Marka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 ... a ja to na przykład bardzo lubię ładne męskie brwi... [SIZE=1]:rolleyes: PS. Ciekawe co inne napiszą - może nam tu wyjdzie fajny ranking najbardziej pożądanych cech męskich ;-) [/SIZE] Quote
Olena84 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 :lookarou:, nie nie nie, najładniejsze są ciemne oczy i ciemne brwi, takie gęstsze, nisko dość osadzone, dające intrygujące spojrzenie. Noi co Wy na to?:knuje: Quote
Marka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Oj, Elza, nie ściemniaj, tylko pisz co Ty lubisz :eviltong: :lol: [SIZE=1](ja też się nie mogę nadziwić co ja tu robię na tym wątku, ale zabawny jest - lubię takie babskie pogaduchy :evil_lol:)[/SIZE] Quote
Basia i Barni Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 mój facet musi miec siersc na skarpetkach <wiem ze ma psa>:diabloti: piękny uśmiech i pazury na palcach mniejsze niz mój pies :diabloti::eviltong::-o Quote
Basia i Barni Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='ElzaMilicz']A Libra ?????[/quote] och Elka :roll: dzieki takim rozmowom wątek libry ciagle w górze a pozatym nie mysl ze o niej zapomniałysmy ...czekamy na Dorotke jak podsumuje koszty i znów bedzie jej potrzebna nasza pomoc :diabloti: Quote
Bachnach Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Wpadłam na chwilę , bo jestem u Józka na imieninach. Podnieście po znajomości Kaja [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9725567#post9725567ci"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9725567#post9725567[/URL] Quote
ElzaMilicz Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Basia i Barni']och Elka :roll: dzieki takim rozmowom wątek libry ciagle w górze a pozatym nie mysl ze o niej zapomniałysmy ...czekamy na Dorotke jak podsumuje koszty i znów bedzie jej potrzebna nasza pomoc :diabloti:[/quote] Wiem, wiem...:lol: Quote
Dorothy Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Czytam z wypiekami na twarzy co chwile co tu siedzieje, ale sie nie odzywam bo sie boje co powie pan dottorre jak bron Boze wejdzie na watek:placz: Zeby tylko nie mial do mnie pretensji....:shake: Ja Was potrzebuje cały czas, mentalnego wsparcia mi trzeba!! Kochane jesteście!! Quote
Neigh Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Najważniejszy to jest wzrost - nie żebym kochała obcasy, ale patrzenie z góry na faceta........bez sensu. Że brunet się zgadzam, że brwi i ciemne oczy ( czyli tak zwana oprawa ) mhmm.... I jeszcze głos....... A Libra tez baba..to zrozumie. No w końcu nie tylko ( ?) psami kobity z dogo żyją........ Quote
Dorothy Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 to moze ja cichutko wyraze swoja opinie, przede wszystkim facet musi miec TO COS. Cala reszta jest drugoplanowa. Quote
majqa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='ElzaMilicz']A Libra ?????[/quote] Hm...nie wiem, czy Libra ma dostatecznie nisko osadzone brwi.:eviltong: Quote
majqa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Neigh']Najważniejszy to jest wzrost - nie żebym kochała obcasy, ale patrzenie z góry na faceta........bez sensu.(...)[/quote] Zgadzam się. Jak taki kurdupellos wpadnie po ciemku za tapczan to się trzeba natrudzić by znaleźć i pomóc mu się wydostać. :shake: Ci mali podobno wspinają się na tapczany po frędzlach narzut. ;) Quote
epe Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ja głównie czytam,ale po wypowiedzi Majgi nie wytrzymałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:! No "coś pięknego":lol: Po fredzlach-mówisz?:evil_lol::evil_lol: Jeszcze wypowiedź Basi mnie powaliła,chodzi o te pazury,co to musza być krótsze niż u psa:evil_lol:! Dziewczyny jestescie boskie! Jak w piosence:"jestescie lekiem na całe zło"! Quote
majqa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='epe'](...)chodzi o te pazury,co to musza być krótsze niż u psa:evil_lol:![/quote] No trudno żeby i chłop miał kafelki rysować.:diabloti: Quote
Olena84 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ubawiłam się:), Dorothy nie przejmuj się, przecież teraz rozmawiamy o mężczyznach ogółem, a nie o konkretasie;) Quote
majqa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 To on ma na imię KONKRETAS???:roll: :-o :roll: Ładnie!!!:evil_lol: Quote
Dorothy Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 nie, nie ma tak na imie, na szczescie... przepraszam, ake mam dzis trudny dzien, a wlasciwie- to mam juz calkiem dosc... Quote
ElzaMilicz Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Basia i Barni']och Elka :roll: dzieki takim rozmowom wątek libry ciagle w górze a pozatym nie mysl ze o niej zapomniałysmy ...czekamy na Dorotke jak podsumuje koszty i znów bedzie jej potrzebna nasza pomoc :diabloti:[/quote] [B]Basiu[/B], cwana sztuczko, [B]Elza[/B] to może byc przecież imię mojego psa. Czyż nie ? Doroty pan doktor na Ciebie nie zasługuje. (zakładając, że od siedmiu lat jest wolny) Quote
Basia i Barni Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='ElzaMilicz'][B]Basiu[/B], cwana sztuczko, [B]Elza[/B] to może byc przecież imię mojego psa. Czyż nie ? Łosz kurde mole ty masz racje jeżeli tak to ajm sory :) :crazyeye::loveu: ale na tych frendzlach to juz przegiecie ale dobre prawie sie posikałam ze smiechu no i żeby facet niemiał wystających za mocno zębów bo jak mi panele zrysuje to juz koniec :mad: co innego pies :loveu: Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Witaj Librusiu! Pewno śnieżek otulił Cię kołderką!!! Quote
Margo05 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Trafiłam na ten wątek dzięki KosmyczkowiKamyczkowi i jestem jej bardzo wdzięczna :) Już dawno nie uśmiałam się tak hasając po dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jesteście niesamowite :loveu: Dorothy, co się stało, czemu masz wszystkiego dość? Mam nadzieję, że to chwilowe :cool3: A w kwestii męskiej :lol: Na swoje szczęście czekałam baaardzo długo. I nie znalazłam go w małżeństwie trwającym 10 lat. Ale przyszło zupełnie nieoczekiwanie, gdy już nie miałam na nie nadziei. Jest młodsze ode mnie o 8 lat :oops: I jest moją nagrodą za te wszystkie złe lata. W życiu nie byłam tak szczęśliwa jak teraz :multi: Tak więc Dorothy "po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój". Najważniejsze to być pozytywnie nastawioną :evil_lol: Z moim Szczęściem zaczęliśmy od bardzo ciężkich chwil i teraz wiemy, że jesteśmy w stanie razem znieść bardzo wiele :diabloti: Tak więc wszystko przed nami :loveu: A teraz proszę o info co z Librą :lol: I co z operacją? Jaki koszt i jaki stan funduszy? Quote
Dea Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 powiało wiosennym optymizmem i romantyzmem:loveu: Quote
Marka Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ...to ja dalej w tym romantycznym duchu :evil_lol:: [quote name='Dorothy']to moze ja cichutko wyraze swoja opinie, przede wszystkim facet musi miec TO COS. Cala reszta jest drugoplanowa.[/quote] TO COŚ - a dokładnie to chodzi o ten właściwy typ feromonów, który w zetknięciu z naszymi receptorami w mózgu wywoła reakcję chemiczną pobudzającą nasze hormony do działań mających na celu powielenie swojego genotypu w skrzyżowaniu z tym a nie innym egzemplarzem samca (choć ta sekwencja zachowań wcale nie musi się wypełnić do końca - tak jak np. sekwencja zachowań łowczych u kota niekoniecznie musi się zakończyć zjedzeniem myszy, a tylko upolowaniem jej ;)) :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
Recommended Posts