Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Hmmmmmm to może jakiś wspólny nalot na Irenke zrobimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mam deklaracje wpłaty ale jednorazowej podałam konto Niepołomic od razu[/quote]

"Ofiara" :loveu:zapowiada przyjazd 26-27 może dasz radę?
A może i W-wa zjedzie?
Proponuję totalny nalot na mnie!!:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']"Ofiara" :loveu:zapowiada przyjazd 26-27 może dasz radę?
A może i W-wa zjedzie?
Proponuję totalny nalot na mnie!!:evil_lol:[/quote]

niezła imprezka sie szykuje:cool3::cool3:.....a w Krakowie to bede jutro ale moze i miedzy swietami tez dałoby rade.......;)

Posted

dzwonilam do schroniska umowilam sie ze bede jutro przed jedenasta Patos juz ma na mnie czekac :loveu: mycha cos pisala zeby kasy im nie dawac ale pan przez telefon zapowiedzial ze musze 30 zl zaplacic:roll: straszne bo pewnie i tak to na psiaki nie pojdzie

Posted

Trzeba dać, bo jeszcze będą problemy z wydaniem Patosa.
Od pewnego czasu mam takie zboczenie, że takie kwoty przeliczam na dniówki psa w hotelu.
I wtedy.......:angryy:

Posted

[quote name='Charly']szkoda, ze nie mozna karmy za tą sume przywiesc.[/quote]

tez tak chcialam ale mam wrazenie ze te trzy dychy to na cos mocniejszego niz karma maja pojsc :angryy:

Posted

[quote name='beba']tez tak chcialam ale mam wrazenie ze te trzy dychy to na cos mocniejszego niz karma maja pojsc :angryy:[/quote]

Polska schroniskowa rzeczywistość.....

Kurczę, jak ja się już nie mogę doczekać....

Posted

[quote name='gusia0106']Polska schroniskowa rzeczywistość.....

Kurczę, jak ja się już nie mogę doczekać....[/QUOTE]

I ja siedzę jak na szpilkach :cool3: Trzymam kciuki aby wszystko udało się bez kłopotów :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Patos jest na stronie krzyczkowej a na allegro ma dwóch obserwatorów;)

Posted

Wszystko przygotowane - szampon mam (bo a nuż się uda kąpiel), jedzenie ugotowane, kupiłam kroplówki nawet bo może konieczne będzie nawodnienie a na pewno Ringer mu nie zaszkodzi, Variowi już naopowiadałam, że będzie miał gościa i ma być miły i grzeczny, ptaki zamknięte, jaszczurka w terrarium......coś jeszcze myślicie...?

Posted

[quote name='gusia0106']Strasznie śmierdzący, cały w kupach,maxymalnie przerażony - ale już niebawem powinien u mnie być....[/quote]
Gusia!
Mnie nie przeszkadza ani smród ani kupy, wycałuję Go i tak:-(.
Czekam jutro

Posted

[quote name='gusia0106']Strasznie śmierdzący, cały w kupach,maxymalnie przerażony - ale już niebawem powinien u mnie być....[/quote]

To wyjechał już ze schronu! :multi::multi::multi:

Posted

Wykąpał się już. Śmierdzi dalej. Ale już nie tak.
Zjadł małą porcję jedzenia.
Po kąpieli bardzo się ożywił, łazi cały czas - wącha, sprawdza...
Na chwilę się nawet nie położył.
Skacze łapkami na szafki w kuchni - ściąga do jedzenia wszystko co się da.

Jest PRZERAŹLIWIE chudy. Na kościach miednicy np, na głowie, na uszach ma rany. Część po pogryzieniach, ale część to klasyczne odleżyny.

Zdążył zrobić kupę i siku. Na dywan...... Ilość i rozmiar robaków w kupie jest imponujący;)

Posted

Eee, trzy razy - to dzielny był!
Bardzo się cieszę, że Patos wraca do normalnego życia. Ale robaki tak na dzień dobry, rany, odleżyny - co za świat.

Posted

No i pojęcia nie ma po co chodzi się na spacer.
Na razie zupełnie nie wie, ani że to do zabawy, ani, że do załatwiania.
Sądzę, że ani smyczy ani obroży w życiu nie widział na oczy.

Oooooooooooo, właśnie pierwszy raz odkąd tu przyszedł, się położył. Zwinięty w kłębuszek.

Posted

wysłałam dzisiaj pieniazki na patoska,na konto z pierwszej strony,mysle ze w poniedziałek juz beda;)nastepne za miesiac:lol:!!!prosze napisac jak sie sprawuje w nowym otoczeniu,gdzie pojedzie do dt?bo zrozumiałam ze tam gdzie jest dzisiaj nie bedzie na długo goscił;)

Posted

pewnie mu cieplutko:lol:,wygodnie,jedzonko jest:eviltong: no i nie ma tyle tych strasznie wygladajacych psiakow;)pewnie mysli ze trafił do raju:cool3:

Posted

No to tak:
- jak na moje oko w domu to on raczej nigdy nie mieszkał - nie zna domowych urządzeń, nie zachowuje czystości, strasznie boi się schodów - wejście i zejście to niezła przeprawa, chociaż żeby znaleźć się u mnie w domu ma ich tylko siedem ;)

- jest masakrycznie chudy - na kościach miednicy i kręgosłupie ma rany, mogły mu się porobić tylko od tego, że się kładł. Beba mi dziś mówiła, że spał na betonie............ Muszą go bardzo swędzieć i jeszcze bardziej boleć, ale myślę, że po kąpieli odczuł ulgę

- zarobaczony jest totalnie - w karcie ze schroniska niby ma odrobaczenie z 17.10, ale jak on był wtedy odrobaczony to ja jestem mała chinka. Wielkość i ilość robaków w jego kupie przyprawiła mnie o mdłości - a brzydliwa nie jestem wybitnie więc....

- jest lękliwy - gwałtowniejszy ruch albo podniesiona ręka powoduje momentalnie podkulenie ogona i mrużenie oczu

- w stosunku do innych zwierząt - łagodny, choć im więcej czasu mija, tym bardziej mój Vario wzbudza w nim większe zainteresewanie. Walił też bez przerwy nochem w szybę terrarium ale nie wiem czy dlatego, że jej nie widział, czy dlatego, że chciał zeżreć jaszczurkę ;)

- na jedzenie w każdej postaci się rzuca - jadłby bez przerwy, pękł by i dalej by jadł....

- nie słucha się zupełnie, nie zna poleceń, nie zna reguł..no ale co mu się chłopakowi dziwić...

- na całym ciele ma wiele rań nieznanego pochodzenia - trochę wyglądają jak po pogryzieniu a trochę jak nie wiem co ;)

- i baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo jest piękny