Jump to content
Dogomania

Libra u mnie na DT!Gronkowiec w uszach, egzema na skórze,uśmiech na pysku-Libra za TM

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no nie znalazlam nic poza tym co wyszczególniłam. Może coś ominęłam, sprawdze raz jeszcze, ale.. w jaki dzień był przelew posłany?
no i DZIĘKUJĘ :calus:

Posted

przypominam o cegielkach bo nijak nie moge zmienic mojego podpisu, u Was tez takie problemy??

[B][URL]http://allegro.pl/item361100093_odebrana_smierci_pomoz_ja_ratowac_.html[/URL][/B]

Posted

[quote name='Dorothy']przypominam o cegielkach bo nijak nie moge zmienic mojego podpisu, u Was tez takie problemy??

[B][URL]http://allegro.pl/item361100093_odebrana_smierci_pomoz_ja_ratowac_.html[/URL][/B][/quote]
By zmienić podpis poproś moda o to na wątku:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109712[/URL]

Posted

za ktora plyte? za pomidory? to moze Basi trzeba zapytac, jesli o nia chodzi to zapytam

Basia i Barni czy Ty aby nie zamierzasz zrezygnowac z prezesostwa???:cool3:

napisalam do moda o podpis na tamtym watku...

Posted

nie wiem, media w postaci lokalnej gazety dzis mialy opublikowac ogloszenie ale nie wiem czy wyszlo, cisza jak makiem...
pozostale gazety obskocze w przyszlym tygodniu, tzn dziennik i wyborcza.
moze sie tam uda cos zamiescic.
nie wiem gdzie jeszcze.
Moze cos na Krakow by sie udalo...
Ogloszenia jakies dla wetow tez zrobie, ale jakos nie czuje tego...

jak narazie-0 zadnego telefonu ani maila.
ZADNEGO:-(

Posted

Dorotko, czy Ty ogłaszasz Librę w gazetach lokalnych...? Bo w Twojej okolicy są tacy ludzie, że strach psa oddać... Może lepiej do gazet krakowskich ją dać, tam ma większe szanse...

Posted

wlasnie wiem, pytalam tu na watku wielokrotnie czy ktos ma jakies pomysly i namiary w sprawie gazet, ale cisza, wyslalam pytanie do AgiG z Krakowa, moze cos pomoze..jakies adresy nazwy...

Posted

o moj boze!!!
co tu sie wyprawia!!!
Libra domu niema
kasy idzie mnóstwo
a na dodatek pani prezes zajeta i spocona z remontow po same pachy
a juz nie mowie o klubie G - wiem ze jest cieplo i pewnie klubowiczki szczytuja w terenie ale na milość boska podzielcie sie tu swoimi przemysleniami:-)

a moze zrobie reczne ogloszenia librze z płaczliwym tekstem o domek i porozwieszam-moze ja ktos pokocha
a jak ona na smyczy chodzi normalnie- czy sie 'rzuca"?
no i jak zachowuje czystosc- ?

Posted

[quote name='Basia i Barni']40 Zł Z Bazarku - Przepraszam Wszystkich Ze Jeszcze Kolczyków Nie Przeslalam- Margo Ty Chyba Niechciałas Ich ? Czy Jak

Tyle Mam Na Głowie Niemam Czasu Nawet Na Komputerek[/QUOTE]

Basia, te "moje" kolczyczki mają iść na kolejny bazarek dla Libry.
Czy w Krakowie jest "Metro"? Oni ostatnio przyjmują zgłosznie psiaków do adopcji.

Posted

Dorothy, tak spojrzałam na aukcję cegiełkową. Chyba wkradł się malusi błą. To jest zwykła aukcja, a nie kup teraz. Może dlatego nic się nie dzieje, poza jedną ofertą?

Mam propozycję. Skontaktuj się z oferentem i prześlij dane do konta. Powiedz, że zamykasz aukcję, bo zamiast "kup teraz" jest licytacja.
A potem wystaw ponownie aukcję, ale nie jako licytację, tylko samo "kup teraz". Wtedy każdy oferent od razu kupi cegiełkę, a nie będzie się obawiał, że koszt przekroczy 10 zł.

I może usuńcie info o kosztach wysyłki 2 zł. Ktoś może się zirytować, że ma płacić 2 zł. za wysłanie zdjęcia mailem. Wpiszcie jedynie, że 2,50 zł przy wysyłce zdjęcia wydrukowanego i wysłanego pocztą.

To takie moje przemyslenia :roll:

Posted

rzeczywiscie, pochrzanilam aukcje ale juz poprawilam ;]

wysylac bede do tej krakowskiej, powiedzcie mi prosze jaka jest szansa ze zamieszcza??

JEST ZLA WIADOMOSC

MUSZE ZABRAC LIBRE ZLECZNICY.

NIE MAM DOKAD.

POMOCY.
:placz::placz::placz: