Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Neigh']Gusia jest niższa ode mnie.......a ja mam zaledwie 172. Mysza to nie wiem ile ma wzrostu, Irenka też......ale generalnie to są drobne kobity. Zadne tam wielkie:evil_lol:[/quote]

Buuuu ale sie uśmiałam, ja drobna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Babsko jak sie patrzy ale na diecie jestem;)
Ty za to chudzinka 172 nie powiem sporo przy moim 166 ale za to u mnie w boczki poszło:evil_lol:

Posted

[quote name='gusia0106']Beba, dzwoniłam do Ciebie i pisałam sms - daj mi znać jak Ci wygodniej, to umówimy się na przekazanie Patosa. Wyjeżdża z Warszawy w niedzielę koło 6.30 według najnowszych informacji, więc ja go mogę w sobotę odebrać i przenocować.[/quote]

Fajnie, on pomysli, że trafił do raju (prawdopodobnie w dodatku pełnego suchej karmy, chyba, ze coś się zmieniło:diabloti:). Najgorsze, że potem znowu kojec. Oczywiście ten niepołomicki kojec to mnie [B]bardzo cieszy[/B] ale wiecie o co mi chodzi...

Posted

[quote name='mysza 1']Fajnie, on pomysli, że trafił do raju (prawdopodobnie w dodatku pełnego suchej karmy, chyba, ze coś się zmieniło:diabloti:).[/quote]

Kochana, karma jest już tylko w sypiani za łóżkiem :evil_lol: Przy tym co było to pikuś :evil_lol:
Ja to mam takie przeczucie, że ona nam szybko z Niepołomic wywędruje ;)

Beeeeeeeeeeeeebaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.....weź się kobito odezwij bo siedzę jak na szpilkach ;)

Posted

Gdyby Beba wyciągnęła Patosa w piątek, mogłabym go zabrać do siebie, żeby już tam nie siedział. Ale pewnie pracuje i po pracy nie zdąży:placz:

Posted

[quote name='agata51']Tak się cieszę, Patosku. Bo muszę przyznać, że gdzieś tak koło 26 strony zaczęłam tracić nadzieję. Wniosek: nigdy nie należy tracić nadziei. :lol:[/quote]

No, niestety ja też traciłam nadzieję:mad:

Posted

[quote name='Miki']Gdyby Beba wyciągnęła Patosa w piątek, mogłabym go zabrać do siebie, żeby już tam nie siedział. Ale pewnie pracuje i po pracy nie zdąży:placz:[/quote]

no niestety pracowac trzeba ale w sobote wolne :)

Posted

:multi::multi::multi:
oby wciaz wiecej i wiecej takich wplat na Patosika...:loveu::loveu:
Wciaz oglaszam gdzie moge i prosze o wplaty dla Patosa...wierze,ze uda sie uzbierac wiecej do skarpety dla Patosa;):diabloti:

Posted

[quote name='PaulinaB']Na konto hotelu wpłynelo 250zl dla Patoska od Pana z Krakowa:razz:[/quote]

O kurcze :crazyeye:
Baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dziękujemy Panu z Krakowa :loveu:

Się już z Bębą umówiłyśmy i Patos koło 13 - 14 wraz z Bebą powinni być u mnie.

Posted

[quote name='Kamila_s']:multi::multi::multi:
oby wciaz wiecej i wiecej takich wplat na Patosika...:loveu::loveu:
Wciaz oglaszam gdzie moge i prosze o wplaty dla Patosa...wierze,ze uda sie uzbierac wiecej do skarpety dla Patosa;):diabloti:[/quote]

Kamila - wieeelkie dzięki :calus:

Posted

[quote name='irenaka']To te pieniążki obiecane przez Panią Irenę P.:loveu:
Będą jeszcze następne.[/quote]

Irenko jestes niezastapiona!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::multi::multi:

Posted

[quote name='agata51']Tak się cieszę, Patosku. Bo muszę przyznać, że gdzieś tak koło 26 strony zaczęłam tracić nadzieję. Wniosek: nigdy nie należy tracić nadziei. :lol:[/quote]
Jak przyjedziesz do Krakowa to, to trochę nadziei i optymizmu odstąpię:evil_lol:

Posted

[quote name='PaulinaB']Na konto hotelu wpłynelo 250zl dla Patoska od Pana z Krakowa:razz:[/quote]
To te pieniążki obiecane przez Panią Irenę P.:loveu:
Będą jeszcze następne.

Posted

[quote name='Kamila_s']gusia ,a mnie nie dziekuj:oops:

ja juz od rana atakuje kolejne ofiary:diabloti:niech skarpeta peka w szwach:lol:[/quote]
:evil_lol::evil_lol: Ofiary:evil_lol::evil_lol:
Sama jesteś ofiarą i to moją!!:evil_lol:
Popatrz jak kończą moje ofiary: na dogo:evil_lol::evil_lol:
Ale wyrzutów sumienia nie mam!
Całuję Kamilko!!!

Posted

[quote name='Kamila_s']hahahaha:evil_lol::evil_lol:
Niedlugo ta ofiara jedzie do Ciebie..takze zobaczysz jak Ci dam popalic:eviltong:[/quote]
Posty wariują, pisz mi zaraz pw, moja kochana ofiaro:loveu: kiedy jesteś!!!

Posted

[quote name='Kamila_s']hahahaha:evil_lol::evil_lol:
Niedlugo ta ofiara jedzie do Ciebie..takze zobaczysz jak Ci dam popalic:eviltong:[/quote]

Hmmmmmm to może jakiś wspólny nalot na Irenke zrobimy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mam deklaracje wpłaty ale jednorazowej podałam konto Niepołomic od razu