wenucja Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 śniło mi się że Patosiński miał nowy domek ;), ale ciotunia Sylwunia nie chciała go puścić :P, ah te moje sny... ;) Quote
irenaka Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 [quote name='wenucja']śniło mi się że Patosiński miał nowy domek ;), ale ciotunia Sylwunia nie chciała go puścić :P, ah te moje sny... ;)[/QUOTE] Może prorocze;) Oby!!! Quote
ela020 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Patosiu kochany miziam i przytulam.......ja chyba nie potrafilabym Ci odmowic zadnych frykasow,wiem ze to niezdrowe ale....... Quote
ela020 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Pozdrawiam cioteczki i mam nadzieje, ze Irenko czujesz sie juz lepiej........ Quote
sylwiairys Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 co do snów to bez obaw jak tylko znajdzie się ktoś kto pokocha i przygarnie Patosa oddam go bez zająknięcia spakuje wyprawkę dam listę obowiązków no i pouczę jak postępować :) a z najświeższych informacji to Patos zaczął gadać mruczy wzdycha nawet jak ziewa to wydaje fajny pisk jak tak dalej pójdzie to zacznie gadać :) a święta niedługo .... MIKOŁAJU prosimy z Patoskiem o dobry ciepły domek .hau hau. :) Quote
agata51 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 [quote name='sylwiairys']co do snów to bez obaw jak tylko znajdzie się ktoś kto pokocha i przygarnie Patosa oddam go bez zająknięcia spakuje wyprawkę dam listę obowiązków no i pouczę jak postępować :) a z najświeższych informacji to Patos zaczął gadać mruczy wzdycha nawet jak ziewa to wydaje fajny pisk jak tak dalej pójdzie to zacznie gadać :) a święta niedługo .... MIKOŁAJU prosimy z Patoskiem o dobry ciepły domek .hau hau. :)[/QUOTE] I ja swojego tymczasika bez jednej łzy przekażę w dobre ręce dobrego domku. Niech spędzi święta i resztę dni swoich na jedynych, tylko jego kolankach. Wyprawka gotowa, a to, czego się naumiał, to tylko Nicholsona i domku jego. Patos, ty wiesz - mizianko na drogę! Quote
Miki Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Hej, Patosiński! Witajcie Patosowe Cioteczki! Quote
Miki Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Nikt się nie pokazał. Może ciocia Agata do Pastoska zawita niebawem? Quote
marysia55 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='Miki']Nikt się nie pokazał. Może ciocia Agata do Pastoska zawita niebawem?[/QUOTE] tym razem nie ciocia Agatka tylko ciocia Marysia zawita do Patosińskiego i go czule wymizia w czasie słodkiego snu :) Quote
Smyku Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Patosku , tak sobie łaże i przytulam swoich ulubieńców . Quote
irenaka Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 Jak to dobrze, że Patosek ma takie kochane cioteczki:loveu:, co wpadną na wątek, przytulą i ciepłe myśli wysyłają:calus:. Szczęściarz z Patulki:loveu: jest wyjątkowy!!! Widzę, że nawet ciocia Marysia:loveu: wróciła, co oznacza, że mogę już zadzwonić i sprawdzić cioteczkę na złą drogę;) Oj, będzie bal:evil_lol: Quote
marysia55 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='irenaka']Jak to dobrze, że Patosek ma takie kochane cioteczki:loveu:, co wpadną na wątek, przytulą i ciepłe myśli wysyłają:calus:. Szczęściarz z Patulki:loveu: jest wyjątkowy!!! [B]Widzę, że nawet ciocia Marysia:loveu: wróciła, co oznacza, że mogę już zadzwonić i sprawdzić cioteczkę na złą drogę;) Oj, będzie bal[/B]:evil_lol:[/QUOTE] jeszcze nie tak szybko. Na razie przywiozłam do domu mamę po szpitalu i wymaga trochę 'chodzenia' koło niej. Bal musimy jeszcze czasowo odłożyć. Quote
irenaka Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 [quote name='marysia55']jeszcze nie tak szybko. Na razie przywiozłam do domu mamę po szpitalu i wymaga trochę 'chodzenia' koło niej. Bal musimy jeszcze czasowo odłożyć.[/QUOTE] Co ma wisieć, nie utonie. Mało masz kłopotów, jeszcze mama w szpitalu:-( Mogę zadzwonić jutro? Quote
ela020 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Patosiu przesylam Ci usciski, buziaki, przytulenia......cale cieplo jakie mam w sobie....... Quote
irenaka Posted November 20, 2010 Author Posted November 20, 2010 [quote name='ela020']Patosiu przesylam Ci usciski, buziaki, przytulenia......cale cieplo jakie mam w sobie.......[/QUOTE] A sernik pieczesz, czy zrobisz to za moment?:evil_lol: Musimy zapytać Patulkę:loveu:, czy podziela gusta ciotki Ireny, czy też chce inne ciasteczko;) Quote
Freya73 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Co tam u Patoska slychac? Zabieram piesia na spacer i obiecuje nie podkarmiac. :evil_lol: Quote
Smyku Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Irenko , czyżbyś się wybierała do Patolka ? Jeśli tak , to wiesz co musisz koniecznie zrobić . Quote
marysia55 Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 [quote name='irenaka']Co ma wisieć, nie utonie. [B]Mało masz kłopotów, jeszcze mama w szpitalu[/B]:-( Mogę zadzwonić jutro?[/QUOTE] Irenka, to się ponoć nazywa 'prawo serii' :( W przypadku Patosa jestem przekonana, że to będzie pozytywnie uśmiechnięte 'prawo serii' Quote
agata51 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 [quote name='irenaka']A sernik pieczesz, czy zrobisz to za moment?:evil_lol: Musimy zapytać Patulkę:loveu:, czy podziela gusta ciotki Ireny, czy też chce inne ciasteczko;)[/QUOTE] Żadnego innego nie chcemy - tylko serniczek [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/12/12_11_8.gif[/IMG] Quote
Miki Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 No Patos - wysłali mnie na dietę:cool3:, możemy se podać łapę:loveu: Quote
ela020 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Irena brak mi slow aby Cie pocieszac, zreszta mysle,ze one tutaj niepotrzebne.....przezyj to ,wyplacz sie i wroc.....Przytulam i jestem z Toba:loveu: Quote
ela020 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Patulka przytulam cie psiaku kochany........ Quote
ela020 Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Sernik upieke jak wpadniesz do mnie, wiem ze lubisz baaardzoooo....... Quote
Miki Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Patosku, nie wiem co się stało, ale smutno mi bardzo... Quote
AMIGA Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 [quote name='ela020']Irena brak mi slow aby Cie pocieszac, zreszta mysle,ze one tutaj niepotrzebne.....przezyj to ,wyplacz sie i wroc.....Przytulam i jestem z Toba:loveu:[/QUOTE] Irenko, przytulam bardzo mocno i przesyłam ciepłe myśli :loveu: Quote
Recommended Posts