Jump to content
Dogomania

Libra u mnie na DT!Gronkowiec w uszach, egzema na skórze,uśmiech na pysku-Libra za TM

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='emilia2280']przelalam dzis 20 euro na sunié. wieczorem zobaczymy ile jeszcze brakuje - koszty pewnie niemale, pomimo ze wplat bylo troché.[/quote]

Emilko dziękuje :calus: odpisalam na pw

Posted

Mowilam że masz flirtować, a Ty nic;)..
Ja jutro znow sprobuje dostac sie do okienka, ale nie wiem z jakim skutkiem bo nie moge wystac w kolejce na poczcie, takie są ostatnio tłumy. Moge w kopercie wysłać...

Posted

nie ryzykuj, ja w uczciwosc poczty nie wierze ;]
flirtowac no wiesz, on niewzruszony jest, niczym skała...:evil_lol:
za to oboje kwiczymy ze śmiechu jak tam przychodze, personel i klienci nieco sie dziwia, a my sie nie umiemy powstrzymac. Powinnismy zalozyc loze szydercow:evil_lol::evil_lol::evil_lol: albo kabaret :cunao::drink1:
zadne flirtowanie sie nie umywa do porozumienia dusz...;)

dzis mnie wzywano po poludniu nagle do kolkujacego konia wrocilam teraz nie wiem co tam u Libry, nie wiem co na koncie, lece z nóg ze zmeczenia, jutro rano do lecznicy, wroce i zaraz melduje

Posted

[CENTER][B]bazarek dla Libry:[/B]

[FONT='Times New Roman'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107405[/URL] [/FONT]

[FONT='Times New Roman'][B]ZAPRASZAM i pomóżcie podnosić!!![/B][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Dorothy']
zadne flirtowanie sie nie umywa do porozumienia dusz...;)
[/quote]
To najlepsza podstawa trwałego, szczęśliwego związku ;)
On nie jest zainteresowany, czy dobrze się maskuje...?:razz:

Posted

[quote name='Basia i Barni']przynajmniej do końca leczenia Libry :cool3::diabloti:[/quote]

i jak daleko zajechala na swoim dobrym sercu?
weszla w "ciemny swiatek" jak nic. Najpierw uprowadzenie i kradziez Libry, a teraz...takie propozycje..... wszystko dla psa:evil_lol:

Posted

huehuehue
propozycje sa niczego sobie, rozgrzeszenie Wasze baaardzo podnioslo mnie na duchu :evil_lol: tak w razie czego ;)

[QUOTE] To by świadczyło, że ma dobry gust i dobre serce...:lol:[/QUOTE]

co do serca- OJ MA.
co do gustu- nie wiem, wiecznie go widze w lekarskich łachach, trudno stwierdzić, ale możliwe ze jednak nie ma bo mnie nie podrywa :diabloti:

[QUOTE]
Napewno jest zainteresowany, i opusci wszystkie koszty;-)[/QUOTE]
...:cool3:
hihi, no nie wiem, mężczyzni to jednak materialiści....:cool3:

[QUOTE]Jakby co Dorothy, my już za Ciebie zdecydowałyśmy;-), zgadzamy sie bys spotykała sie z wetem Libry.[/QUOTE]

huehuehue
moze mu to powiem ... zeby nie mial skrupułów...:evil_lol:

[QUOTE]
i jak daleko zajechala na swoim dobrym sercu?
weszla w "ciemny swiatek" jak nic. Najpierw uprowadzenie i kradziez Libry, a teraz...takie propozycje..... wszystko dla psa:evil_lol:[/QUOTE]

otoż to, mam takie powiedzenie, że na swoim dobrym sercu zajechałam do... psiej dupy.:p
Aczkolwiek w tym wypadku odrobine przyjemnosci sie czlowiekowi od zycia nalezy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

mam silne przeczucie ze by mnie nie chcial, wlasnie z powodu ilosci zwierzat w domu :placz::placz::placz:
zaden chlop nie lubi pracowac, a szczegolnie jak po pracy przychodzi sie do domu i znow trzeba pracowac:diabloti:

Posted

No to niemal sie przez cały wątek przekopałam:-). Jesssu a ja się oficjalnie nigdy nie odważyłam przyznać jak psa rąbnęłam:-):diabloti:
Myślałam, że dogomaniaczki można tylko w psychiatryku spotkać.....a tu się okzuje, ze i w kiciu:-). Pocieszające.
Pocieszył mnie tez fakt, że nie tylko ja własne dzieci deprawuję:-)))

A co do weta. No coś Ty Doroty ja bym się tam 5 min nie zastanawiała. Nie ma to jak miec ognisty romans z kims kogo nie dziwią kłaki na ubraniu:-) hihihihihi

Posted

[quote name='Dorothy']mam silne przeczucie ze by mnie nie chcial, wlasnie z powodu ilosci zwierzat w domu :placz::placz::placz:
zaden chlop nie lubi pracowac, a szczegolnie jak po pracy przychodzi sie do domu i znow trzeba pracowac:diabloti:[/quote]
Nie mogę się zgodzić z Tobą, Dorotko. Myślę, że dotąd szukałaś wśród niewłaściwych facetów. Ja mam właśnie do pomocy w domu Pana, który chętnie sprząta, gotuje, robi zakupy, wyprowadza psy i robi jeszcze parę rzeczy, które by mi samej do głowy nie przyszły (nie kojarzcie z czymś zbereźnym:diabloti:). I to wszystko za niewiele więcej niż "dziękuję". Trzeba dać mężczyźnie szansę, aby się wykazał. Nie dyskwalifikujmy mężczyzn ze względu na płeć, w końcu to nie ich wina:diabloti: