Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AMIGA']Teraz to już za późno na zamianę. A o Amorka będę gnębić tamb w najbliższym czasie[/QUOTE]

Dobra, to jak już jest zbyt późno na zmiany, to Patula ma dwie szanse, jak nigdy dotąd:shake:. Jak ten dom do sprawdzenia będzie OK, to spróbuję zaproponować tego pieska z padaczką z Opola ( o ile ktoś się odezwie z Dziennika). Tylko muszę wskoczyć na wątek i coś poczytać;)
Będzie tak OK?

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kocurek']Irenko Ty wiesz ,ze ja jestem tu zawsze(po cichaczu).I rowniez trzymam bardzo mocno kciukasy:)[/QUOTE]
Trzymaj mocno, bo mnie nerwy zjedzą.
Dobrze, że Patos nic nie wie, tylko z Sylwią sobie baraszkuje;).

Sylwia, a jak Patos ze śniegiem sobie radzi?
Podoba mu się biały puszek, czy ma to gdzieś?;)

Posted

[quote name='Smyku']Patosku , to i ja się przykulałam trzymać kciuki .
Żeby to był ten domek i ta kanapa .[/QUOTE]

Teraz to już czuję prawdziwą presję;) Zaczynam żyć na bezdechu:evil_lol:
Witaj Haneczko:loveu:, mam nadzieję, że u Ciebie już z górki:shake:

Posted

Witaj Irenko , skarbie zaglądam do Patosia parę razy dziennie i czekam na dobre wiadomośći .
Więc czekam , kiedy nastąpi ten dzień , niech już nastąpi ten przełom i chociaż tutaj złapmy głęboki oddech .

Posted

[quote name='Smyku']Witaj Irenko , skarbie zaglądam do Patosia parę razy dziennie i czekam na dobre wiadomośći .
Więc czekam , kiedy nastąpi ten dzień , niech już nastąpi ten przełom i chociaż tutaj złapmy głęboki oddech .[/QUOTE]

Haneczko:loveu:, bardzo bym chciała, żeby w końcu zaświeciło słoneczko, żeby był ten przełom. Ale czy będzie, nie wiem:shake:

[quote name='AMIGA']Kiedy jedziesz? Bo ja tu kwadratowe jajka znowu będę znosic[/QUOTE]

Tylko kwadratowe? ;)

Dobra, napiszę;). Jadę w niedzielę, odezwę się pewnie dopiero wieczorem.

[quote name='feliksik']Irenko, czy Patos jest wykastrowany, bo właśnie przeczytałam, że kastracja pomaga w leczeniu padaczki[/QUOTE]

Tak jest kastrowany Haneczko:loveu:, ale nie wiedziałam, że pomaga to przy leczeniu padaczki. A gdzie mogę o tym poczytać?

Posted

[quote name='irenaka']Tak jest kastrowany Haneczko:loveu:, ale nie wiedziałam, że pomaga to przy leczeniu padaczki. A gdzie mogę o tym poczytać?[/QUOTE]

na Onecie jest taka krótka wzmianka o tym: [URL]http://pies.onet.pl/14,56212,2118,czy_kastracja_pomoze_w_leczeniu_padaczki,ekspert_artykul.html[/URL]

Posted

[quote name='irenaka']W żadne przysięgi już nie wierzę;). Przynajmniej 1,5 roku umawiamy się na Twój przyjazd ( i nie tylko).I co nam z tego wychodzi?
..........( wpisać dowolny wulgaryzm):evil_lol:[/QUOTE]

O, przepraszam, przedtem tylko obiecywałam (obiecanki-cacanki...). Przysięga to rzecz święta, nawet dla mnie. A wulgaryzmu, który mi się nasuwa, (wbrew pozorom) nie znasz [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_2_211.gif[/IMG]

Posted

Coś chyba dogo w nocy poszalało;), nie dość, że u mnie wątek ma tylko 232 strony, to jeszcze nie mogę cytować postów i odpowiedzi na Wasze posty nie będzie:shake:.
Za to mamy piękną;) reklamkę karmy.
Odzewu z Dziennika jeszcze żadnego, jak się ktoś objawi, to napiszę.

Posted

Kurcze kciuków mi brakuje - bo jedne trzeba trzymać za niedzielę, a drugie za jakiś odzew z Dziennika. Niechby jeszcze i tamten biedak z Opola skorzystał. No i nie mam trzeciego kciuka na obracanie śruby mikroskopu :lol:

Posted

[quote name='irenaka']Coś chyba dogo w nocy poszalało;), nie dość, że u mnie wątek ma tylko 232 strony, to jeszcze nie mogę cytować postów i odpowiedzi na Wasze posty nie będzie:shake:.
Za to mamy piękną;) reklamkę karmy.
Odzewu z Dziennika jeszcze żadnego, jak się ktoś objawi, to napiszę.[/QUOTE]

nie martw się to od wczoraj się pokręciło :P... ale mnie to wkurza wrrr, połapać się nie mogę doczytałam do 60 strony histori patosińskiego i teraz nie wiem gdzie jestem, bo zmienili na 15 postów na stronę... porażka... a tak swoją drogą przebrnąć przez całą historię Patosa to masakra :)
Irenko kochana, jak się czujesz??

Posted

Amiga, to nie obracaj śruby mikroskopu:evil_lol: Ogłoś dzisiaj strajk i nie pracuj;)
Przeglądam właśnie ogłoszenia internetowe, jakiej wielkości ma być ten konfesjonał?:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Amiga, to nie obracaj śruby mikroskopu:evil_lol: Ogłoś dzisiaj strajk i nie pracuj;)
Przeglądam właśnie ogłoszenia internetowe, jakiej wielkości ma być ten konfesjonał?:evil_lol:[/QUOTE]

Toć ja prywatna inicjatywa jestem, więc strajkować jakoś nie uchodzi.
Ty się śmiej, śmiej się z biednego konfesjonału :mad:

Posted

[quote name='wenucja']nie martw się to od wczoraj się pokręciło :P... ale mnie to wkurza wrrr, połapać się nie mogę doczytałam do 60 strony histori patosińskiego i teraz nie wiem gdzie jestem, bo zmienili na 15 postów na stronę... porażka... a tak swoją drogą przebrnąć przez całą historię Patosa to masakra :)
Irenko kochana, jak się czujesz??[/QUOTE]

Historia Patoska miała chyba 600 stron, nikt o zdrowych zmysłach nie przebrnie przez to:evil_lol:.
Czuję się fatalnie, znowu gorączka, uszy,gardło, wszystkie kostki czuję.
Ale dobić się nie dam:evil_lol:, jeszcze mam trochę do zrobienia.

Cud się stał, udało mi się odpowiedzieć na post z cytatem:-o

Posted

[quote name='AMIGA']Toć ja prywatna inicjatywa jestem, więc strajkować jakoś nie uchodzi.
Ty się śmiej, śmiej się z biednego konfesjonału :mad:[/QUOTE]

Strajkuj, nikt nie wyrzuci Cię z roboty, jedyny plus prywatnej inicjatywy:evil_lol:.
A później się wyspowiadasz.
Pamiętasz "Misia" ? Była tam taka fajna;) szafa zamiast konfesjonału. Może chcesz taką szafę?:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Historia Patoska miała chyba 600 stron, nikt o zdrowych zmysłach nie przebrnie przez to:evil_lol:.

Cud się stał, [B]udało mi się odpowiedzieć na post z cytatem[/B]:-o[/QUOTE]

A ja nie mogę [B]bez [/B]cytatu. A jeśli chodzi o strony, to już zupełnie zgłupiałam - 200 czy 80 - co za różnica? Biedne kompy - takie mądre, a byle minus 20 na mózg im pada.

Irenko, pamiętaj, jak tylko się zaczyna - albo whisky po irlandzku albo miód, cytryna i coś tam. Ewentualnie czosnek.

Posted

[quote name='agata51']A ja nie mogę [B]bez [/B]cytatu. A jeśli chodzi o strony, to już zupełnie zgłupiałam - 200 czy 80 - co za różnica? Biedne kompy - takie mądre, a byle minus 20 na mózg im pada.

Irenko, pamiętaj, jak tylko się zaczyna - albo whisky po irlandzku albo miód, cytryna i coś tam. Ewentualnie czosnek.[/QUOTE]....
Irenka ,nie do konca wyleczylas sie z tamtego przeziebienia!!!znowu powtorka, zadbaj ciut o siebie....mowie calkiem powaznie bo to nie sa żarty, a Ty masz jeszcze tyle do zrobienia:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='irenaka']Historia Patoska miała chyba 600 stron, nikt o zdrowych zmysłach nie przebrnie przez to:evil_lol:.

Cud się stał, udało mi się odpowiedzieć na post z cytatem:-o[/QUOTE]

uparta jestem to bym przebrnela ale teraz mi sie nie chce szukac na ktorym poscie utknelam :P a wlasciwie to skoro do 60 strony to 600 post... księgowa a taka glupia uff

hartuj sie kobito ;) rutinoskorbin, aspiryna, herbata z sokiem malinowym :P itp

Posted

[quote name='irenaka']Dobra, a teraz kawę na ławę;).
Gdzie jest Marysia i Freya? A gdzie Kocurek?
Mało mam kłopotów;), to mam się jeszcze martwić o dziewczyny, które nie meldują;) się na wątku?[/QUOTE] chwilkę człowieka zabraknie i od razu 'terroryzm' się szerzy (maczugami straszą) :evil_lol:. Fakt najpierw miałam doła, potem problemy z własnym 'rodzonym' psem, a wczoraj w ogóle nie mogłam się poruszać po dogo:shake:. Widzę jednak, że moja nieobecność dobrze posłużyła Patoskowi ... domek na horyzoncie sie pojawił :loveu:. może ja jakaś 'felerna' :roll: jestem dla Patoska ... jak zniknę na następne dni to domek przycumuje na stałe :cool3:. W każdym razie trzymam kciuki.