irenaka Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Wracam jak bumerang;) Dziewczyny, ogromna prośba:multi:. Jutro od 15 dziewczyna z Wrocławia będzie rozdawać plakaty Potoska, Amorka i Sonieczki. Trzymać kciuki, może Wrocław będzie szczęśliwy?:multi: Wykupiłam też na bazarku zestaw 100 ogłoszeń i z góry przepraszam, bo powinnam ogłoszenia mieć zrobione przynajmniej dwa tygodnie temu, ale nie wyrobiłam:shake:. Quote
Freya73 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Ja rowniez biegne z zyczeniami. Najszczersze zyczenia niezawodnego zdrowia i wszelkiej pomyslnosci Irenko. Quote
Miki Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='irenaka']Słowo daję, że to nie byłam ja:evil_lol:. A czy ta Pani Irena nie mogła sobie maleństwa zostawić? Taki super prezent imieninowy by sobie zrobiła:laugh2_2: [/QUOTE] Ach, no nie, bo z mamą mieszka i ma dwa psy i takie tam. A ja mam imieniny w maju to za wcześnie na prezent:razz: Quote
agata51 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='irenaka']Wracam jak bumerang;) Dziewczyny, ogromna prośba:multi:. Jutro od 15 dziewczyna z Wrocławia będzie rozdawać plakaty Potoska, Amorka i Sonieczki. Trzymać kciuki, może Wrocław będzie szczęśliwy?:multi: [B]Wykupiłam też na bazarku zestaw 100 ogłoszeń i z góry przepraszam, bo powinnam ogłoszenia mieć zrobione przynajmniej dwa tygodnie temu, ale nie wyrobiłam:[/B]shake:.[/QUOTE] Nie przepraszaj, Irenko, zrobiłaś dobry uczynek - trzeba dać zarobić potrzebującym. Zawsze to sobie powtarzam, zamawiając taksówkę ;) Wpadnę do Krakowa na pewno, zaraz po Elblągu. A tam nie pojadę, dopóki tymczasa nie przekażę w dobre ręce. Sama widzisz... Nie obarczę TŻa dodatkowymi spacerkami - i bez tego powinnam nosić go na rękach za to wszystko, co musi znosić. Oj, nie ma on ze mną łatwego życia. Kocha mnie, czy co? Quote
irenaka Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='Freya73']Ja rowniez biegne z zyczeniami. Najszczersze zyczenia niezawodnego zdrowia i wszelkiej pomyslnosci Irenko.[/QUOTE] Ogromnie dziękuję Madziu:loveu:, jak zdrowie będzie, to reszta sama podobno przychodzi;) [quote name='Miki']Ach, no nie, bo z mamą mieszka i ma dwa psy i takie tam. A ja mam imieniny w maju to za wcześnie na prezent:razz:[/QUOTE] A nie masz zdjęcia tego pięknisia? [quote name='agata51']Nie przepraszaj, Irenko, zrobiłaś dobry uczynek - trzeba dać zarobić potrzebującym. Zawsze to sobie powtarzam, zamawiając taksówkę ;) Wpadnę do Krakowa na pewno, zaraz po Elblągu. A tam nie pojadę, dopóki tymczasa nie przekażę w dobre ręce. Sama widzisz... Nie obarczę TŻa dodatkowymi spacerkami - i bez tego powinnam nosić go na rękach za to wszystko, co musi znosić. Oj, nie ma on ze mną łatwego życia.[B] Kocha mnie, czy co?[/B][/QUOTE] Jak powie, że kocha, to bierz to na piśmie:evil_lol: Może być różnie, jak przyprowadzisz np. następnego tymczasa;). A swoją drogą, dlaczego nie jestem zdziwiona, że nie możesz kolejny raz przyjechać:roll:. Quote
Miki Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='irenaka'] A nie masz zdjęcia tego pięknisia?[/QUOTE] Mam, ale nie umiem wstawić. Nic nie umiem. Założyć wątku, zajmować się małym kotem. Podobno na naukę nigdy nie jest za późno. Idę z nim do weta. Quote
irenaka Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='Miki']Mam, ale nie umiem wstawić. Nic nie umiem. Założyć wątku, zajmować się małym kotem. Podobno na naukę nigdy nie jest za późno. Idę z nim do weta.[/QUOTE] Jak wrócisz, to tu masz mój mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
Miki Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='irenaka']Jak wrócisz, to tu masz mój mail: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/QUOTE] Dzięki. Zgubiłam nietety kabelek w tym wszystkim. Jak znajdę to się odezwę.:roll: Quote
agata51 Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='Miki']Mam, ale nie umiem wstawić[B]. Nic nie umiem[/B]. Założyć wątku, zajmować się małym kotem. Podobno na naukę nigdy nie jest za późno. Idę z nim do weta.[/QUOTE] Oj, Miki, skąd ja to znam :loveu: Quote
irenaka Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 [quote name='agata51']Oj, Miki, skąd ja to znam :loveu:[/QUOTE] Oj, przepraszam. Widziałam ostatnio wklejone na dogo zdjęcia przez Ciebie, wystarczy tylko więcej wiary w siebie dziewczyny:loveu:. Nikt mnie chyba nie pamięta z początku, jak byłam na dogo. Ani wklejać zdjęć, ani bazarków, ani ogłoszeń nie potrafiłam robić. A teraz? Wszystko mogę robić, byle nie ogłoszenia. Po tylu ogłoszeniach które klepałam, mam awersję i jestem w stanie doły kopać, byle nie ogłoszenia:diabloti:. Mam nadzieję, że mi to przejdzie;) Mam wiadomości od Sylwii:loveu: ze szpitala, czuje się dziewczyna już dobrze, humorek zdecydowanie lepszy:multi:. Jak tak dalej będzie, to w przyszłym tygodniu do domku ją wygonioną;). U Patoska:loveu: też OK, chłopak się całkiem zadomowił. Byle nie za długo czekał na DS, bo wtedy znowu będzie mu ciężko:-(. I na koniec kotek Miki, CUDO!!!:multi: Komu kotka? Rączka w górę, kto chętny!!! Może Marysia?:diabloti: [IMG]http://img264.imageshack.us/img264/9007/kot1.jpg[/IMG] [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/8180/kot2.jpg[/IMG] Quote
Miki Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Dzięki. Jestem cała chętna do nauki, tylko z tym czasem zawsze pod górkę. Quote
majqa Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Super wieści o Sylwii!!! Zdrowiej i wracaj do nas!!! -) Kotka? Mnie już wystarczy... :roll: Quote
agata51 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Jaki cudny koteczek! Betce by się spodobał [URL="http://www.smileyshut.com/get-smileys-huts-free-smiley-code/2910.html"][/URL][URL="http://www.clipartguide.com/_pages/0060-0808-0415-4823.html"][IMG]http://www.clipartguide.com/_thumbs/0060-0808-0415-4823.jpg[/IMG][/URL] Quote
Miki Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='agata51']Jaki cudny koteczek! Betce by się spodobał [URL="http://www.smileyshut.com/get-smileys-huts-free-smiley-code/2910.html"][/URL][URL="http://www.clipartguide.com/_pages/0060-0808-0415-4823.html"][IMG]http://www.clipartguide.com/_thumbs/0060-0808-0415-4823.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Wiecie co? Kotek jest bardzo ładny i nie ma z nim kłopotów, ładnie chodzi załatwiać się do pudełka po butach tylko, że ja mam dwa takie kapące śliną na jego widok, duże psiska. Właśnie tak jak na załączonym obrazku. Quote
ela020 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Pozdrawiam dziewczyny serdecznie...Patoska przytulam z czuloscia....... Quote
irenaka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='ela020']Pozdrawiam dziewczyny serdecznie...Patoska przytulam z czuloscia.......[/QUOTE] Dziewczyny:loveu: coś ostatnio zagonione, albo ich sen zimowy zmorzył, tak jak mnie wczoraj;). Jak się obudzą, to zacznę listę obecności sprawdzać:czytaj: Kto oprócz Eli przytuli Patoska?:loveu: Quote
magda222 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='irenaka']Dziewczyny:loveu: coś ostatnio zagonione, albo ich sen zimowy zmorzył, tak jak mnie wczoraj;). Jak się obudzą, to zacznę listę obecności sprawdzać:czytaj: Kto oprócz Eli przytuli Patoska?:loveu:[/QUOTE] Ja ja ja :multi: Quote
irenaka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='magda222']Ja ja ja :multi:[/QUOTE] Pierwsza strachliwa;) ciocia już jest, gdzie reszta?:evil_lol: Quote
magda222 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='irenaka']Pierwsza strachliwa;) ciocia już jest, gdzie reszta?:evil_lol:[/QUOTE] Ma sie ten respekt przed ciotką Irenką ;) Quote
irenaka Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 [quote name='magda222']Ma sie ten respekt przed ciotką Irenką ;)[/QUOTE] Brak respektu kończy się zawsze tym samym:evil_lol:, stawianiem goferków z bitą śmietaną:eviltong:. Kto nie chce przytulić Patosa, stawia;). Ostatnio mi spadło sadełko tu i ówdzie;) mogę poszaleć:-). Quote
Asior Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 ja też jestem stale u Patoska jeno nie piszę zawsze :) Quote
wenucja Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 oj zjadlo by sie goferkow :P to kto stawia hehe a patoska drapie po brzuszku :P Quote
Miki Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Asior']ja też jestem stale u Patoska jeno nie piszę zawsze :)[/QUOTE] No właśnie ja też tak Quote
Recommended Posts