sylwiairys Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 a Patos też trzyma , dzisiaj od rana skubał pazurek jak by sobie wróżył " wezmą mnie do domku ? " czy " nie wezmą " a może " wezmą mnie do domku?" ja musiałam na chwilkę puścić bo jedzonko gotowałam dla Patosia ryż z ukochaną marcheweczką i do tego mięsko :) pycha , a może ktoś pójdzie ze mną na spacerek poślizgamy się ? hau hau Quote
irenaka Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 [quote name='sylwiairys']a Patos też trzyma , dzisiaj od rana skubał pazurek jak by sobie wróżył " wezmą mnie do domku ? " czy " nie wezmą " a może " wezmą mnie do domku?" ja musiałam na chwilkę puścić bo jedzonko gotowałam dla Patosia ryż z ukochaną marcheweczką i do tego mięsko :) pycha , a może ktoś pójdzie ze mną na spacerek poślizgamy się ? hau hau[/QUOTE] Ciotka Irena jak zwykle jest chętna na spacerek, tylko musi stanąć na nogi:shake:, zwłaszcza, że mała;) podróż przed nią. Jadę dziewczyny na wizytę przedadopcyjną. Domek jest chętny, więc 100 km w jedną stronę nie będzie problemem. Muszę sprawdzić wszystko sama. Jeszcze nie znam daty, mamy się umówić koło środy. Quote
li1 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='irenaka']Możesz podesłać jego wątek?[/QUOTE] Watek Rona: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/180236-Terierek-w-schronisku-ma-PADACZKĘ-!!!-Zbieramy-deklaracje-na-DT!!!-prosimy-o-pomoc[/URL] Quote
wenucja Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='irenaka']Ciotka Irena jak zwykle jest chętna na spacerek, tylko musi stanąć na nogi:shake:, zwłaszcza, że mała;) podróż przed nią. Jadę dziewczyny na wizytę przedadopcyjną. Domek jest chętny, więc 100 km w jedną stronę nie będzie problemem. Muszę sprawdzić wszystko sama. Jeszcze nie znam daty, mamy się umówić koło środy.[/QUOTE] hmmm fajnie :D a tamci ludzie wiedzą, że Patosiński jest Epi?? Quote
Temida Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 A to Temidka zajrzy do Patosika z wieczorka :) Quote
monika083 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 zajrzyjcie koniecznie, dt /hotel na CITO potrzebny,pies w zaspie sniegowej koczuje w te mrozy: [URL="http://www.dogomania.pl/threads/197242-Znaleziony-w-zaspie-Reksio.-Jak-długo-ma-koczować-na-mrozie-i-śniegu"][COLOR=#4444ff]http://www.dogomania.pl/threads/1972...ozie-i-śniegu[/COLOR][/URL]...-( [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images8.fotosik.pl/683/f27d8062857780bfmed.jpg[/IMG][/URL] Quote
irenaka Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='wenucja']hmmm fajnie :D a tamci ludzie wiedzą, że Patosiński jest Epi??[/QUOTE] Oczywiście, że tak. Mam nadzieję, że nikt nie pomyli tych dwóch domów o których pisałam. Pierwszy dom chciał najwyraźniej stróża a drugi Patulkę z padaczką na którego czeka kanapa. Quote
wenucja Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='irenaka']Oczywiście, że tak. Mam nadzieję, że nikt nie pomyli tych dwóch domów o których pisałam. Pierwszy dom chciał najwyraźniej stróża a drugi Patulkę z padaczką na którego czeka kanapa.[/QUOTE] CCUUUUUUDOWNIE!! :) oby tylko kochany Patosiński zaznał miłości w nowym domku na zawsze, a nie tylko do pierwszego ataku :) mam nadzieję, że nowi właściciele będą informować o stanie Patosińskiego i wysyłali zdjątka :) Quote
irenaka Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='wenucja']CCUUUUUUDOWNIE!! :) oby tylko kochany Patosiński zaznał miłości w nowym domku na zawsze, a nie tylko do pierwszego ataku :) mam nadzieję, żenowi właściciele będą informować o stanie Patosińskiego i wysyłali zdjątka :)[/QUOTE] Czas pokaże, czy ludzie się sprawdzą. W tej chwili, to nawet nie wiem, czy sprawdzi się to, co usłyszałam w rozmowie. Quote
agata51 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Włóczę się nie wiadomo gdzie, a tu kciuki trzeba trzymać. Matko, jakby to wyszło.... Quote
irenaka Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='agata51']Włóczę się nie wiadomo gdzie, a tu kciuki trzeba trzymać. Matko, jakby to wyszło....[/QUOTE] Jakby wyszło, to już nie będziesz się mogła migać;), tylko przyjeżdżasz do Krakowa i zrobimy razem wizytę kontrolną u Patosa. Quote
AMIGA Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 A najśmieszniejsze jest to, że w najbliższych dniach Partosiński ma być w Dziennku. bo już tylko on i jakaś koteczka są w kolejce. Wczoraj był Chojraczek, a dzisiaj nie było żadnego źwirza Quote
irenaka Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='AMIGA']A najśmieszniejsze jest to, że w najbliższych dniach Partosiński ma być w Dziennku. bo już tylko on i jakaś koteczka są w kolejce. Wczoraj był Chojraczek, a dzisiaj nie było żadnego źwirza[/QUOTE] To może Amorka zamiast Patuli? Kurna noga:shake: a jak nie wypali dom dla Patuli, to kiedy następny termin? Quote
irenaka Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 Dobra, a teraz kawę na ławę;). Gdzie jest Marysia i Freya? A gdzie Kocurek? Mało mam kłopotów;), to mam się jeszcze martwić o dziewczyny, które nie meldują;) się na wątku? Quote
agata51 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='irenaka']Jakby wyszło, to już nie będziesz się mogła migać;), tylko przyjeżdżasz do Krakowa i zrobimy razem wizytę kontrolną u Patosa.[/QUOTE] Irenko, jakby wyszło, przyjadę na pewno. Przysięgam! Quote
irenaka Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='wenucja']pisz na pw :P[/QUOTE] Żartujesz?;) Żadne pw. Pobiegam po dogo z maczugą i za moment się wszystkie zameldują:mad:;). Dlaczego tylko kilka z nas ma się denerwować? W kupie raźniej:evil_lol: Quote
Mariat Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='irenaka']Dobra, a teraz kawę na ławę;). Gdzie jest Marysia i Freya? A gdzie Kocurek? Mało mam kłopotów;), to mam się jeszcze martwić o dziewczyny, które nie meldują;) się na wątku?[/QUOTE] To ja sie za nie zamelduje. Moze byc? Quote
irenaka Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='agata51']Irenko, jakby wyszło, przyjadę na pewno. Przysięgam![/QUOTE] W żadne przysięgi już nie wierzę;). Przynajmniej 1,5 roku umawiamy się na Twój przyjazd ( i nie tylko).I co nam z tego wychodzi? ..........( wpisać dowolny wulgaryzm):evil_lol: Quote
irenaka Posted November 30, 2010 Author Posted November 30, 2010 [quote name='Mariat']To ja sie za nie zamelduje. Moze byc?[/QUOTE] Ty jesteś Kochana ze mną zawsze. Jestem Ci za to dozgonnie wdzięczna, na dobre i na złe. Nawet jak milczysz na wątku, to jesteś i mnie wspierasz. Bardzo Ci dziękuję!!!:loveu: Quote
AMIGA Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='irenaka']To może Amorka zamiast Patuli? Kurna noga:shake: a jak nie wypali dom dla Patuli, to kiedy następny termin?[/QUOTE] Teraz to już za późno na zamianę. A o Amorka będę gnębić tamb w najbliższym czasie Quote
Kocurek Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Irenko Ty wiesz ,ze ja jestem tu zawsze(po cichaczu).I rowniez trzymam bardzo mocno kciukasy:) Quote
Recommended Posts