majqa Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='Dorothy'](...) I nie skreslalabym Libry w odniesieniu do dzieci. (...) A na pocieszenie powiem ze dzis Jula prowadzila z łąki Libre do domu trzymajac za obroze i Libra szla bardzo grzecznie. Tak ze te zeby pokazala wtedy gdy sytuacja byla wyraznie stresowa.[/quote] [B]Trzymam kciuki za poczynania Julciowe![/B] Niech wyprzedzi w stadzie Librę!!! W żadnym razie nie skreślam Libry w odniesieniu do dzieci ale sygnalizowałam wcześniejszą wypowiedzią jedynie czujność. Małe dziecko, które nie przewidzi, co może "zmalować" Librze może być zagrożone. Dziecko, a do tego i wychowane ze zwierzątkami, wiekowo podobne Julci, wpasuje się w sytuację bez problemu. Libra poprostu bada swoje stadne siły i przyzwolenie przewodnika, czyli Ciebie Dorotko. Quote
Margo05 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Ja też trzymam kciuki :) I przy okazji pytam o stan finansowy Liberki :oops: Quote
majqa Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='Margo05'](...) I przy okazji pytam o stan finansowy Liberki :oops:[/quote] Dorotuś, pisz wprost, zgodnie z prośbą Margo. Jak wygląda obecny minus Liberci? Quote
Margo05 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Popieram, popieram :) Dawaj tu ciotka finanse do przeglądu :evil_lol: Quote
Dorothy Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 dam dam tylko sie do banku zalogowac nie moge a wyciagu nie raczyli dostarczyc, postaram sie najpozniej do jutra zrobic :-) Liber spi cale dnie na wycieraczce nieraz tak mocno, ze ostatnio wyszlam, przelazlam przez nia, poszlamdo koni a ona spala w najlepsze :-) sen sprawiedliwego :cool3: Quote
Poker Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 starszacy jak niemowlaki po prostu potrzebują więcej snu :evil_lol: Quote
Dorothy Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 ano wylądowała , i widac że zadowolona jest z tego bardzo :razz: Quote
Marka Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [B]Bazarek dla babci Libry - [I]ZAPRASZAM[/I][/B] :bigok: [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10247947#post10247947[/url] Quote
Dorothy Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Rozliczenie- wplaty od 21 maja. Han&Dom 50 zl jola rz 20zl agusia-zet 25 zl zachary 200zl Poker 50 zl elza-milicz 100zl z allegro- 287 minus wystawienie aukcji dwa razy po 12 zl = 263 zl razem wplaty 708 zl wystarczy z naddatkiem na majowy rachunek, juz nie powinien byc taki wysoki jak poprzedni, dokupilam tez frontline- Libra jako alergik nie ma prawa miec pchel opakowanie rimadylu i szampon nie wiem ile to bedzie do rachunku dowiem sie jak dostane ten majowy, WSZYSKIM WAM GORACO DZIEKUJE :calus: :calus: :calus: :multi: W SPRAWIE RIMADYLU lekarz mowi ze ten rimadyl jest o tyle lepszy ze ta chondrityna sie lepiej wytwarza w stawach i costam costam, ma nie tylko klasyczne dzialanie przeciwbolowe ale i przeciwzapalne oraz "lepiejsmarujace" w stawach. Rzeczywiscie Libra bez lekow nie bardzo funkcjonuje, zaruca jej doopka :-( i widac ze ma problem, po rimadylu jest duzo lepiej (dostaje codziennie w tej chwili) ale i tak porusza sie caly czas tak,jak to okreslila moja mama- jakby chodzila po rozżarzonych weglach. I tak wlasnie jest,wiec lekow jej nie oszczedzam. Czesc pieniedzy jesli zostana- przekaze na zakup karmy dla seniorow z problemami stawowymi, narazie wraz z reszta je Bosch MyFriend, niestety przy tej liczbie psow nie bardzo moge sobie pozwolic na lepsza karme do tego dodaje jej caniviton ktory zostal mi po ktoryms psie. Quote
Gosiapk Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Dorothy Ty to juz do konca zycia nic robic nie musisz, bo maszmiejsce w niebie zapewnione Quote
Dorothy Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 myślisz ze mnie przyjmą z tymi różkami?? :evil_lol: może nie zauważą, chustke założe....:cool3: Quote
Basia i Barni Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 o jejku no ładnie Dorotko z tymi różkami- pewnie te rogi zasłoni wielkie serducho twoje :diabloti: Quote
Margo05 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Dobrze Prezesowo gadasz :evil_lol: I miło Cię znów widzieć :eviltong: Quote
Bachnach Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Doroto , zdjecia juzaczkow na wątku , zapraszam . Libra to juz prawdziwa babcia , zapewniłas jej godziwą starość . Teraz wie, co znaczy żyć . Zdrowka Liberko .;) Quote
Dorothy Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 ale wpierw musze poszukac watku, przezylam dwie awarie kompa i teraz korzystam z nie-swojego nic tu nie mam pochowane, moze w subskrybcjach na dogo bedzie.. witam stary skład a juz myslalam ze ekipa klubu G sie rozsypała,,,,:placz: Babcia Liber wzbudza strach ale kino mowie Wam przyjechal facet i chowal mi sie za plecami tak sie jej bał, a ona na tych swoich dreptajacych nozkach za nim zeby go powachac, hihi, prawie gonili sie w kółko, na koniec mówie mu SPOKOJNIE to emerytowany stróż, już zwolniony z funkcji, a on na to- żeby pani widziała jak ona tu szczeka jak Pani nie ma- najgłośniej z wszystkich, i najgroźniej stara sie wyglądać :evil_lol: Znaczy Liber odpracowuje czynsz :loveu: Quote
majqa Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 [quote name='Dorothy'](...)witam stary skład a juz myslalam ze ekipa klubu G sie rozsypała,,,,:placz: [B]Póki nam się ów punkt na kostkę nie zsunął, póty trwa i klub...:eviltong:[/B] Babcia Liber wzbudza strach ale kino mowie Wam przyjechal facet i chowal mi sie za plecami tak sie jej bał(...) [B]A...spójrz no Dorotko oczami Pana na Librę. Zrobiłaś z niej kawał przepięknego, wielkiego psa (wiem, że nie urosła ale na starych fotach była zgarbiona przeżyciami, a teraz pychol zadarty, postawa, że hoho) !!! Ja gościa rozumiem. Sama bym babci zeszła z drogi...[/B]:evil_lol:[/quote] Buziaki Liberuś!!! Goń towarzycho na 4 wiatry!!! Quote
Dorothy Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 nie no, co prawda to prawda, Libra wygladala jak stary wytarty strzep przygnieciony do ziemi ciezarem przezyc, a teraz faktycznie jest naprawde wieksza i wyzsza :-) Odroslo futro, a psychika faktycznie podniosla ja o dobre 20 cm:cool3: prawie z niej owczarek, uwazam ze jest naprawde ładna. punkt G na kostce? hmmm, no latwiej by bylo niektorym pokazac gdzie tez to on jest:evil_lol: Quote
Margo05 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Szczególnie to nieproszone :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts