2010 Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [COLOR=darkorange]Atu misiowaty bazarek:[/COLOR] [COLOR=darkorange]http://www.dogomania.pl/forum/f99/dwumetrowy-misiu-na-wykupienie-zycia-konika-do-10-07-a-141442/?highlight=[/COLOR] Quote
3 x Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 a ja zmienię temat egoistycznie :cool1: bo wczoraj opstrykałam moje "kadupki" i co sie okazało? że te kikutki co im odrastają to mają już ukształtowane paluszki a ja myslalam, ze im bedą odrastac takie po prostu kikutki i jak juz kikutki będą duże to na koniec pojawiąs ie paluszki a tutaj paluszki sa od razu :p widać człowiek uczy się całe życie ;) Quote
fioneczka Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='Dorothy']dokladnie tak, zachary, nie wyobrazalam sobie ze moglabym zjesc wlasna kure. Cokolwiek wlasnego poza roslinami. Odpada...:shake: [/quote] ja też sobie nie wyobrażam zeby kotlet miał imię ... makabra jakaś brrrr Quote
Dorothy Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 sluchajcie wszyscy w dzien moich urodzin stwierdzam ze najlepszym prezentem jaki mogl mi sie przydarzyc jestescie WY. sciskam mocno D Quote
magda222 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 [CENTER][SIZE=4][B]:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: [SIZE=5][COLOR=Red]Spełnienia marzeń kochana [/COLOR][/SIZE][/B][SIZE=5][COLOR=Red][B]!!![/B][/COLOR][/SIZE][/SIZE] :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: [/CENTER] Quote
Marteczka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 :smilecol::new-bday::tort::knajpa::eating::drinka::popcorn::laola::BIG::bday: Quote
gameta Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 noooooooo, a ciacho gdzie ?? :razz: Dorothy, spełnienia marzeń i zdobywania wciaż nowych, bo bez marzeń nie ma po co żyć :loveu: Quote
malawaszka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Dorothy 100 lat!!!!!! i bądź taka jaka jesteś!!!!! :Rose: :laola: :loveu: Quote
fioneczka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 to ja trochę spóźniona :oops: ale z równie szczerymi życzeniami niech sie spełnią marzenia !!! ... a jak sie już spełnią niech pojawią się kolejne zeby było o czy marzyć, bo czym będzie zycie bez nich wszystkiego najlepszego :Rose: Quote
Alaa Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Dorotko zdrowia zyczymy:loveu::new-bday::tort::BIG: Aniele jestes wspanialym czlowiekiem i taka pozostan. z powazaniem Ciocia Ala Quote
Guest mareksy Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ja również przyłączam się do życzeń, wszystkiego najlepszego :Rose: Quote
zachary Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 No proszę, jak za jednym zamachem i życzenia, i serca, i życzliwość, i bezinteresowna pomoc, i miłość ....Dorothy:calus::calus::Rose::Rose::Rose:!!!!!!!!!! Jak tu Cię nie kochać:loveu: Quote
scarabae Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ja też nieco spóźniona, ale za to ze szczerymi życzeniami...Wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, bo tylko Ty sama wiesz najlepiej czego chcesz, o czym marzysz... :BIG: :new-bday::drink1::cunao: Hip Hip Hurra! :laola: Quote
Dorothy Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 jestescie kochani ogromnie dziekuje :-) caluje Was wszystkich, a szczegolnie caluje Waclawa i odrastajace kadupki (mialy byc zdjecia!!!) dzieki Gosi (o nicku 3x) ktora poznalam dzieki Librze (Babuniu na zawsze w moim sercu) mamy prawie kupionego kasztana, to jest niesamowite, wszystkim Wam dziekuje, klaniam sie nisko, dziekuje Wam -a Gosi szczegolnie, za koordynacje, ciezka prace, zaangazowanie. W tydzien znalazlo sie tyle goracych serduszek ze to jest szok, i nazbieralysmy prawie na wykup, troszke brakuje ale wiem ze nie braknie na poniedzialek, mozna liczyc na Was i jest to niesamowicie budujace. Buziaki od Dorotki z Malopolskiej dziury :-) Quote
3 x Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='Dorothy'] dzieki Gosi (o nicku 3x)[/QUOTE] jak się zarumienię to uwierzycie, że ze się zawstydziłam? :oops::oops: zdjęcia kadupków beda jutro a potem sobie wyjade i bedziecie mogli pisac jaka to niedobra dla nich byłam a jak wróce to łapki już bea w całości a wasze komentarze średnio mnie wówczas obejdą :eviltong: Quote
gameta Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='3 x']jak się zarumienię to uwierzycie, że ze się zawstydziłam? :oops::oops: zdjęcia kadupków beda jutro a potem sobie wyjade i bedziecie mogli pisac jaka to niedobra dla nich byłam a jak wróce to łapki już bea w całości a wasze komentarze średnio mnie wówczas obejdą :eviltong:[/quote] Nie rumień się, bo Ci się należy - obiema lapkami się podpiszę. Nawet mogę rozważyć, czy nie pozwolić Ci, za Twoją pracię i oddanie na pogłaskanie go po TYM... no ale to w kwestii rozważań ;) Ty pojedziesz, a wstręciuchy znów się obeżrą sobą na wzajem :eviltong: Quote
Cockermaniaczka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Dorotko wszystkiego NAJ NAJ NAJ:loveu: Spoznione ale szczere:Rose::tort::BIG: Quote
3 x Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='gameta']Nie rumień się, bo Ci się należy - obiema lapkami się podpiszę. Nawet mogę rozważyć, czy nie pozwolić Ci, za Twoją pracię i oddanie na pogłaskanie go po TYM... no ale to w kwestii rozważań ;)[/quote] ja mam swój zadek i chociaż jedno kopytko (zawsze mnei fascynowały męskie łydki :eviltong:) [quote]Ty pojedziesz, a wstręciuchy znów się obeżrą sobą na wzajem :eviltong:[/QUOTE] mam nadzieję, ze je gremlin nakarmi bo jak nie to po powrocie ja je nakarmię gremlinimi rybkami :evil_lol: Quote
gameta Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='3 x']ja mam swój zadek i chociaż jedno kopytko (zawsze mnei fascynowały męskie łydki :eviltong:) [/quote] No popatrz, a ja lata temu miałam kumpla, który uważał, że najseksowniejszą częścią jego ciała są właśnie łydki - szydziłyśmy za to z niego z przyjaciółą aż do dziś... Chyba czas przestać :roll: Quote
MonikaP Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Dorothy, mam pomysł ;-). Jak one tak się licytują, która będzie miziać po Wiesz_Czym, to Ty każdej każ najpierw (niezależnie od siebie) pokazać, gdzie konik ma kolanko :diabloti:. Niech to będzie przepustką do miziania ;-). Quote
3 x Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='MonikaP']Dorothy, mam pomysł ;-). Jak one tak się licytują, która będzie miziać po Wiesz_Czym, to Ty każdej każ najpierw (niezależnie od siebie) pokazać, gdzie konik ma kolanko :diabloti:. Niech to będzie przepustką do miziania ;-).[/QUOTE] ja chciałam zauważyc, że ja mam swój zadek do miziania, a TAMTA część do miziania należy się gamecie a poza tym, ja nie widzę problemu zebyśmy z gametą miziały zależnie od siebie :evil_lol: Quote
Gremlin Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 [quote name='MonikaP']Dorothy, mam pomysł ;-). Jak one tak się licytują, która będzie miziać po Wiesz_Czym, to Ty każdej każ najpierw (niezależnie od siebie) pokazać, gdzie konik ma kolanko :diabloti:. Niech to będzie przepustką do miziania ;-).[/QUOTE] uśmiałem się jak fretka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
3 x Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 [quote name='Dorothy'] caluje Was wszystkich, a szczegolnie caluje Waclawa i odrastajace kadupki (mialy byc zdjecia!!!) [/QUOTE] mówię od razu ze 3 min po publikacji zdjęć moich kalek idę spać i wracam za dwa tyg, więc wszelkie komentarze możecie sobie umieszczac do woli i tak ich nie przeczytam teraz :eviltong: a jak wrócę to łapki bedą już całkiem odrośnięte więc wasze omentarze mnie guzik obejdą :eviltong: kadupki po powrocie z długiego weekendu w czerwcu: [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/567/76015799.jpg[/IMG] [IMG]http://img141.imageshack.us/img141/7324/61348145.jpg[/IMG] to takie zółto białe coś na końcu kikutów to grzybm :shake:, ale po 2-3 dniach odpadł i kadupki sprzed tyg, gdzie widac już jak w odrastających łapkach ukształtowały się paluszki :multi: [IMG]http://img13.imageshack.us/img13/7893/30139158.jpg[/IMG] [IMG]http://img21.imageshack.us/img21/989/87836191.jpg[/IMG] [IMG]http://img232.imageshack.us/img232/1530/89112380.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts