Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marysia55']Udało mi się zdążyć przed północą zaglądnąć do Patoska i może zaśpiewam mu kołysankę ... chociaż może lepiej nie ... gotowy się obudzić z przerażeniem w uszach (kłapciatych):diabloti:[/QUOTE]

Ja Patoskowi dzisiaj zaśpiewam, po piwie:eviltong:
[COLOR=LemonChiffon]
[/COLOR] [COLOR=PaleGreen]Zmień podpis Marysiu:loveu:, nawet konto jest nieaktualne;).[/COLOR]

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Irenko, wiem, ze bardzo Cie zawiodlam. Przepraszam. Bylam w szpitalu ale o tym napisze w mail'u. Nadrobie zaleglosci z tlumaczeniem. Jest mi bardzo przykro, ze nawalilam.:placz:

Posted

[quote name='Freya73']Irenko, wiem, ze bardzo Cie zawiodlam. Przepraszam. Bylam w szpitalu ale o tym napisze w mail'u. Nadrobie zaleglosci z tlumaczeniem. Jest mi bardzo przykro, ze nawalilam.:placz:[/QUOTE] Madziu:loveu: jak dobrze Cie widzieć. Zaczynałam sie poważnie martwić :cool3: chociaż wstrzymałam się ze ściganiem Cie za nieobecność :p. Mam nadzieję, że teraz już jest wszystko w porządku chociaż wiem , że do szpitala nie chodzimy dla przyjemności :roll:. Ja też poproszę o tego maila .... mogę ???

Posted

"Gdy widzę jak zwierzęta cierpią, umieram razem z nimi...
później na nowo się odradzam by konać z kolejnymi...
moje serce nie jest sercem człowieka...
ponieważ moje serce ma uczucia ..."

Posted

[quote name='Freya73']Irenko, wiem, ze bardzo Cie zawiodlam. Przepraszam. Bylam w szpitalu ale o tym napisze w mail'u. Nadrobie zaleglosci z tlumaczeniem. Jest mi bardzo przykro, ze nawalilam.:placz:[/QUOTE]

Madziu:loveu:, do głowy mi nie przyszło, aby cokolwiek złego o Tobie pomyśleć.
Ale fakt, martwiłam się, że coś złego się stało, skoro zniknęłaś.
Życzę zdrówka i dbaj o siebie a tłumaczenie zostaw na lepsze czasy, przecież wiesz, że z tym się nie spieszy.
Wracaj Madziu:loveu: do domu, a jeżeli już musisz być tam, gdzie jesteś, to dla Ciebie:

[video=youtube;PE3iv2lCE9g]http://www.youtube.com/watch?v=PE3iv2lCE9g[/video]

Posted

Patosku, czytam wszystko o tobie co napisaly, co pisza cioteczki ktore Cie kochaja,,marze o tym aby Cie przytulac codziennie,odkad odeszla moja kochana psina(a minelo juz 8 tygodni) nie moge sie pozbierac.....śni mi sie ta moja psina ktora tak wczesnie odeszla,a ktora mi dala tyle radosci, szczescia, milosci....mysle ze potrafie, podolam dac spokojny,dobry, cieply dom kolejnemu biedakowi.....mysle nad tym,..... Patosku przytulam.....

Boze kochany jak patrze na tragedie zwierzat, to bardziej utwierdzam sie w tym ze czlowiek jest najgorszym stworzeniem na ziemi(w wiekszoszci przypadkow)

Posted

[quote name='marysia55']Sylwio napisałaś cos tak pięknego, ze czytałam to kilka razy. Takie oczywiste a zarazem zaskakujące w tej oczywistości.[/QUOTE]

Oczywista oczywistość, jak przystała na Sylwię:loveu:.
Wczoraj z Amigą nawiedziłyśmy;) Sylwię, żeby zobaczyć jak się sprawuje Patosek. Napiszę wprost, to jakiś CUD, że Amiga postawiła na mojej drodze taki domek jak Sylwii. Jaki ten nasz Patosek dobrze ułożony, wychowany i spokojny:crazyeye:.
Dostałam po uszach;), za podkarmianie pozamiskowe;), ale zostało mi chyba w końcu wybaczone:evil_lol:.
Nasz chłopak z całą pewnością czuje się rewelacyjnie, choć momentami miał minkę raczej kwaśną;). Ale trudno się dziwić, skoro cały stół był w ciasteczkach:eviltong:, a miałyśmy zakaz podkarmiania:shake:;). Ciotka Sylwia jest be;)
Od wszystkich dziewczyn oczywiście został wymiziany do tego stopnia, że w końcu poszedł spać.
Dla wszystkich dziewczyn:loveu:, trochę kiepskie zdjęcia, ale oczka i uszka jak zwykle widać;).

[IMG]http://img241.imageshack.us/img241/9858/patos459.jpg[/IMG]

[IMG]http://img600.imageshack.us/img600/1248/patos462.jpg[/IMG]

[IMG]http://img237.imageshack.us/img237/3725/patos467.jpg[/IMG]

[IMG]http://img264.imageshack.us/img264/5954/patos465.jpg[/IMG]

[IMG]http://img837.imageshack.us/img837/8683/patos464.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='ela020']Patosku, czytam wszystko o tobie co napisaly, co pisza cioteczki ktore Cie kochaja,,marze o tym aby Cie przytulac codziennie,odkad odeszla moja kochana psina(a minelo juz 8 tygodni) nie moge sie pozbierac.....śni mi sie ta moja psina ktora tak wczesnie odeszla,a ktora mi dala tyle radosci, szczescia, milosci....mysle ze potrafie, podolam dac spokojny,dobry, cieply dom kolejnemu biedakowi.....mysle nad tym,..... Patosku przytulam.....

Boze kochany jak patrze na tragedie zwierzat, to bardziej utwierdzam sie w tym ze czlowiek jest najgorszym stworzeniem na ziemi(w wiekszoszci przypadkow)[/QUOTE]

Kiedyś przyjdzie czas, że zagości spokój w Twoim sercu, tak jak w moim i będziemy gotowe dać miłość. Odejście psa, tak jak odejście każdego członka rodziny okrutnie boli i trzeba sobie dać czas na żałobę:-(.
Obym na swojej drodze Eluniu:loveu: spotykała tylko takich ludzi jak Ty, a będę szczęśliwa. Za cholerę;) nie uwierzę w to, że nasza znajomość, to przypadek:evil_lol:.

Posted

[quote name='Isadora7']Ależ to jest piękny psiak. Aż żal d... ściska że bez domu.[/QUOTE]

Żebyś wiedziała. Kuźwa:shake:, on w tej chwili jest zupełnie bezproblemowy. Tylko KOCHAĆ!!!
Poszło 100,00;)

Posted

Irenko przestań, bo :oops::oops::oops:
Mam obietnicę, że niezadlugo Patosek trafi do Dziennika, a jeśli poprzez Dziennik nie znajdzie się domek, to trafi do Krakowskiej do rubryki Pani Magdy Hejdy

Posted

[quote name='AMIGA']Irenko przestań, bo :oops::oops::oops:
Mam obietnicę, że niezadlugo Patosek trafi do Dziennika, a jeśli poprzez Dziennik nie znajdzie się domek, to trafi do Krakowskiej do rubryki Pani Magdy Hejdy[/QUOTE]

SUPER!!! Dziękuję Ci pięknie:buzi:
A wiesz, że zapomniałam jeszcze napisać, że jesteś jedyną osobą, której moja Dianka nie zjadła;) przy pierwszej wizycie.To niewiarygodne, ale zawsze zęby pokazuje a przy Tobie nic:mdleje:
Za to miałaś okazję przekonać się, jak moja zołza:loveu: kłoci się ze mną:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']
A wiesz, że zapomniałam jeszcze napisać, że jesteś jedyną osobą, której moja Dianka nie zjadła;) przy pierwszej wizycie.To niewiarygodne, ale zawsze zęby pokazuje a przy Tobie nic:mdleje:
Za to miałaś okazję przekonać się, jak moja zołza:loveu: kłoci się ze mną:evil_lol:[/QUOTE]

Widać preferuje chude mięsko :evil_lol:
A po kim ona taka kłótliwa? No ja nie wiem ;);)

Posted

[quote name='AMIGA']Widać preferuje chude mięsko :evil_lol:
A po kim ona taka kłótliwa? No ja nie wiem ;);)[/QUOTE]

Następnym razem przypieczemy Cię na ruszcie:evil_lol:
Ja kto po kim kłótliwa?
Po Arturze, przecież to ukochany pańcio:evil_lol:

Posted

[B][COLOR="#000080"]Kurczę .... jak ściągnąć to ciastko, żeby Sylwia nie zauważyła ??:evil_lol:
ten mój wzrok zawsze mnie zdradza ... musze nad tym popracować:diabloti:[/COLOR][/B]
[IMG]http://img264.imageshack.us/img264/5954/patos465.jpg[/IMG]

Posted

Wierzysz w cuda? Sylwia nie zauważy?:evil_lol:
Następnym razem pewnie nam kieszenie sprawdzi, czy czegoś nie przemycamy:evil_lol:
Ale słowo daję, że Patosowi na zdrowie to wychodzi i na dodatek stał się dobrze wychowanym psem:loveu:.

Posted

P. Elu, ja myśle, ze tu na wątku każdy po cichu liczy na to, ze jednak pani weźmie Patosińskiego :loveu:
Są różni ludzie.. jedni od razu muszą wziąć psa po śmierci swojego przyjaciela, a inny muszą do tego dojrzeć....

Posted

[quote name='Asior']P. Elu, ja myśle, ze tu na wątku każdy po cichu liczy na to, ze jednak pani weźmie Patosińskiego :loveu:
Są różni ludzie.. jedni od razu muszą wziąć psa po śmierci swojego przyjaciela, a inny muszą do tego dojrzeć....[/QUOTE]....
Poprostu Ela jestem i zadna tam jaks pani.......Ela i juz .....
patrze na te mordusie teeraz,wlasnie patrze na nowe fotki