:lol: Quote
Olena84 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Jakby co Dorothy, my już za Ciebie zdecydowałyśmy;), zgadzamy sie bys spotykała sie z wetem Libry. Quote
Basia i Barni Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Olena84']Jakby co Dorothy, my już za Ciebie zdecydowałyśmy;), zgadzamy sie bys spotykała sie z wetem Libry.[/quote] przynajmniej do końca leczenia Libry :cool3::diabloti: Quote
Charly Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Basia i Barni']przynajmniej do końca leczenia Libry :cool3::diabloti:[/quote] i jak daleko zajechala na swoim dobrym sercu? weszla w "ciemny swiatek" jak nic. Najpierw uprowadzenie i kradziez Libry, a teraz...takie propozycje..... wszystko dla psa:evil_lol: Quote
Dorothy Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 huehuehue propozycje sa niczego sobie, rozgrzeszenie Wasze baaardzo podnioslo mnie na duchu :evil_lol: tak w razie czego ;) [QUOTE] To by świadczyło, że ma dobry gust i dobre serce...:lol:[/QUOTE] co do serca- OJ MA. co do gustu- nie wiem, wiecznie go widze w lekarskich łachach, trudno stwierdzić, ale możliwe ze jednak nie ma bo mnie nie podrywa :diabloti: [QUOTE] Napewno jest zainteresowany, i opusci wszystkie koszty;-)[/QUOTE] ...:cool3: hihi, no nie wiem, mężczyzni to jednak materialiści....:cool3: [QUOTE]Jakby co Dorothy, my już za Ciebie zdecydowałyśmy;-), zgadzamy sie bys spotykała sie z wetem Libry.[/QUOTE] huehuehue moze mu to powiem ... zeby nie mial skrupułów...:evil_lol: [QUOTE] i jak daleko zajechala na swoim dobrym sercu? weszla w "ciemny swiatek" jak nic. Najpierw uprowadzenie i kradziez Libry, a teraz...takie propozycje..... wszystko dla psa:evil_lol:[/QUOTE] otoż to, mam takie powiedzenie, że na swoim dobrym sercu zajechałam do... psiej dupy.:p Aczkolwiek w tym wypadku odrobine przyjemnosci sie czlowiekowi od zycia nalezy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maggiejan Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Żartujemy sobie, ale jeśli facet wolny to sprawę trzeba potraktować poważnie :diabloti: Quote
Poker Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Dorothy,dowiedz sie czy wolny. Jeżeli tak , to bierz się do roboty.Miałabyś 2 w 1,chłop w dom i wet dla zwierzów :evil_lol: Quote
Dorothy Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 mam silne przeczucie ze by mnie nie chcial, wlasnie z powodu ilosci zwierzat w domu :placz::placz::placz: zaden chlop nie lubi pracowac, a szczegolnie jak po pracy przychodzi sie do domu i znow trzeba pracowac:diabloti: Quote
Olena84 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Jeśli z tego powodu nie pobierzecie sie:) , -to on nie jest wart, w sumie zadnej z nas:) Quote
Neigh Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 No to niemal sie przez cały wątek przekopałam:-). Jesssu a ja się oficjalnie nigdy nie odważyłam przyznać jak psa rąbnęłam:-):diabloti: Myślałam, że dogomaniaczki można tylko w psychiatryku spotkać.....a tu się okzuje, ze i w kiciu:-). Pocieszające. Pocieszył mnie tez fakt, że nie tylko ja własne dzieci deprawuję:-))) A co do weta. No coś Ty Doroty ja bym się tam 5 min nie zastanawiała. Nie ma to jak miec ognisty romans z kims kogo nie dziwią kłaki na ubraniu:-) hihihihihi Quote
maggiejan Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 [quote name='Dorothy']mam silne przeczucie ze by mnie nie chcial, wlasnie z powodu ilosci zwierzat w domu :placz::placz::placz: zaden chlop nie lubi pracowac, a szczegolnie jak po pracy przychodzi sie do domu i znow trzeba pracowac:diabloti:[/quote] Nie mogę się zgodzić z Tobą, Dorotko. Myślę, że dotąd szukałaś wśród niewłaściwych facetów. Ja mam właśnie do pomocy w domu Pana, który chętnie sprząta, gotuje, robi zakupy, wyprowadza psy i robi jeszcze parę rzeczy, które by mi samej do głowy nie przyszły (nie kojarzcie z czymś zbereźnym:diabloti:). I to wszystko za niewiele więcej niż "dziękuję". Trzeba dać mężczyźnie szansę, aby się wykazał. Nie dyskwalifikujmy mężczyzn ze względu na płeć, w końcu to nie ich wina:diabloti: Quote
Olena84 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 maggiejan - gdzie Ty takiego znalazłaś? A to mąż Twoj? Quote
Recommended Posts