Bachnach Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [url]http://youtube.com/watch?v=SGTDRztaCCw[/url] faceci są oczywiście :roll: i marzenia też. Milo że Libra ma sie nieżle.:lol: Quote
Dorothy Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Marka']Ja przepraszam, że z opóźnieniem (różne [I]psiowe[/I] sprawy mnie pochłonęły oczywiście), ale tak jak obiecałam - zapraszam na bazarek dla Libry: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107556[/URL] :p[/quote] Marka jesteś kochana :calus: Quote
Dorothy Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='Bachnach'][URL]http://youtube.com/watch?v=SGTDRztaCCw[/URL] faceci są oczywiście :roll: i marzenia też. Milo że Libra ma sie nieżle.:lol:[/quote] No no Basia i Ty mi tu sadzisz ze Ty w wieku pokomputerowym :ghost_2: co Ty pleciesz?? faceci są oczywiście. Albo nie są. Generalnie ja na wszelki wypadek wole zajmowac sie końmi, z nimi lepiej sie rozumiem :p nawet jak rżą. Mysle ze jakas niekumata moze jestem. A tak off topic- Basia juz nie jeżdzą , spadl deszcz, i mimo ze dzieciaki dzis mialy zawody na Skrzycznem, to juz chyba koniec zimy.... a Liberka hop! I czas juz chyba zaczac myslec o ogloszeniach?? Quote
Olena84 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Dorothy a ile ogolnie masz zwierząt? Wiem ze masz chyba 2 konie, bo kiedys cos o tym czytalam.. Quote
Dorothy Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 hihi akurat. stan poglowia w domu wynosi : 5 koni 6 psow 2 koty 3 morswiny 5 rybek no i ja i Julia moja lat 9 Quote
Olena84 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Morswiny???wow:), to az 21! niezle, niezle:) Quote
Dorothy Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 tak. Moze chcialabys cos przygarnąć... :modla: :cool3: Quote
agusiazet Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Morświny???? Przepraszam za ignorancję, ale czy one nie powinny mieszkać w wodzie? Quote
Dorothy Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 o rety, no, my tak potocznie z Jula nazywamy swinki morskie.:evil_lol: Rozetki, dlugowlose. Nie chce ktos? Quote
agusiazet Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 [quote name='Dorothy']o rety, no, my tak potocznie z Jula nazywamy swinki morskie.:evil_lol: Rozetki, dlugowlose. Nie chce ktos?[/quote] No, ładnie zostałam wyrolowana na morświna:evil_lol:. Quote
Basia i Barni Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 cieszymy sie ze z Libra jest lepeij,dziewczyna chyba ze zszokowana ta wolnoscia-obydane jej było sie cieszyc nia długo :p Quote
Olena84 Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Ah świnki:), ja mam swoją, ostatnio niemrawa jakaś jest:(. A jakies fotki beda Libry nowe i weta:)? Quote
Dea Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 ooo, tak zrób, daj się nam nacieszyć przystojnym facetem z cudną Librą:evil_lol: Quote
Charly Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='Dorothy']o rety, no, my tak potocznie z Jula nazywamy swinki morskie.:evil_lol: Rozetki, dlugowlose. Nie chce ktos?[/quote] zapytajcie Bianki. one "takie cuś" zawsze ma na stanie. okocone...nie okocone.....:lol: Quote
Dorothy Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='Olena84'] A jakies fotki beda Libry nowe i weta:)?[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: O Wy baby!! Wyszło szydło z worka!!! nie podrywac mi mojego weta! Zabraniam! :cool3: jest baaardzo przystojny, patrzec na niego to przyjemnosc dla oka i duszy. Powiem tylko, jak pisala Chmielewska- "brunet trzaskajacy iskrami z ogniem w oczach" :loveu: Ale jak ostatnio latalam z aparatem wyraznie mowil zebym JEGO NIE. No musze uszanowac męskie zdanie, zwlaszcza ze chodzi o.... dobro psów oczywiscie, ktore leczy:diabloti: Olena84 świnki musza być dwie, jak jest jedna, predzej czy pozniej choruje, jest osowiala, umiera. One nie sa stworzone do bycia singlem, jak niektorzy:cool3: moze chcesz jedna? Ja mam nieparzyście :cool3: tylko pytanie czy masz chlopca czy dziewczynke... Dzis bede u Libry zrobie nowe foty. No i dostane kosztorys. Quote
Poker Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 to weź go cyknij zza winkla :eviltong:,może się nie kapnie. Quote
Dorothy Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 przestan. Opublikuje zdjecie, on tu bron Boze zajrzy, i sie obrazi... i CO JA WTEDY ZROBIE???? Zlamane serce plus brak opieki weterynaryjnej dla moich dzikie mnostwo of zwierząt?? :placz::placz::placz: Bylybyscie z to odpowiedzialne....:shake: za ludzki dramat...:mad: :evil_lol: Quote
Marka Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ooo, tak - lekarz to bardzo seksowny zawód [IMG]http://manu.dogomania.pl/emot/diabelek.gif[/IMG] (choć takim lekarzom-przystojniakom zawsze mniej ufam na wejściu, bo się zastanawiam, czy na studiach to taki gość aby na pewno się pilnie uczył, czy może koleżanki mu robiły notatki :roll: :cool3: ) Quote
Basia i Barni Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 :razz:[quote name='Poker']to weź go cyknij zza winkla :eviltong:,może się nie kapnie.[/quote] a jak sie kapnie to zaprosimy go na romantyczna kolacje z nami babami i kochanymi psami :evil_lol: wierz mi ze bedzie zadowolony no i co najwazniejsze pozwolimy mu mówic a my bedziemy zachwycone kazdym słowem a my bedziemy spijać kazde słowo z jego ust :diabloti::razz: Quote
samoglow Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 A psy nie beda o Was zazdrosne? :evil_lol: Quote
Dorothy Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 Jeny dziewczyny przestancie , :evil_lol: watpie zeby byl zadowolony z kolacji z kilkoma rozszalalymi harpiami ktore beda wydzierac mu spod serca tajemnice zawodu :diabloti: nie ma mowy. niech sobie zostanie anonimowy, choc niektore osoby z dogo znaja go osobiscie (nie powiem ktore:diabloti:) dajmy mu życ...:cool3: i prosze tu nie snuc scenariuszy jak z brazylijskich seriali:loveu: Quote
majqa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ty to potrafisz sprowadzić na ziemię...:shake: a tak się romantycznie i zmysłowo zanosiło...eh...:loveu: Quote
Dorothy Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 co sie romantycznie i zmyslowo zaczyna czesto koczy sie ch.... :p takze luzik:evil_lol: wole sprzatac stajnie niz chodzic na randki. A doceniam takich, ktorzy beda ta stajnie sklonni sprzatac ze mna ;) I wierzcie mi, nie ustawiaja sie w kolejce...:lol: nie bedzie harlequina bo ja chce zeby on dalej leczyl moje psy!! To fajny lekarz! Gdzie ja potem znajde takiego?? ;) Quote
Recommended Posts