Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']myślisz :hmmmm: Madziu, że teraz jak się Patosek wyrwał z pod opiekuńczych skrzydełek Irenki to chłopisko odpocznie trochę od tych 'paskudnych' diet :evil_lol: jakie mu serwowała Irenka:lol:. Ja bym na to nie liczyła :nono:. [B]Jak znam Irenkę to będzie mu dalej w garnkach siedziała i liczyła :czytaj: kalorie[/B] :evil_lol:[/QUOTE]

Chyba Patosek jednak tego nie uniknie.:evil_lol: Biedny piesek, oj biedny.:shake::loveu:

Posted

[quote name='marysia55']no jak można było zapomnieć o podstawowym wyposażeniu :mad:[/QUOTE]

Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.
No ale czy starszej pani nie mozna bylo podszepnąć słóko? Przecież wiadomo, że w pewnym wieku......... nogi bolą

Posted

[quote name='AMIGA']Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.
No ale czy starszej pani nie mozna bylo podszepnąć słówko? Przecież wiadomo, że w pewnym wieku......... nogi bolą[/QUOTE] AMIGA:loveu: Ty mi się wiekiem nie zasłaniaj:nono: wszyscy wiemy, że nie chciałaś się podzielić z nami tą chwilą radosną :evil_lol:

Posted

[quote name='marysia55']AMIGA:loveu: Ty mi się wiekiem nie zasłaniaj:nono: wszyscy wiemy, że nie chciałaś się podzielić z nami tą chwilą radosną :evil_lol:[/QUOTE]

Wreszcie mnie ktoś rozgryzł :klacz:

Posted

[quote name='marysia55']myślisz :hmmmm: Madziu, że teraz jak się Patosek wyrwał z pod opiekuńczych skrzydełek Irenki to chłopisko odpocznie trochę od tych 'paskudnych' diet :evil_lol: jakie mu serwowała Irenka:lol:. Ja bym na to nie liczyła :nono:. Jak znam Irenkę to będzie mu dalej w garnkach siedziała i liczyła :czytaj: kalorie :evil_lol:[/QUOTE]
Skrzydełka ciotki Ireny są najlepsze;), ale nie ma mowy, żeby ilość kalorii wzrosła i dalej je liczę:mad:. Na moje oko ( i naszego Doktorka) to Patos ma lekką nadwagę. Ale w garach nie będę siedzieć, bo Sylwia tam siedzi;) więc może być nam ciasno:evil_lol:.
A tak poważnie, Sylwia nie ma nic przeciwko temu, żeby Patoskowi gotować. Ma też zapas 15kg karmy ( jak Patos nie zjadł przez noc;)), więc jest czym rządzić. Zapas leków też jest, więc mam nadzieję, że Patula:loveu: jest zabezpieczony, choć nie wiem, czy pomyślałam o wszystkim:shake:.
Zdradzę Wam tajemnicę;)
Sylwia była dzisiaj na dogo. Mam cichą nadzieję:oops:, że nie próbuje przebrnąć, przez ponad 500 stron naszych wypocin;) szukając informacji o Patosie? Z całą pewnością ma sokoli wzrok:evil_lol:. Wypatrzyła błąd w moim numerze telefonu, podanym w ogłoszeniu.;)

Posted

Bardzo chętnie, tylko ja jestem jutro na "proszonym obiedzie" (ufffffffffff przynajmniej tam mi nikt nie będzie kalorii liczyl jak biednemu Patoskowi) więc do pani Sylwii moglybyśmy jechać wieczorkiem

Posted

[quote name='AMIGA']Bardzo chętnie, tylko ja jestem jutro na "proszonym obiedzie" (ufffffffffff przynajmniej tam mi nikt nie będzie kalorii liczyl jak biednemu Patoskowi) więc do pani Sylwii moglybyśmy jechać wieczorkiem[/QUOTE]

A ja jestem na tej nieszczęsnej aukcji:shake: Tak się cieszyłam, że będzie normalnie:shake:.

Posted

Irenko:loveu:, mam nadzieje, że uprzedziłaś Panią Sylwię aby te 15 kg. karmy dla Patosińskiego trzymała pod kluczem bo czarno to widzę:shake:. Tajemnicą poliszynela jest, że Patos wyniucha każde żarełko :evil_lol:
A odnośnie tej jutrzejszej aukcji to faktycznie po takich 'występach' pani F. może człowiekowi odebrać całą radość z jej zorganizowania :shake:

Posted

[quote name='marysia55']Irenko:loveu:, mam nadzieje, że uprzedziłaś Panią Sylwię aby te 15 kg. karmy dla Patosińskiego trzymała pod kluczem bo czarno to widzę:shake:. Tajemnicą poliszynela jest, że Patos wyniucha każde żarełko :evil_lol:
A odnośnie tej jutrzejszej aukcji to faktycznie po takich 'występach' pani F. może człowiekowi odebrać całą radość z jej zorganizowania :shake:[/QUOTE]

Sylwia wie o zachowaniach Patoska, bo ledwo karmę postawiałam na podłodze już był przy niej:evil_lol:.
Trzymajcie kciuki za Amorka, może tym razem się uda:shake: Ta aukcja to szansa, ale niesmak pozostaje ogromny:shake:.

Posted

Baaarrrdzooo dawno nie byłam na wątku Patoska. :oops: A widzę, że duże słoneczka się w jego Patoskowym życiu wydarzyły.:multi::multi: I to są świetne wieści. Wszystkiego dobrego Patosku w nowym dtdomku. :loveu::loveu:

Posted

Melduję, że wróciłam i to z całą furą suszonych grzybów!!! Jestem wykończona. Teraz jakiś tydzień w spa by mi się przydał.

Doczytałam do 467 str. Teraz lecę spać, bo mój tymczasik wrócił z adopcji, a wraz z nim poranne spacerki.

Patos, buziaki. Stęskniłam się za tobą.

Posted

Patos rozliczenie 16-17.09.2010
pobyt w hotelu 2 dnix15zl=30zl
Zapas leków:
-luminal ( w sumie 56.5tabl) 35.50zl
-mizodin + nootropil 34.50zl
-relsed 15zl
-wypisanie recepty 5zl
Mięso 2kg 10zl
suma: 130zl
nr rachunku 50/10

Posted

[quote name='agata51']Melduję, że wróciłam i to z całą furą suszonych grzybów!!! Jestem wykończona. Teraz jakiś tydzień w spa by mi się przydał.
Doczytałam do 467 str. Teraz lecę spać, bo mój tymczasik wrócił z adopcji, a wraz z nim poranne spacerki.
[B]Patos, buziaki. Stęskniłam się za tobą.[/B][/QUOTE] a my za Tobą Agatko:loveu: dobrze, że te grzyby Cię całkowicie nie wykończyły:evil_lol:

Posted

A ja witam nie tylko Agatkę:loveu:, ale też wszystkie dziewczyny:loveu:, bo coś wczoraj ciężko mi było dotrzeć do wątku Patoska:loveu:.
Śpieszę donieść, że wczoraj nie molestowałam;) telefonem Sylwii, zrobiłam to tylko w niedzielę:oops: i z wyjątkiem lekkiego rozwolnienia u Patoska reszta jest super. Pewnie by była szczęśliwsza:evil_lol:, gdyby Patosek nie wstawał o piątej rano, ale to się zmieni. Z czasem się chłopak nauczy, że można się wylegiwać i pobyczyć ;) Przestaje skakać po garnkach, czasami tylko próbuje powąchać co ludzie jedzą i na tym się kończy. Sylwia czuwa:evil_lol:, na dodatek (moim zdaniem) jest świetnym obserwatorem z dużym pożytkiem dla Patoska. I oby były tylko dobre wieści z DT i nie było ataków:shake:.

Mam już dziewczyny rozliczenia od Izy i coś mi się wydaje, że pierwszy raz będziemy mieć "święto we wsi" ;) na wątku, czyli minus na saldzie. Postaram się wszystko policzyć dziś wieczorem, albo jutro. Zaczęłam niestety;) pracować i nadrabiam jeszcze dwa tygodnie zaległości.

I jeszcze przeogromna do wszystkich prośba, szukam kogoś z dobrą znajomością języka niemieckiego. Popytajcie znajomych będę ogromnie wdzięczna za pomoc.

Posted

[quote name='agata51']Jako że dotarłam tylko do 467 strony, odnoszę wrażenie, że o czymś nie wiem. Lecę doczytać.[/QUOTE]

I Ty się przyznajesz, że jeszcze nie przeczytałaś do końca? Tyle dni po urlopie? :evil_lol:

[quote name='feliksik']Irenko, a tytuł nadal ten sam - w pierwszym poście pięknie napisane, że zmieniony:evil_lol:, ale chyba tylko tytuł I postu[/QUOTE]

Dogo mnie Haniu przerasta;), już dwa razy tam wchodziłam i tytuł zmieniałam a on ciągle taki sam:shake:

[quote name='majqa']Fajowo, że Patos ma indywidualną opiekę. :-)[/QUOTE]
A Tobie Kobieto, dziękuję za sam fakt istnienia:evil_lol:.

Posted

[quote name='agata51']Irenko, nie bij, ja dopiero wczoraj wróciłam.[/QUOTE]

Jeżeli tak, to jesteś usprawiedliwiona:loveu:. Pewnie jak tylko rzuciłaś torby, to wskoczyłaś na dogo żeby się przywitać.:calus:

Posted

[quote name='Freya73']Odwiedzam Patoska, hahaha ... chcialam wlasnie napisac [B]" a cioteczki miziam za uszkiem"[/B]. Ja juz kompletnie wariuje.
Dobrej, spokojnej nocy.[/QUOTE] Madziu pofolguj sobie :evil_lol: ja moge sie pierwsza nadstawić do miziania:diabloti:

Posted

[quote name='Freya73']Odwiedzam Patoska, hahaha ... chcialam wlasnie napisac " a cioteczki miziam za uszkiem". Ja juz kompletnie wariuje. (...)[/QUOTE]
Z przyjemnością przyjmę tę pieszczotę. :-)