Jump to content
Dogomania

Libra u mnie na DT!Gronkowiec w uszach, egzema na skórze,uśmiech na pysku-Libra za TM

Recommended Posts

Posted

[quote name='Dorothy'](...) I nie skreslalabym Libry w odniesieniu do dzieci. (...) A na pocieszenie powiem ze dzis Jula prowadzila z łąki Libre do domu trzymajac za obroze i Libra szla bardzo grzecznie. Tak ze te zeby pokazala wtedy gdy sytuacja byla wyraznie stresowa.[/quote]
[B]Trzymam kciuki za poczynania Julciowe![/B] Niech wyprzedzi w stadzie Librę!!! W żadnym razie nie skreślam Libry w odniesieniu do dzieci ale sygnalizowałam wcześniejszą wypowiedzią jedynie czujność. Małe dziecko, które nie przewidzi, co może "zmalować" Librze może być zagrożone. Dziecko, a do tego i wychowane ze zwierzątkami, wiekowo podobne Julci, wpasuje się w sytuację bez problemu. Libra poprostu bada swoje stadne siły i przyzwolenie przewodnika, czyli Ciebie Dorotko.

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Margo05'](...)
I przy okazji pytam o stan finansowy Liberki :oops:[/quote]
Dorotuś, pisz wprost, zgodnie z prośbą Margo. Jak wygląda obecny minus Liberci?

Posted

dam dam tylko sie do banku zalogowac nie moge a wyciagu nie raczyli dostarczyc, postaram sie najpozniej do jutra zrobic :-)
Liber spi cale dnie na wycieraczce nieraz tak mocno, ze ostatnio wyszlam, przelazlam przez nia, poszlamdo koni a ona spala w najlepsze :-)
sen sprawiedliwego :cool3:

Posted

Rozliczenie- wplaty od 21 maja.

Han&Dom 50 zl
jola rz 20zl
agusia-zet 25 zl
zachary 200zl
Poker 50 zl
elza-milicz 100zl
z allegro- 287 minus wystawienie aukcji dwa razy po 12 zl = 263 zl
razem wplaty 708 zl

wystarczy z naddatkiem na majowy rachunek, juz nie powinien byc taki wysoki jak poprzedni,
dokupilam tez frontline- Libra jako alergik nie ma prawa miec pchel
opakowanie rimadylu i szampon
nie wiem ile to bedzie do rachunku dowiem sie jak dostane ten majowy,

WSZYSKIM WAM GORACO DZIEKUJE :calus: :calus: :calus: :multi:

W SPRAWIE RIMADYLU lekarz mowi ze ten rimadyl jest o tyle lepszy ze ta chondrityna sie lepiej wytwarza w stawach i costam costam, ma nie tylko klasyczne dzialanie przeciwbolowe ale i przeciwzapalne oraz "lepiejsmarujace" w stawach.

Rzeczywiscie Libra bez lekow nie bardzo funkcjonuje, zaruca jej doopka :-( i widac ze ma problem, po rimadylu jest duzo lepiej (dostaje codziennie w tej chwili) ale i tak porusza sie caly czas tak,jak to okreslila moja mama- jakby chodzila po rozżarzonych weglach. I tak wlasnie jest,wiec lekow jej nie oszczedzam.
Czesc pieniedzy jesli zostana- przekaze na zakup karmy dla seniorow z problemami stawowymi, narazie wraz z reszta je Bosch MyFriend, niestety przy tej liczbie psow nie bardzo moge sobie pozwolic na lepsza karme
do tego dodaje jej caniviton ktory zostal mi po ktoryms psie.

Posted

Doroto , zdjecia juzaczkow na wątku , zapraszam .
Libra to juz prawdziwa babcia , zapewniłas jej godziwą starość .
Teraz wie, co znaczy żyć .
Zdrowka Liberko .;)

Posted

ale wpierw musze poszukac watku, przezylam dwie awarie kompa i teraz korzystam z nie-swojego nic tu nie mam pochowane, moze w subskrybcjach na dogo bedzie..

witam stary skład a juz myslalam ze ekipa klubu G sie rozsypała,,,,:placz:
Babcia Liber wzbudza strach ale kino mowie Wam przyjechal facet i chowal mi sie za plecami tak sie jej bał, a ona na tych swoich dreptajacych nozkach za nim zeby go powachac, hihi, prawie gonili sie w kółko, na koniec mówie mu SPOKOJNIE to emerytowany stróż, już zwolniony z funkcji, a on na to- żeby pani widziała jak ona tu szczeka jak Pani nie ma- najgłośniej z wszystkich, i najgroźniej stara sie wyglądać :evil_lol:
Znaczy Liber odpracowuje czynsz :loveu:

Posted

[quote name='Dorothy'](...)witam stary skład a juz myslalam ze ekipa klubu G sie rozsypała,,,,:placz: [B]Póki nam się ów punkt na kostkę nie zsunął, póty trwa i klub...:eviltong:[/B]
Babcia Liber wzbudza strach ale kino mowie Wam przyjechal facet i chowal mi sie za plecami tak sie jej bał(...) [B]A...spójrz no Dorotko oczami Pana na Librę. Zrobiłaś z niej kawał przepięknego, wielkiego psa (wiem, że nie urosła ale na starych fotach była zgarbiona przeżyciami, a teraz pychol zadarty, postawa, że hoho) !!! Ja gościa rozumiem. Sama bym babci zeszła z drogi...[/B]:evil_lol:[/quote]
Buziaki Liberuś!!! Goń towarzycho na 4 wiatry!!!

Posted

nie no, co prawda to prawda, Libra wygladala jak stary wytarty strzep przygnieciony do ziemi ciezarem przezyc, a teraz faktycznie jest naprawde wieksza i wyzsza :-) Odroslo futro, a psychika faktycznie podniosla ja o dobre 20 cm:cool3:
prawie z niej owczarek, uwazam ze jest naprawde ładna.

punkt G na kostce? hmmm, no latwiej by bylo niektorym pokazac gdzie tez to on jest:evil_lol: