Jump to content
Dogomania

Libra u mnie na DT!Gronkowiec w uszach, egzema na skórze,uśmiech na pysku-Libra za TM

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=darkorange]Atu misiowaty bazarek:[/COLOR]
[COLOR=darkorange]http://www.dogomania.pl/forum/f99/dwumetrowy-misiu-na-wykupienie-zycia-konika-do-10-07-a-141442/?highlight=[/COLOR]

Posted

a ja zmienię temat
egoistycznie :cool1:
bo wczoraj opstrykałam moje "kadupki" i co sie okazało?

że te kikutki co im odrastają to mają już ukształtowane paluszki
a ja myslalam, ze im bedą odrastac takie po prostu kikutki i jak juz kikutki będą duże to na koniec pojawiąs ie paluszki a tutaj paluszki sa od razu :p
widać człowiek uczy się całe życie ;)

Posted

[quote name='Dorothy']dokladnie tak, zachary, nie wyobrazalam sobie ze moglabym zjesc wlasna kure. Cokolwiek wlasnego poza roslinami. Odpada...:shake: [/quote]

ja też sobie nie wyobrażam zeby kotlet miał imię ... makabra jakaś brrrr

Posted

[CENTER][SIZE=4][B]:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
[SIZE=5][COLOR=Red]Spełnienia marzeń kochana [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][COLOR=Red][B]!!![/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE]
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
[/CENTER]

Posted

to ja trochę spóźniona :oops: ale z równie szczerymi życzeniami
niech sie spełnią marzenia !!! ... a jak sie już spełnią niech pojawią się kolejne zeby było o czy marzyć, bo czym będzie zycie bez nich
wszystkiego najlepszego :Rose:

Guest mareksy
Posted

Ja również przyłączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego :Rose:

Posted

No proszę, jak za jednym zamachem i życzenia, i serca, i życzliwość, i bezinteresowna pomoc, i miłość ....Dorothy:calus::calus::Rose::Rose::Rose:!!!!!!!!!! Jak tu Cię nie kochać:loveu:

Posted

Ja też nieco spóźniona, ale za to ze szczerymi życzeniami...Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, bo tylko Ty sama wiesz najlepiej czego chcesz, o czym marzysz... :BIG: :new-bday::drink1::cunao:

Hip Hip Hurra! :laola:

Posted

jestescie kochani ogromnie dziekuje :-)

caluje Was wszystkich, a szczegolnie caluje Waclawa i odrastajace kadupki
(mialy byc zdjecia!!!)
dzieki Gosi (o nicku 3x) ktora poznalam dzieki Librze (Babuniu na zawsze w moim sercu) mamy prawie kupionego kasztana, to jest niesamowite, wszystkim Wam dziekuje, klaniam sie nisko, dziekuje Wam -a Gosi szczegolnie, za koordynacje, ciezka prace, zaangazowanie. W tydzien znalazlo sie tyle goracych serduszek ze to jest szok, i nazbieralysmy prawie na wykup, troszke brakuje ale wiem ze nie braknie na poniedzialek, mozna liczyc na Was i jest to niesamowicie budujace.
Buziaki od Dorotki z Malopolskiej dziury :-)

Posted

[quote name='Dorothy']
dzieki Gosi (o nicku 3x)[/QUOTE]
jak się zarumienię to uwierzycie, że ze się zawstydziłam?
:oops::oops:

zdjęcia kadupków beda jutro a potem sobie wyjade i bedziecie mogli pisac jaka to niedobra dla nich byłam a jak wróce to łapki już bea w całości a wasze komentarze średnio mnie wówczas obejdą :eviltong:

Posted

[quote name='3 x']jak się zarumienię to uwierzycie, że ze się zawstydziłam?
:oops::oops:

zdjęcia kadupków beda jutro a potem sobie wyjade i bedziecie mogli pisac jaka to niedobra dla nich byłam a jak wróce to łapki już bea w całości a wasze komentarze średnio mnie wówczas obejdą :eviltong:[/quote]

Nie rumień się, bo Ci się należy - obiema lapkami się podpiszę. Nawet mogę rozważyć, czy nie pozwolić Ci, za Twoją pracię i oddanie na pogłaskanie go po TYM... no ale to w kwestii rozważań ;)

Ty pojedziesz, a wstręciuchy znów się obeżrą sobą na wzajem :eviltong:

Posted

[quote name='gameta']Nie rumień się, bo Ci się należy - obiema lapkami się podpiszę. Nawet mogę rozważyć, czy nie pozwolić Ci, za Twoją pracię i oddanie na pogłaskanie go po TYM... no ale to w kwestii rozważań ;)[/quote]
ja mam swój zadek i chociaż jedno kopytko (zawsze mnei fascynowały męskie łydki :eviltong:)

[quote]Ty pojedziesz, a wstręciuchy znów się obeżrą sobą na wzajem :eviltong:[/QUOTE]
mam nadzieję, ze je gremlin nakarmi bo jak nie to po powrocie ja je nakarmię gremlinimi rybkami :evil_lol:

Posted

[quote name='3 x']ja mam swój zadek i chociaż jedno kopytko (zawsze mnei fascynowały męskie łydki :eviltong:)
[/quote]

No popatrz, a ja lata temu miałam kumpla, który uważał, że najseksowniejszą częścią jego ciała są właśnie łydki - szydziłyśmy za to z niego z przyjaciółą aż do dziś... Chyba czas przestać :roll:

Posted

Dorothy, mam pomysł ;-). Jak one tak się licytują, która będzie miziać po Wiesz_Czym, to Ty każdej każ najpierw (niezależnie od siebie) pokazać, gdzie konik ma kolanko :diabloti:. Niech to będzie przepustką do miziania ;-).

Posted

[quote name='MonikaP']Dorothy, mam pomysł ;-). Jak one tak się licytują, która będzie miziać po Wiesz_Czym, to Ty każdej każ najpierw (niezależnie od siebie) pokazać, gdzie konik ma kolanko :diabloti:. Niech to będzie przepustką do miziania ;-).[/QUOTE]

ja chciałam zauważyc, że ja mam swój zadek do miziania, a TAMTA część do miziania należy się gamecie
a poza tym, ja nie widzę problemu zebyśmy z gametą miziały zależnie od siebie :evil_lol:

Posted

[quote name='MonikaP']Dorothy, mam pomysł ;-). Jak one tak się licytują, która będzie miziać po Wiesz_Czym, to Ty każdej każ najpierw (niezależnie od siebie) pokazać, gdzie konik ma kolanko :diabloti:. Niech to będzie przepustką do miziania ;-).[/QUOTE]

uśmiałem się jak fretka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Dorothy']
caluje Was wszystkich, a szczegolnie caluje Waclawa i odrastajace kadupki
(mialy byc zdjecia!!!)
[/QUOTE]
mówię od razu ze 3 min po publikacji zdjęć moich kalek idę spać i wracam za dwa tyg, więc wszelkie komentarze możecie sobie umieszczac do woli i tak ich nie przeczytam teraz :eviltong:
a jak wrócę to łapki bedą już całkiem odrośnięte więc wasze omentarze mnie guzik obejdą :eviltong:

kadupki po powrocie z długiego weekendu w czerwcu:
[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/567/76015799.jpg[/IMG]

[IMG]http://img141.imageshack.us/img141/7324/61348145.jpg[/IMG]

to takie zółto białe coś na końcu kikutów to grzybm :shake:, ale po 2-3 dniach odpadł

i kadupki sprzed tyg, gdzie widac już jak w odrastających łapkach ukształtowały się paluszki :multi:

[IMG]http://img13.imageshack.us/img13/7893/30139158.jpg[/IMG]

[IMG]http://img21.imageshack.us/img21/989/87836191.jpg[/IMG]

[IMG]http://img232.imageshack.us/img232/1530/89112380.jpg[/IMG]