Jump to content
Dogomania

Libra u mnie na DT!Gronkowiec w uszach, egzema na skórze,uśmiech na pysku-Libra za TM

Recommended Posts

Posted

... a ja to na przykład bardzo lubię ładne męskie brwi... [SIZE=1]:rolleyes:

PS. Ciekawe co inne napiszą - może nam tu wyjdzie fajny ranking najbardziej pożądanych cech męskich ;-)
[/SIZE]

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, Elza, nie ściemniaj, tylko pisz co Ty lubisz :eviltong: :lol:
[SIZE=1](ja też się nie mogę nadziwić co ja tu robię na tym wątku, ale zabawny jest - lubię takie babskie pogaduchy :evil_lol:)[/SIZE]

Posted

[quote name='ElzaMilicz']A Libra ?????[/quote]
och Elka :roll:
dzieki takim rozmowom wątek libry ciagle w górze a pozatym nie mysl ze o niej zapomniałysmy ...czekamy na Dorotke jak podsumuje koszty i znów bedzie jej potrzebna nasza pomoc :diabloti:

Posted

Wpadłam na chwilę , bo jestem u Józka na imieninach. Podnieście po znajomości Kaja [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9725567#post9725567ci"]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9725567#post9725567[/URL]

Posted

[quote name='Basia i Barni']och Elka :roll:
dzieki takim rozmowom wątek libry ciagle w górze a pozatym nie mysl ze o niej zapomniałysmy ...czekamy na Dorotke jak podsumuje koszty i znów bedzie jej potrzebna nasza pomoc :diabloti:[/quote]

Wiem, wiem...:lol:

Posted

Czytam z wypiekami na twarzy co chwile co tu siedzieje, ale sie nie odzywam bo sie boje co powie pan dottorre jak bron Boze wejdzie na watek:placz:
Zeby tylko nie mial do mnie pretensji....:shake:
Ja Was potrzebuje cały czas, mentalnego wsparcia mi trzeba!! Kochane jesteście!!

Posted

Najważniejszy to jest wzrost - nie żebym kochała obcasy, ale patrzenie z góry na faceta........bez sensu. Że brunet się zgadzam, że brwi i ciemne oczy ( czyli tak zwana oprawa ) mhmm....
I jeszcze głos.......

A Libra tez baba..to zrozumie. No w końcu nie tylko ( ?) psami kobity z dogo żyją........

Posted

[quote name='Neigh']Najważniejszy to jest wzrost - nie żebym kochała obcasy, ale patrzenie z góry na faceta........bez sensu.(...)[/quote]
Zgadzam się. Jak taki kurdupellos wpadnie po ciemku za tapczan to się trzeba natrudzić by znaleźć i pomóc mu się wydostać. :shake: Ci mali podobno wspinają się na tapczany po frędzlach narzut. ;)

Posted

Ja głównie czytam,ale po wypowiedzi Majgi nie wytrzymałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:!
No "coś pięknego":lol: Po fredzlach-mówisz?:evil_lol::evil_lol:
Jeszcze wypowiedź Basi mnie powaliła,chodzi o te pazury,co to musza być krótsze niż u psa:evil_lol:!
Dziewczyny jestescie boskie! Jak w piosence:"jestescie lekiem na całe zło"!

Posted

[quote name='epe'](...)chodzi o te pazury,co to musza być krótsze niż u psa:evil_lol:![/quote]
No trudno żeby i chłop miał kafelki rysować.:diabloti:

Posted

[quote name='Basia i Barni']och Elka :roll:
dzieki takim rozmowom wątek libry ciagle w górze a pozatym nie mysl ze o niej zapomniałysmy ...czekamy na Dorotke jak podsumuje koszty i znów bedzie jej potrzebna nasza pomoc :diabloti:[/quote]

[B]Basiu[/B], cwana sztuczko, [B]Elza[/B] to może byc przecież imię mojego psa.
Czyż nie ?

Doroty pan doktor na Ciebie nie zasługuje. (zakładając, że od siedmiu lat jest wolny)

Posted

[quote name='ElzaMilicz'][B]Basiu[/B], cwana sztuczko, [B]Elza[/B] to może byc przecież imię mojego psa.
Czyż nie ?
Łosz kurde mole ty masz racje jeżeli tak to ajm sory :) :crazyeye::loveu:
ale na tych frendzlach to juz przegiecie ale dobre prawie sie posikałam ze smiechu
no i żeby facet niemiał wystających za mocno zębów bo jak mi panele zrysuje to juz koniec :mad:
co innego pies :loveu:

Posted

Trafiłam na ten wątek dzięki KosmyczkowiKamyczkowi i jestem jej bardzo wdzięczna :) Już dawno nie uśmiałam się tak hasając po dogo :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jesteście niesamowite :loveu:
Dorothy, co się stało, czemu masz wszystkiego dość? Mam nadzieję, że to chwilowe :cool3:
A w kwestii męskiej :lol: Na swoje szczęście czekałam baaardzo długo. I nie znalazłam go w małżeństwie trwającym 10 lat. Ale przyszło zupełnie nieoczekiwanie, gdy już nie miałam na nie nadziei. Jest młodsze ode mnie o 8 lat :oops: I jest moją nagrodą za te wszystkie złe lata. W życiu nie byłam tak szczęśliwa jak teraz :multi: Tak więc Dorothy "po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój". Najważniejsze to być pozytywnie nastawioną :evil_lol: Z moim Szczęściem zaczęliśmy od bardzo ciężkich chwil i teraz wiemy, że jesteśmy w stanie razem znieść bardzo wiele :diabloti:
Tak więc wszystko przed nami :loveu:
A teraz proszę o info co z Librą :lol: I co z operacją? Jaki koszt i jaki stan funduszy?

Posted

...to ja dalej w tym romantycznym duchu :evil_lol::
[quote name='Dorothy']to moze ja cichutko wyraze swoja opinie, przede wszystkim facet musi miec TO COS. Cala reszta jest drugoplanowa.[/quote]
TO COŚ - a dokładnie to chodzi o ten właściwy typ feromonów, który w zetknięciu z naszymi receptorami w mózgu wywoła reakcję chemiczną pobudzającą nasze hormony do działań mających na celu powielenie swojego genotypu w skrzyżowaniu z tym a nie innym egzemplarzem samca (choć ta sekwencja zachowań wcale nie musi się wypełnić do końca - tak jak np. sekwencja zachowań łowczych u kota niekoniecznie musi się zakończyć zjedzeniem myszy, a tylko upolowaniem jej ;))
:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: