kobix Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 Potter napisał(a):Emilia, jak zwykle masz zapchaną skrzynkę. grunt że doszło o godz.01:12 Quote
Potter Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Dzisiaj Rubin pojechał do nowego domu ;). Zapoznanie się z rezydującą Tatrą wypadło pomyślnie i dobrze rokuje na przyszłość, chociaż Tatra na początku konsekwentnie udawała dywanik. Quote
Potter Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 kobix - chyba można zmienić tytuł i treść pierwszego postu tego wątku Quote
kobix Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 zmieniam;)czekam na wieści z domu Rubina,po kilku dniach -jak sobie Rubin radzi Quote
Potter Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dzisiaj ogłoszenie o Tuptku (ze zdjęciem) ukazało się w Gazecie Jędrzejowskiej. Quote
kobix Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 Potter napisał(a):Dzisiaj ogłoszenie o Tuptku (ze zdjęciem) ukazało się w Gazecie Jędrzejowskiej. Tuptek indywidualnie,czy zbiorowo azylowe?:roll: wstawię Tuptka na przyszły tydzień do Tygodnika Koneckiego (cudu nie oczekuję bo na moje suki:Florę i Lunę oraz Franka nie było odzewu) a jak już jest to albo na łańcuch albo(cytuję)"żeby coś biegało i szczekało":diabloti: Quote
Potter Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Tuptek indywidualnie. Nie wyobrażam sobie zbiorowego zdjęcia psów z azylu :cool1:. Co tydzień, w Gazecie Jędrzejowskiej ukazuje się ogłoszenie jednego naszego psa. Quote
Potter Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Nowy bazarek na nasze psy: http://www.dogomania.pl/forum/f99/przepiekne-gwiazdki-na-choinke-inne-rarytasy-reczna-robota-126544/#post11380338 Quote
Potter Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Zapraszam na mini zimowy bazarek dla Jędrzejowa: http://www.dogomania.pl/forum/f99/ciepla-narzuta-na-zime-dla-jedrzejowa-127054/#post11422702 Quote
Potter Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Hmm..., kobix jak zwykle masz zapchaną skrzynkę, więc piszę tutaj: Przekazuję, co dzisiaj na wątku jędrzejowskim zasygnalizowała Mefi, bo ja nie mam pojęcia o co chodzi: Mała uwaga techniczna - ktoś dwa razy próbował dodać Tuptka (???) na stronie świętokrzyskiej - ogłoszenie dwukrotnie odrzucono ponieważ ten psiak jest już na adopcje.org (obie strony są ze sobą połączone > psiaki ze swiętokrzyskiej wyświetlają się również na adopcjach), dlatego przerzucam go do wycofanych. Quote
kobix Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='Potter']Hmm..., kobix jak zwykle masz zapchaną skrzynkę, więc piszę tutaj: Przekazuję, co dzisiaj na wątku jędrzejowskim zasygnalizowała Mefi, bo ja nie mam pojęcia o co chodzi: Mała uwaga techniczna - ktoś dwa razy próbował dodać Tuptka (???) na stronie świętokrzyskiej - ogłoszenie dwukrotnie odrzucono ponieważ ten psiak jest już na adopcje.org (obie strony są ze sobą połączone > psiaki ze swiętokrzyskiej wyświetlają się również na adopcjach), dlatego przerzucam go do wycofanych. ja również...tyczy się pojęcia.odpowiedziałam na jędrzejowskim.Tuptek niezmiennie jest na adopcje.org z moimi namiarami a na świętokrzyskiej nie dodaję -i tak nie wiem jak... Quote
kobix Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 pamiętacie tego rudego hultaja?;-) gudłaj już po kastracji i chyba klimatyzacji,bo stracił swoje zapędy władczo-dominacyjne w domu.podobno teraz to sunia go ustawia... zimowy Rubin z koleżanką Tatrą spożywam i ...tyję.polubił podobno Acanę...choć nadal jest niejadek co do suchej karmy i "pańcia" musi ciągle zmieniać rodzaje Rubin według pani jest młodszy...bo zachowuje się nieco niepoważnie... uwielbia się bawić i gryźć przeróżne rzeczy od klocuszków po telefony komórkowe zdarza mu się jak widać czasem przysnąć po trudach zabawy:evil_lol: __________________ Quote
mtf zalesie Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 pozostali dwaj rezydenci cos sie zasiedzieli w tym przytulisku Quote
Potter Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Off: Wszystkie osoby, którym leży na sercu dobro zwierząt namawiam na podpisanie petycji w sprawie wprowadzenia zakazu handlu żywymi zwierzętami przez hodowców i pseudohodowców na portalu Allegro.pl. Stowarzyszenie Obrona Zwierząt już się do tej akcji przyłączyło. Ważna sprawa. ::::::www.petycje.pl::::::Zakaz handlu zwierzętami na Allegro. Quote
kobix Posted February 2, 2009 Author Posted February 2, 2009 [quote name='Potter']Off: Wszystkie osoby, którym leży na sercu dobro zwierząt namawiam na podpisanie petycji w sprawie wprowadzenia zakazu handlu żywymi zwierzętami przez hodowców i pseudohodowców na portalu Allegro.pl. Stowarzyszenie Obrona Zwierząt już się do tej akcji przyłączyło. Ważna sprawa. ::::::www.petycje.pl::::::Zakaz handlu zwierzętami na Allegro. oczywiście -podpiszemy informuję,że mam 2 psy po szczepieniach na 14 dniowej kwarantannie,trwa do końca tygodnia:pwtedy też 1 pies jedzie do domu Quote
Potter Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Kto chce się podenerwować, zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f98/jasnosc-czy-ciemnosc-parlamentarny-klub-przyjaciol-zwierzat-132008/ Quote
Potter Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Tuptek i Borys nadal u nas. Na szczęście nosówka je ominęła i są zdrowe. To z tych dobrych wieści. Bo ze złych: adopcje stoją, nikt się tymi psami nie interesuje. A przy okazji mały off: Zapraszam na bazarek dla Jędrzejowa: http://www.dogomania.pl/forum/f99/sliczny-haft-richelieu-na-swieta-134174/#post12014396 Quote
kobix Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Potter napisał(a):Tuptek i Borys nadal u nas. Na szczęście nosówka je ominęła i są zdrowe. To z tych dobrych wieści. Bo ze złych: adopcje stoją, nikt się tymi psami nie interesuje. A przy okazji mały off: Zapraszam na bazarek dla Jędrzejowa: http://www.dogomania.pl/forum/f99/sliczny-haft-richelieu-na-swieta-134174/#post12014396 niestety-pomimo ponawianych ogłoszeń,brak tel i maili w ich sprawie.co do Tuptka był telefon ale jako po charta:p niepotrzebna sugestia... wiosna idzie,czas ponowić kampanię ogłoszeniową całości inwentarza.. Quote
kobix Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 zapraszam na Off-ik proszę o zaintersowanie i pomoc w szukaniu domu dla kolejnego koneckiego psiaka... http://www.dogomania.pl/forum/f28/azja-nieplanowane-psie-dziecko-pilnie-bude-dach-nad-glowa-134287/#post12022406 Quote
kobix Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 uwaga idzie Off! zapraszam na bazarek pt."Całe dogo czyta psom";) http://www.dogomania.pl/forum/f99/muza-czytadlo-dla-azji-koneckich-bid-do-10-04-a-134383/ na Azję i utrzymanie,leczenie koneckich bezdomniaków zapraszam serdecznie do licytacji:loveu: Quote
mtf zalesie Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 czy wplata mojego 1 procenta z pit-u na stowarzyszenie jedrzejowskie poter /o ile maja rejestracje opp/jakos moze pomoc finansowo twoim psom -powinna to byc wieksza suma Quote
kobix Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 [quote name='mtf zalesie']czy wplata mojego 1 procenta z pit-u na stowarzyszenie jedrzejowskie poter /o ile maja rejestracje opp/jakos moze pomoc finansowo twoim psom -powinna to byc wieksza suma witaj! jędrzejowskie stowarzyszenie ma prawo do przekazywania 1% podatku nr KRS do wypełnienia pit-u jest na pierwszej stronie wątku jędrzejowskiego http://www.dogomania.pl/forum/f28/jedrzejow-swietokrzyskie-zaglebie-glupoty-okrucienstwa-my-ratujemy-psy-106655/ jeśli chodzi o redukcję długu za 2 niewyadoptowane psy myślę że tak, jeśli istnieje realna możliwość wyodrębnienia tych finansów z ogółu nie wiem tylko czy jest to możliwe?:roll: zapytam Potter Quote
Potter Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='kobix']witaj! jędrzejowskie stowarzyszenie ma prawo do przekazywania 1% podatku nr KRS do wypełnienia pit-u jest na pierwszej stronie wątku jędrzejowskiego http://www.dogomania.pl/forum/f28/jedrzejow-swietokrzyskie-zaglebie-glupoty-okrucienstwa-my-ratujemy-psy-106655/ jeśli chodzi o redukcję długu za 2 niewyadoptowane psy myślę że tak, jeśli istnieje realna możliwość wyodrębnienia tych finansów z ogółu nie wiem tylko czy jest to możliwe?:roll: zapytam Potter 1) nasze Stowarzyszenie ma prawo do otrzymywania, nie przekazywania 1% podatku ;) 2) chodzi o redukcję długu za 2 niewyadoptowane psy (Tuptek i Borys) i nieuregulowane dotychczas rachunki za wydanego Rubina 3) owszem, jest możliwość wyodrębnienia 1% podatku od mtf zalesie z ogółu, ale pod warunkiem, że: - zaznaczysz w swoim PIT-37, w rubryce I, poz. 128 cel szczegółowy 1% (tutaj np. "na psy kobix") - zaznaczając poz. 129 wyrazisz zgodę na przekazanie nam swoich danych i wysokości swojego 1% Tylko wtedy Urząd Skarbowy poinformuje nas, że przekazujesz taką a taką kwotę, na taki a nie inny cel. Quote
kobix Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Potter odpowiedziała precyzyjniej... trochę z tym roboty ale warto ,a pieniądze tak czy siak trafia na konto stowarzyszenia... Quote
kika22 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Zapraszam na bazarek dla Starachowickich psiakow:loveu: Wszystko i nic na psiaki ze Starachowic -pomoz nam pomagac, do 25-05-09 Quote
Recommended Posts