Jump to content
Dogomania

Libra u mnie na DT!Gronkowiec w uszach, egzema na skórze,uśmiech na pysku-Libra za TM

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marka']Ja przepraszam, że z opóźnieniem (różne [I]psiowe[/I] sprawy mnie pochłonęły oczywiście), ale tak jak obiecałam - zapraszam na bazarek dla Libry:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107556[/URL]
:p[/quote]

Marka jesteś kochana :calus:

Posted

[quote name='Bachnach'][URL]http://youtube.com/watch?v=SGTDRztaCCw[/URL]
faceci są oczywiście :roll: i marzenia też. Milo że Libra ma sie nieżle.:lol:[/quote]

No no Basia i Ty mi tu sadzisz ze Ty w wieku pokomputerowym :ghost_2:
co Ty pleciesz??
faceci są oczywiście. Albo nie są. Generalnie ja na wszelki wypadek wole zajmowac sie końmi, z nimi lepiej sie rozumiem :p
nawet jak rżą. Mysle ze jakas niekumata moze jestem.

A tak off topic- Basia juz nie jeżdzą , spadl deszcz, i mimo ze dzieciaki dzis mialy zawody na Skrzycznem, to juz chyba koniec zimy....

a Liberka hop!
I czas juz chyba zaczac myslec o ogloszeniach??

Posted

[quote name='Dorothy']o rety, no, my tak potocznie z Jula nazywamy swinki morskie.:evil_lol:
Rozetki, dlugowlose. Nie chce ktos?[/quote]

No, ładnie zostałam wyrolowana na morświna:evil_lol:.

Posted

[quote name='Dorothy']o rety, no, my tak potocznie z Jula nazywamy swinki morskie.:evil_lol:
Rozetki, dlugowlose. Nie chce ktos?[/quote]

zapytajcie Bianki. one "takie cuś" zawsze ma na stanie. okocone...nie okocone.....:lol:

Posted

[quote name='Olena84']
A jakies fotki beda Libry nowe i weta:)?[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

O Wy baby!!
Wyszło szydło z worka!!!
nie podrywac mi mojego weta! Zabraniam! :cool3:
jest baaardzo przystojny, patrzec na niego to przyjemnosc dla oka i duszy.
Powiem tylko, jak pisala Chmielewska- "brunet trzaskajacy iskrami z ogniem w oczach" :loveu:
Ale jak ostatnio latalam z aparatem wyraznie mowil zebym JEGO NIE. No musze uszanowac męskie zdanie, zwlaszcza ze chodzi o.... dobro psów oczywiscie, ktore leczy:diabloti:

Olena84 świnki musza być dwie, jak jest jedna, predzej czy pozniej choruje, jest osowiala, umiera. One nie sa stworzone do bycia singlem, jak niektorzy:cool3:
moze chcesz jedna? Ja mam nieparzyście :cool3: tylko pytanie czy masz chlopca czy dziewczynke...

Dzis bede u Libry zrobie nowe foty. No i dostane kosztorys.

Posted

przestan. Opublikuje zdjecie, on tu bron Boze zajrzy, i sie obrazi... i CO JA WTEDY ZROBIE???? Zlamane serce plus brak opieki weterynaryjnej dla moich dzikie mnostwo of zwierząt?? :placz::placz::placz:
Bylybyscie z to odpowiedzialne....:shake: za ludzki dramat...:mad:
:evil_lol:

Posted

Ooo, tak - lekarz to bardzo seksowny zawód [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/diabelek.gif[/IMG]
(choć takim lekarzom-przystojniakom zawsze mniej ufam na wejściu, bo się zastanawiam, czy na studiach to taki gość aby na pewno się pilnie uczył, czy może koleżanki mu robiły notatki :roll: :cool3: )

Posted

:razz:[quote name='Poker']to weź go cyknij zza winkla :eviltong:,może się nie kapnie.[/quote]

a jak sie kapnie to zaprosimy go na romantyczna kolacje z nami babami i kochanymi psami :evil_lol:
wierz mi ze bedzie zadowolony
no i co najwazniejsze pozwolimy mu mówic a my bedziemy zachwycone kazdym słowem a my bedziemy spijać kazde słowo z jego ust :diabloti::razz:

Posted

Jeny dziewczyny przestancie , :evil_lol:
watpie zeby byl zadowolony z kolacji z kilkoma rozszalalymi harpiami ktore beda wydzierac mu spod serca tajemnice zawodu :diabloti:

nie ma mowy.
niech sobie zostanie anonimowy, choc niektore osoby z dogo znaja go osobiscie (nie powiem ktore:diabloti:) dajmy mu życ...:cool3:

i prosze tu nie snuc scenariuszy jak z brazylijskich seriali:loveu:

Posted

co sie romantycznie i zmyslowo zaczyna czesto koczy sie ch.... :p
takze luzik:evil_lol:
wole sprzatac stajnie niz chodzic na randki. A doceniam takich, ktorzy beda ta stajnie sklonni sprzatac ze mna ;)
I wierzcie mi, nie ustawiaja sie w kolejce...:lol:

nie bedzie harlequina bo ja chce zeby on dalej leczyl moje psy!!
To fajny lekarz! Gdzie ja potem znajde takiego??
;)