Kazoo Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Są jakieś wieści z SGGW? Znana jest już może przyczyna braku sierści u Jantarka? Quote
oktawia6 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Kazoo'] Są jakieś wieści z SGGW? Znana jest już może przyczyna braku sierści u Jantarka? [/quote] no właśnie-ciekawe czemu-choc badania mogą potrwac i kilka dni:roll: Quote
Szyszka Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Jantarku biegnij na pierwsza stronkę szukać domku. Quote
Hotel KADIF Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 [SIZE=3][B][COLOR=Red]Wieści już są!!! [/COLOR]:multi: [/B][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=Black]Jantarek miał robione badanie krwi, które wykazało stan zapalny w organizmie. Dostaje kroplówki i antybiotyk. Jutro będzie konsultowany przez dr Dembele, który jest specjalistą chorób skórnych. Dr zadecyduje czy jest konieczna zeskrobina czy nie. Qpy ładne i sik też. Pije i je normalnie, 3 razy dziennie wychodzi na spacer. Na spacerkach jest bardzo grzeczny i chętny do zabawy z innymi psiakami. Jest przekachany!!! :loveu: [/COLOR][/SIZE] Quote
Edi100 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [quote name='DIF'][SIZE=3][B][COLOR=red]Wieści już są!!! [/COLOR]:multi:[/B][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black]Jantarek miał robione badanie krwi, które wykazało stan zapalny w organizmie. Dostaje kroplówki i antybiotyk. Jutro będzie konsultowany przez dr Dembele, który jest specjalistą chorób skórnych. Dr zadecyduje czy jest konieczna zeskrobina czy nie. Qpy ładne i sik też. Pije i je normalnie, 3 razy dziennie wychodzi na spacer. Na spacerkach jest bardzo grzeczny i chętny do zabawy z innymi psiakami. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=2][COLOR=black]Jest przekachany!!! :loveu:[/COLOR][/SIZE] [/quote] Cudowne wieści!:loveu:Teraz tylko domek potrzebny.Hm, az domek:( Quote
krakowianka.fr Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 nie moge sie dopatrzec - w jakim w miescie jest psiak? Bo moze w TV regionalnej jakis reportaz moznabyloby zrobic??? Znalezc oprawce i nowy dom tez! Quote
oktawia6 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='krakowianka.fr'] nie moge sie dopatrzec - w jakim w miescie jest psiak? Bo moze w TV regionalnej jakis reportaz moznabyloby zrobic??? Znalezc oprawce i nowy dom tez! [/quote] jest na SGGW-jak w tytule-Warszawa-oprawcy na pewno nie znajdziesz przy braku świadków-ale reportaż przydałby się na pewno Quote
majqa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 DIFuś, jakie wieści z frontu??? Jak się ma Jantarek??? Quote
Hotel KADIF Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='majqa']DIFuś, jakie wieści z frontu??? Jak się ma Jantarek???[/quote] [B]Oto wieści z frontu:[/B] Wczoraj Jantarek miał mieć konsultację dermatologiczną u dr. Dembele, specjalisty chorób skóry. Niestety doc nie mógł :roll: i sprawa jest przełożona na dzisiaj. Wieczorem mam zadzwonić i się dowiedzieć co i jak. [COLOR=Red][B]I teraz UWAGA:[/B][/COLOR] [U][COLOR=Red]Po Jantarskiego zgłosił się domek!! [/COLOR][/U]Jantrek zamieszka u rodziny Pani Ewy, dla której jakiś czas temu "zatransportowałam" Klusię z orzechowskiego schroniska. Pojechaliśmy po nią i Sarenkę do Kielc. Tutaj jest wątek Klusi: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77469&highlight=klusia&page=29[/URL] Jantar nie będzie mieszkał u Pani Ewy, ale u jej rodziny. Ok 40 km od Warszawy. Będzie miał ogromny, ogrodzony teren do biegania i 8 letnią koleżankę ;). Po wyleczeniu i osiągnięciu odpowiedniego wieku zostanie wysterylizowany i zaczipowany. Pani Ewa, kobieta o Wielkim Sercu, będzie miała cały czas na niego przysłowiowe oko :mad:. Sama nie może go zatrzymać, bo ma już 3 psy i chyba dwa koty. Wszystkie stworki wyratowane z trudnych sytuacji. Jantarek jest przez nią codziennie odwiedzany i wyprowadzany na spacerek. Bardzo się polubili a Jantarski już poznaje Ewę i jak ją widzi zaczyna piszczeć i machać :loveu::loveu::loveu:. [quote name='oktawia6']-oprawcy na pewno nie znajdziesz przy braku świadków-ale reportaż przydałby się na pewno[/quote] Oprawcy napewno nie znajdziemy, ale wymyśliłam, że na terenie Halinowa, Hipolitowa i Sulejówka rozwieszę plakaty mniej więcej takie (oczywiście wkleję zdjęcia): [CENTER][CENTER][B][COLOR=navy]"Poszukiwany sprawca!!![/COLOR][/B][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][B][I][COLOR=#333399]JANTAR……[/COLOR][/I][/B][/CENTER] [/CENTER] [B][I][COLOR=#333399]Pies[/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=purple]…znaleziony w zawiązanym drutem worku… wyrzucony jak śmieć …przy ruchliwej ul.Warszawskiej w dniu 25.02.2008 w Hipolitowie:[/COLOR][/I][/B] [CENTER][CENTER][B][I][COLOR=navy][FONT="]Taki los spotkał młodego, pięknego psa…….[/FONT][/COLOR][/I][/B][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][B][COLOR=navy][FONT="]Ktokolwiek rozpoznaje tego psa proszony jest o kontakt z Fundacją „EMIR”[/FONT][/COLOR][/B][COLOR=navy][FONT="] [B]przeciwdziałającą okrucieństwu wobec zwierząt:[/B][/FONT][/COLOR][/CENTER] [/CENTER] [CENTER][CENTER][B][COLOR=navy][FONT="][URL="http://www.emir.pl/"]www.emir.pl[/URL], tel. 601-300-726, email emir......[/FONT][/COLOR][/B][/CENTER] [/CENTER] [B][COLOR=red]Wobec sprawcy tego czynu zostanie wytoczone postępowanie prokuratorskie w myśl ustawy o ochronie praw zwierząt z dnia 21.08.1997 (wraz z późniejszymi zmianami)."[/COLOR][/B] Wiem, że nikt się nie zgłosi (chociaż kto wie... sąsiad sąsiadowi wilkiem ;)), ale przynajmniej debile będą wiedzieli, że nie mogą się czuć bezpiecznie przy takich czynach. Zawsze ktoś może coś zauważyć, skojarzyć i ..... donieść!! Quote
majqa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [COLOR=red][B]DIF - wieści bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/B][/COLOR]:multi: :multi: :multi: Słuchaj, tak po znajomości :loveu:, popytaj tych państwa o mnie. W takie warunki to i ja dam się zaadoptować, siadam na komendę, podaję obie łapy naraz i nie sikam po kątach. ;) Obiecuję dać się nawet zachipować!!! Aha, wracam też na zawołanie!!! Plizzzzz........... Quote
gallegro Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='DIF'](...)[U][COLOR=Red]Po Jantarskiego zgłosił się domek!![/COLOR][/U](...) Jantar nie będzie mieszkał u Pani Ewy, ale u jej rodziny. Ok 40 km od Warszawy. Będzie miał ogromny, ogrodzony teren do biegania i 8 letnią koleżankę ;). Po wyleczeniu i osiągnięciu odpowiedniego wieku zostanie wysterylizowany i zaczipowany.(...)[/quote] Wygląda na to, że aukcję można kończyć przed czasem ;) Cóż za paradoks... dla jednego "człowieka" śmieć... dla innego przyjaciel na długie lata... Quote
Hotel KADIF Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='majqa'][COLOR=red][B]DIF - wieści bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/B][/COLOR]:multi: :multi: :multi: Słuchaj, tak po znajomości :loveu:, popytaj tych państwa o mnie. W takie warunki to i ja dam się zaadoptować, siadam na komendę, podaję obie łapy naraz i nie sikam po kątach. ;) Obiecuję dać się nawet zachipować!!! Aha, wracam też na zawołanie!!! Plizzzzz...........[/quote] Słuchaj.... przez Ciebie musiałam czyścić monitor, a naprawdę nie mam czasu na takie niespodziewane i zbędne czynności :diabloti::diabloti: Dzisiaj wieczorem będę rozmawiać z Panią Ewą to Tobie pogadam :evil_lol:!! Chociaż od dwóch dni gadamy tylko o Jantarskim...... ale obiecuję, że nie zapomnę!! [quote name='gallegro']Wygląda na to, że aukcję można kończyć przed czasem ;) [/quote] Oczywiście! I Pinezki też ;)! Aha i Pinię wywal z podpisu niech da miejsce kolejnej biedzie! Quote
majqa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='DIF'](...)ale obiecuję, że nie zapomnę!!!(...)[/quote] O o o i jeszcze coś, póki czas: mam pełen garnitur zębów, tnę jak brzytwa...z wiekiem, jak wypadną obiecuję w obronie bodaj zamemłać wroga...Nie jestem natomiast wysterylizowana :shake: ale się zaprzysięgam - dooopy nie dam :oops:, chyba, że mi pańcia pozwoli! ;) :diabloti: Quote
Hotel KADIF Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='majqa']O o o i jeszcze coś, póki czas: mam pełen garnitur zębów, tnę jak brzytwa...z wiekiem, jak wypadną obiecuję w obronie bodaj zamemłać wroga...Nie jestem natomiast wysterylizowana :shake: ale się zaprzysięgam - dooopy nie dam :oops:, chyba, że mi pańcia pozwoli! ;) :diabloti:[/quote] [B][SIZE=3]Qrna!!! Przestań w [COLOR=Red]TEJ[/COLOR] chwiliii...!! Znowu idę po ściere......:mdleje: [/SIZE][/B][SIZE=2][B]Majga! A może JA Ciebie zaadoptuję??? D[/B][/SIZE][B][SIZE=3][SIZE=2]obrze sprzątasz? I wybieg mam.... i budkę ze słomą Ci skombinuję....! Chcesz? :evil_lol:[/SIZE] [/SIZE][/B] Quote
Folen Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Hmm, no na co ja trafiłam...Majqa, ale się uśmiałam :lol: Na wątek trafiłam odrazu jak tylko powstał, ale później mi się "zgubił"... Ale piękne zakończenie :loveu: Quote
majqa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='DIF'][B][SIZE=3](...)[/SIZE][/B][SIZE=2][B]D[/B][/SIZE][B][SIZE=3][SIZE=2]obrze sprzątasz? I wybieg mam.... i budkę ze słomą Ci skombinuję....! Chcesz? :evil_lol:[/SIZE][/SIZE][/B][/quote] No jacha, że chcem!!! :multi: Czy dobrze sprzątam? Jak się rodziłam to doktor wyciągnął najpierw mopa, a dopiero ja się wygramoliłam. Też mi pytanie!:roll: Budka ze słomą? W to mi graj! Wybieg niekoniecznie ale mały kącik do medytacji by się zdał. Jak codzień nie "zamantruję" to chodzę jakaś taka niedorobiona.:oops: Quote
Hotel KADIF Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='majqa'] Jak codzień nie "zamantruję" to chodzę jakaś taka niedorobiona.:oops:[/quote] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Masz "pw" !! Quote
Hotel KADIF Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='Folen']Hmm, no na co ja trafiłam...Majqa, ale się uśmiałam :lol: :loveu:[/quote] A jak JA się uśmiałam!! Jeszcze czyszczę "telewizor" z drobinek drugiego śniadania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
majqa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='DIF']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Masz "pw" !![/quote] Odpisałam. Woda to na mój młyn!:loveu: Quote
Monia70 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Hurrra !!! Jak świetna wiadomość !!!!! Dziś to juz druga wiadomość o domku(pojechał tez malenki,chorutki , stareńki Doduś)!!!!!!!!!!!!!!!!!! Majqa, jeseteś rewelacyjna:loveu::loveu: DIF tez , proponując budkę ze słomą ;);):evil_lol: Quote
Edi100 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Alez się cieszę.:multi:.Jantarku zdrowiej i sioooo do domku!:loveu: Quote
andzia69 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='majqa'][COLOR=red][B]DIF - wieści bomba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [/B][/COLOR]:multi: :multi: :multi: Słuchaj, tak po znajomości :loveu:, popytaj tych państwa o mnie. W takie warunki to i ja dam się zaadoptować, siadam na komendę, podaję obie łapy naraz i nie sikam po kątach. ;) Obiecuję dać się nawet zachipować!!! Aha, wracam też na zawołanie!!! Plizzzzz...........[/quote] Majga - zapomniałaś dodać, że ty się dasz wyadoptowac z całym twoim zwierzyńcem:eviltong: Fajnie, że psiutek będzie niedługo w domku! Quote
majqa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 [quote name='andzia69']Majga - zapomniałaś dodać, że ty się dasz wyadoptowac z całym twoim zwierzyńcem:eviltong:(...)[/quote] Oj Ty donosicielko!!!:p Quote
Hotel KADIF Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 [quote name='andzia69']zapomniałaś dodać, że ty się dasz wyadoptowac z całym twoim zwierzyńcem:eviltong: [/quote] Yyyyy.... to ja... teges.....:scared::scared: Quote
Recommended Posts