Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wenucja']śniło mi się że Patosiński miał nowy domek ;), ale ciotunia Sylwunia nie chciała go puścić :P, ah te moje sny... ;)[/QUOTE]

Może prorocze;) Oby!!!

Posted

co do snów to bez obaw jak tylko znajdzie się ktoś kto pokocha i przygarnie Patosa oddam go bez zająknięcia spakuje wyprawkę dam listę obowiązków no i pouczę jak postępować :) a z najświeższych informacji to Patos zaczął gadać mruczy wzdycha nawet jak ziewa to wydaje fajny pisk jak tak dalej pójdzie to zacznie gadać :) a święta niedługo .... MIKOŁAJU prosimy z Patoskiem o dobry ciepły domek .hau hau. :)

Posted

[quote name='sylwiairys']co do snów to bez obaw jak tylko znajdzie się ktoś kto pokocha i przygarnie Patosa oddam go bez zająknięcia spakuje wyprawkę dam listę obowiązków no i pouczę jak postępować :) a z najświeższych informacji to Patos zaczął gadać mruczy wzdycha nawet jak ziewa to wydaje fajny pisk jak tak dalej pójdzie to zacznie gadać :) a święta niedługo .... MIKOŁAJU prosimy z Patoskiem o dobry ciepły domek .hau hau. :)[/QUOTE]

I ja swojego tymczasika bez jednej łzy przekażę w dobre ręce dobrego domku. Niech spędzi święta i resztę dni swoich na jedynych, tylko jego kolankach. Wyprawka gotowa, a to, czego się naumiał, to tylko Nicholsona i domku jego.

Patos, ty wiesz - mizianko na drogę!

Posted

[quote name='Miki']Nikt się nie pokazał. Może ciocia Agata do Pastoska zawita niebawem?[/QUOTE] tym razem nie ciocia Agatka tylko ciocia Marysia zawita do Patosińskiego i go czule wymizia w czasie słodkiego snu :)

Posted

Jak to dobrze, że Patosek ma takie kochane cioteczki:loveu:, co wpadną na wątek, przytulą i ciepłe myśli wysyłają:calus:.
Szczęściarz z Patulki:loveu: jest wyjątkowy!!!
Widzę, że nawet ciocia Marysia:loveu: wróciła, co oznacza, że mogę już zadzwonić i sprawdzić cioteczkę na złą drogę;) Oj, będzie bal:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']Jak to dobrze, że Patosek ma takie kochane cioteczki:loveu:, co wpadną na wątek, przytulą i ciepłe myśli wysyłają:calus:.
Szczęściarz z Patulki:loveu: jest wyjątkowy!!!
[B]Widzę, że nawet ciocia Marysia:loveu: wróciła, co oznacza, że mogę już zadzwonić i sprawdzić cioteczkę na złą drogę;) Oj, będzie bal[/B]:evil_lol:[/QUOTE] jeszcze nie tak szybko. Na razie przywiozłam do domu mamę po szpitalu i wymaga trochę 'chodzenia' koło niej. Bal musimy jeszcze czasowo odłożyć.

Posted

[quote name='marysia55']jeszcze nie tak szybko. Na razie przywiozłam do domu mamę po szpitalu i wymaga trochę 'chodzenia' koło niej. Bal musimy jeszcze czasowo odłożyć.[/QUOTE]
Co ma wisieć, nie utonie.
Mało masz kłopotów, jeszcze mama w szpitalu:-( Mogę zadzwonić jutro?

Posted

[quote name='ela020']Patosiu przesylam Ci usciski, buziaki, przytulenia......cale cieplo jakie mam w sobie.......[/QUOTE]

A sernik pieczesz, czy zrobisz to za moment?:evil_lol:
Musimy zapytać Patulkę:loveu:, czy podziela gusta ciotki Ireny, czy też chce inne ciasteczko;)

Posted

[quote name='irenaka']Co ma wisieć, nie utonie.
[B]Mało masz kłopotów, jeszcze mama w szpitalu[/B]:-( Mogę zadzwonić jutro?[/QUOTE] Irenka, to się ponoć nazywa 'prawo serii' :(
W przypadku Patosa jestem przekonana, że to będzie pozytywnie uśmiechnięte 'prawo serii'

Posted

[quote name='irenaka']A sernik pieczesz, czy zrobisz to za moment?:evil_lol:
Musimy zapytać Patulkę:loveu:, czy podziela gusta ciotki Ireny, czy też chce inne ciasteczko;)[/QUOTE]

Żadnego innego nie chcemy - tylko serniczek [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/12/12_11_8.gif[/IMG]

Posted

[quote name='ela020']Irena brak mi slow aby Cie pocieszac, zreszta mysle,ze one tutaj niepotrzebne.....przezyj to ,wyplacz sie i wroc.....Przytulam i jestem z Toba:loveu:[/QUOTE]

Irenko, przytulam bardzo mocno i przesyłam ciepłe myśli :loveu: