ewelinka_m Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 a co z Franiem? on miał iść chyba do nowego domu? :roll: Quote
eliza_sk Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 ewelinka_m napisał(a):a co z Franiem? on miał iść chyba do nowego domu? :roll: Chyba się nie dowiemy :shake: Kobix, czy masz jakiś odzew z Allegro i czy robisz jakieś ogłoszenia czworaczkom ? Quote
Potter Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 W niedzielę Franek jedzie do nowego domu :lol:. Quote
kobix Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 eliza_sk napisał(a):Chyba się nie dowiemy :shake: Kobix, czy masz jakiś odzew z Allegro i czy robisz jakieś ogłoszenia czworaczkom ? przykro mi nie mam odzewu z ogłoszeń:shake: Quote
eliza_sk Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 A robisz jakieś ogłoszenia? U mnie mają tylko allegro, nigdzie więcej ich nie wstawiam :shake: Quote
kobix Posted August 17, 2008 Author Posted August 17, 2008 dziś Franio pojechał do domu:)czekam na wieści-zaraz napiszę Quote
kobix Posted August 18, 2008 Author Posted August 18, 2008 Z porannych wieści od Frania,tzn.jego pańci:lol: Noc mineła spokojnie-Franio robił to co należy czyli spał. Sucha karma raczej mu nie wchodzi(a ma do jedzonka Brita)ale za to wchodzi mu kocia:evil_lol:Frani jest pulchny,zawsze był niejadkiem,a najbardziej lubi wiadomo jedzenie azylowe-czyli karmę... robi postępy w nauce czystości i sygnalizowaniu zamiarów obsikania mebli:evil_lol: jest uczony ładnie chodzić na smyczy i podstawowych komend. żeby nie czuł się samotny jest zabierany do pracy-lecznicy(nie będzie miał traumy weterynaryjnej)został (była taka potrzeba)odrobaczony i odpchlony. jest bardzo zapatrzony w pańcię...tak jak przypuszczałam. Trwa akceptacja i układanie pokojowych relacji z kotem-rezydent jest zestresowany obecnością nowego psa w domu,Franio raczej nie zwraca na niego uwagi,lub reaguje lękowo... Po pierwszym dniu w domu Pańcia jest zadowolona z Frania...obie jesteśmy dobraj myśli że ralacje kocio-psie się ułożą i będą dużo poprawniejsze a po pewnym czasie całkowicie "pokojowe";) od siebie dodam-że Franek znalazł bardzo dobry dom:))) Quote
kobix Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 tytuł znowelizowany...z "trojaczków" zostały "dwojaczki" ku mojej wielkiej radości:lol: Rubin jest psem przyjętym na moję "własną rękę" -nie należy do trzonu trojaczków,tzn.nie został objęty deklarowanym sponsoringiem:razz: bardzo proszę sponsorów-osoby które współutrzymują (obecnie)dwojaczki o deklaracje na pw co do dalszej wysokości kwot pomocy(kwota uległa zmianie -z trojaczków na dwojaczki) tak jak pisałam-Rubin był psem niedeklarowanym i jako taki nie posiada żadnych sponsorów oprócz mnie.tylko od Waszej dobrej woli DROGIE SPONSORKI zależy czy czy chcecie mu pomagać ,czy nie. proszę o deklaracje -może być na pw dziękuję za uwagę;)mam nadzieję że SZANOWNI SPONSORZY czytują jeszcze wątek... Quote
Potter Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 kobix - czy mam zamieścić ostateczne rozliczenie Franka, w związku z tym że znalazł już dom? Quote
eliza_sk Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 [quote name='eliza_sk'] Kobix, czy robisz jakieś ogłoszenia czworaczkom ? Dyskretnie ponowię pytanie, bo rozumiem, że masz świadomość tego, że w obliczu 20 psów, które mam na głowie (ogłoszeniowo), oprócz allegro nie robię TWOIM psom żadnych ogłoszeń (które jakby stanowią warunek znalezienia domku ... )? Quote
kobix Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Potter napisał(a):kobix - czy mam zamieścić ostateczne rozliczenie Franka, w związku z tym że znalazł już dom? tak-poproszę o rozliczenie samego Franka.miałam o to i tak poprosić na dniach. Quote
Potter Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Ok. Jak tam odpowiedź od koneckich urzędasów? Usatysfakcjonowała Cię? Starałam się zapytać o wszystko w temacie psim, co mi tylko przyszło do głowy. Aha, poproszę o zwrot wypełnionej karty adopcyjnej Franka, jeśli ją wykorzystałaś. Quote
kobix Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 [quote name='eliza_sk']Dyskretnie ponowię pytanie, bo rozumiem, że masz świadomość tego, że w obliczu 20 psów, które mam na głowie (ogłoszeniowo), oprócz allegro nie robię TWOIM psom żadnych ogłoszeń (które jakby stanowią warunek znalezienia domku ... )? równie dyskretnie odpowiadam,bo rozumiem że masz świadomość że mam obecnie na głowie 5 psów(realnie)plus 2 pozamiejscowo że nie mam czasu w kółko odpowiadać na to samo pytanie. nie mam wobec Ciebie żadnych wymagań odnośnie robienia "moim" psom ogłoszeń,oprócz allegro charytatywnego ,które miało być robione wszystkim psom. Quote
kobix Posted August 20, 2008 Author Posted August 20, 2008 Potter napisał(a):Ok. Jak tam odpowiedź od koneckich urzędasów? Usatysfakcjonowała Cię? Starałam się zapytać o wszystko w temacie psim, co mi tylko przyszło do głowy. Aha, poproszę o zwrot wypełnionej karty adopcyjnej Franka, jeśli ją wykorzystałaś. Odpowiedz ,jakiej sie spodziewałam, z wyłączeniem 1 punktu ,który jest bardzo alarmujący...i wymaga sprawdzenia. karta adopcyjna podpisana(nie na miejscu,dlatego nie zostawiłam)1 egz.dostarczę do azylu. Quote
ewelinka_m Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 nie znalazłam nigdzie tu odpowiedzi, a chciałabym wiedzieć. na jakich stronach ogłaszane są trojaczki? :roll: w miarę swoich możliwości, postarałabym się pomóc ale nie chcę się dublować. Quote
emilia2280 Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 kobix napisał(a):tytuł znowelizowany...z "trojaczków" zostały "dwojaczki" ku mojej wielkiej radości:lol: Rubin jest psem przyjętym na moję "własną rękę" -nie należy do trzonu trojaczków,tzn.nie został objęty deklarowanym sponsoringiem:razz: bardzo proszę sponsorów-osoby które współutrzymują (obecnie)dwojaczki o deklaracje na pw co do dalszej wysokości kwot pomocy(kwota uległa zmianie -z trojaczków na dwojaczki) tak jak pisałam-Rubin był psem niedeklarowanym i jako taki nie posiada żadnych sponsorów oprócz mnie.tylko od Waszej dobrej woli DROGIE SPONSORKI zależy czy czy chcecie mu pomagać ,czy nie. proszę o deklaracje -może być na pw dziękuję za uwagę;)mam nadzieję że SZANOWNI SPONSORZY czytują jeszcze wątek... jako "szanowna sponsorka", podziékujé za té przyjemnosc. nie podoba mi sié postawa kobixa, z brakiem szacunku do osób robiácych ogloszenia wlácznie. jest wiele psów w potrzebie, oczywiscie do nich trafiá pieniádze. Quote
mtf zalesie Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 w drugiej polowie wrzesnia przeleje 200 zl na ten rok,przelew bedzie opisany moim nickiem na trojaczki nadal ale nazwisko na wyciagu moze byc inne,prosze o potwierdzenie pod koniec wrzesnia na pw Quote
eliza_sk Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Przyszła wpłata 50 zł od: elik na psy targowickie - sierpień 2008 Quote
kobix Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 ewelinka_m napisał(a):nie znalazłam nigdzie tu odpowiedzi, a chciałabym wiedzieć. na jakich stronach ogłaszane są trojaczki? :roll: w miarę swoich możliwości, postarałabym się pomóc ale nie chcę się dublować. nie ma jakiejś listy-w miarę czasu będą dodawane na wszystkie(a wiesz ile ich jest...) co do pomocy będę bardzo wdzięczna-wystarczy jeśli dodasz je np.na te same stronki co psy kieleckie(nie będą się dublować,bo ogłoszenia wygasają) Quote
kobix Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 emilia2280 napisał(a):jako "szanowna sponsorka", podziékujé za té przyjemnosc. nie podoba mi sié postawa kobixa, z brakiem szacunku do osób robiácych ogloszenia wlácznie. jest wiele psów w potrzebie, oczywiscie do nich trafiá pieniádze. nie wiem gdzie dopatrzyłaś się braku szacunku do osób robiących ogłoszenia:roll:?również termin "szacowni sponsorzy" nie został użyty z brakiem szacunku,a z przymróżeniem oka... co do "postawy kobixa" proszę o uściślenie najlepiej na pw ,gdyż jest to wątek adopcyjny a nie roszczeniowy zgadza się, jest wiele psów w potrzebie i należy pamiętać że to psom się pomaga a nie ludziom ----------------------------------------------------------------------- z trojaczków zostały dwojaczki -kwota uległa zmniejszeniu-stąd prośba o nowelizację kwot pomocy-to miałam na myśli pisząc swój post. WSZELKA POMOC finansowa w hotelowniu trojaczków BYŁA i JEST DOBROWOLNA i należy o tym pamiętać. Quote
Potter Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Rozliczenie Franka: hotel: 20.03 - 17.08 - 141 dni x 4 zł/doba = 564 zł koszty wet.: 65 zł razem: 629 zł ogółem na psy koneckie do tej pory wpłynęło 1283,42 zł - koszty Franka = 654,42 zł podzielić na pozostałe psy (Tuptek, Borys) = 327,21 zł ma łepka dotychczasowe koszty samego hotelu: Tuptka - 560 zł Borysa - 508 zł a więc znacznie przekraczające 327,21 zł pozostające na każdego z nich Quote
eliza_sk Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='eliza_sk']Przyszła wpłata 50 zł od: elik na psy targowickie - sierpień 2008 Wpłata o której pisałam wyżej wpłynęła 22.08. 27 sierpnia wpłynęło drugi raz 50 zł z takim samym tytułem: elik na psy targowickie - sierpień 2008. czyli wpłaty od elik: 22.08 - wpłata 50 zł 27.08 - wpłata 50 zł Quote
kobix Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='eliza_sk']Wpłata o której pisałam wyżej wpłynęła 22.08. 27 sierpnia wpłynęło drugi raz 50 zł z takim samym tytułem: elik na psy targowickie - sierpień 2008. czyli wpłaty od elik: 22.08 - wpłata 50 zł 27.08 - wpłata 50 zł elik pisała do mnie prosząc o wyjaśnienie na wątku-wpłaciła omyłkowo 2 razy za sierpień-prosiła aby napisać że ta druga wpłata sierpniowa jest już za WRZESIEŃ... Quote
Recommended Posts