irenaka Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 A tu jak zwykle cisza:shake:. Nocą tylko grasujecie u Patoska a chciałam zaprosić kogoś z tzw. jajcami;) na bazarek Myszki1:loveu:. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191785-BAJERANCKIE-KAPCIE-TERMOFORY-KOSMETYKI-na-psiaki-Asif1-do-7.09-do-21-00[/URL]. Quote
gonia66 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='irenaka']A tu jak zwykle cisza:shake:. Nocą tylko grasujecie u Patoska a chciałam zaprosić kogoś z tzw. jajcami;) na bazarek Myszki1:loveu:. [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191785-BAJERANCKIE-KAPCIE-TERMOFORY-KOSMETYKI-na-psiaki-Asif1-do-7.09-do-21-00[/URL].[/QUOTE] JAjcow wprawdzie u mnie brak tzn kupilam dzis palete;)) ale biegne na bazarek..:) Irenko...w jakiej nocy, w jakiej nocy..??:o My tu w godzinach popoludniowo- wieczornych robimy zbiórkę..nie nasza wina, ze Ty z kurami chodzisz spiochać;):D Zaluj...oj, żaluj...:) Quote
marysia55 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 A ja tak 'nieobyczajnie' :oops: wedle południa zaglądnę i o zdrówko popytam bo przy takiej pogodzie to różnie bywa. Mnie na ten przykład coś rozbiera:roll:, a potomek jakoś ' niewyraznie wygląda':cool3: Quote
irenaka Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='marysia55']A ja tak 'nieobyczajnie' :oops: wedle południa zaglądnę i o zdrówko popytam bo przy takiej pogodzie to różnie bywa. Mnie na ten przykład coś rozbiera:roll:, a potomek jakoś ' niewyraznie wygląda':cool3:[/QUOTE] Wszelki duch- miałam zawołać, bom;) własnym oczom nie uwierzyła, że zaglądasz o tej porze:-o. U mnie tak jak u Ciebie, czyli też rano wstałam rozbita, ale już się nałykałam i jest odrobinę lepiej. A Artur jak zwykle, zdrowy i nic się go nie ima. Quote
marysia55 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Z facetami to tak bywa, że te paskudniejsze choroby na kobietki zwalają :-) i nie daj Bóg jak ich głowa zacznie boleć ;-) Quote
irenaka Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Żebyś wiedziała, u mnie też jak jest. Tylko może z wyjątkiem tej główki, Artur ma autentyczne, powalające migreny:shake:. Ale inny nasz facet;), nie dał dzisiaj plamy. U Patoska:loveu: był dzisiaj nasz Pan Doktor i jestem z przystojniaka bardzo dumna. Krew się lała;), ale był bardzo dzielny. Było też badanie i sprawdzanie stanu skóry. Jest wszystko Ok, zobaczymy jakie będą wyniki krwi, oby już wzorcowe. Quote
marysia55 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Teraz zaglądam do Patoska o bardziej 'przyzwoitej' porze :lol:. Ciekawe gdzie się podziały te ciotki 'nocne borsuki':cool3: Quote
gonia66 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='marysia55']Teraz zaglądam do Patoska o bardziej 'przyzwoitej' porze :lol:. Ciekawe gdzie się podziały te ciotki 'nocne borsuki':cool3:[/QUOTE] JAk to gdzie..??:o WIadomo, ze są..tylko ukryte;):D Quote
marysia55 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='gonia66']JAk to gdzie..??:o WIadomo, ze są..tylko ukryte;):D[/QUOTE] wyłazić z tych 'podziemi':mad: na tym wątku żadne krycie jest niedopuszczalne :evil_lol: A tak właściwie to mi tutaj sporo cioteczek brakuje. Nie będzie wywoływać po imieniu ... ale to tylko na razie. Potem chyba wprowadzę jednak 'listę obecności':diabloti: Quote
coronaaj Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='marysia55']Teraz zaglądam do Patoska o bardziej 'przyzwoitej' porze :lol:. Ciekawe gdzie się podziały te ciotki 'nocne borsuki':cool3:[/QUOTE] Ale przyzwoita pora prawie 12 w nocy....ja jestem 9 godzin do tylu...czyli u mnie 15 po poludniu....zrob ta liste obecnosci...kogo brakuje? Quote
gonia66 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='marysia55']wyłazić z tych 'podziemi':mad: na tym wątku żadne krycie jest niedopuszczalne :evil_lol: A tak właściwie to mi tutaj sporo cioteczek brakuje. Nie będzie wywoływać po imieniu ... ale to tylko na razie. Potem chyba wprowadzę jednak 'listę obecności':diabloti:[/QUOTE]Jestem "ZA":):) i uciekam spiochac- jutro wstaje skoro świt o 8.00:p Quote
marysia55 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='gonia66']Jestem "ZA":):) i uciekam spiochac- jutro wstaje skoro świt o 8.00:p[/QUOTE] jak obiecała tak zrobiła .... uciekła śpiochać:sleeping: od razu widać, że zadzwonił 'pierwszy dzwonek':evil_lol: Quote
gonia66 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='marysia55']jak obiecała tak zrobiła .... uciekła śpiochać:sleeping: od razu widać, że zadzwonił 'pierwszy dzwonek':evil_lol:[/QUOTE]Ucieklam na chwilkę..ale juz teraz na "dobre" wieje, choc nie wiem, jak o tak wczesnej porze zasne;):D...aj te dzwonki..:( Quote
marysia55 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='coronaaj'][B]Ale przyzwoita pora prawie 12 w nocy[/B]....ja jestem 9 godzin do tylu...czyli u mnie 15 po poludniu....zrob ta liste obecnosci...kogo brakuje?[/QUOTE] eee tam od razu 12 w nocy:evil_lol: Jak się nie pokażą te 'zagubione w akcji' cioteczki to zrobię "czarną listę" jak nic . Zostawię im jednak jeszcze chwilkę na tzw. rehabilitację :roll: Quote
agata51 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Jasne, że jestem, skoro udało mi się wejść. Od 3 dni każde wejście na wątek to 5 minut. Szlag mnie zaraz trafi. 4 psy, w porywach wnusia, słoneczko moje kochane, a jak ciemną nocą już wejdę w magiczny świat dogomanii, to nigdzie wejść nie mogę!!! W dodatku, jak już mi się uda, dowiaduję się, że Irenka szykuje bazarki i szlag trafia mnie coraz dotkliwiej. Byłam na kapciach - nie ma opcji KT. Perfumy, na które tak czekałam spłynęły wraz z kąpielą Irenki do ścieków. A ja wyjeżdżam w niedzielę na jakieś głupie wakacje. Zimno, mokro, ciemno, grzybów pewnie nie będzie (te, co są mogę na rynku kupić), ryby brać nie będą, bo jak mawiają mądrzy tambylcy - nie ma grzybów, nie ma rybów (i vice versa), komputera nia ma, TVN24 nie ma, nic nie ma i nie będzie! Matko, jak ja się wynudzę! I ten stres - Betka - ale to już inny wątek. Plus czwarty piesek - gospodarz wyrozumiały, ale zrozumiem, jeśli wymówi nam kwaterę......... Cholera, ale zrzęda się ze mnie zrobiła [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/4/4_12_6.gif[/IMG] Quote
PaulinaB Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Patos rozliczenie 01-15.09.2010 pobyt w hotelu 15dnix15zl=225zl luminal 25zl essentiale 30zl suma 280zl nr rachunku 48/10 Quote
marysia55 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 To, że Agatka z 'małym' poślizgiem wyjeżdża na wakacje to jeszcze rozumiem, ale że przez cały dzień i pół nocy nikt nie zaglądnął do Patoska to już jest niedopuszczalne. Irenka czasami straszy paskiem, ale ja to chyba postraszę :mad::mad::mad: albo kałasznikowem :snipersm:. wybór należy do Was :diabloti: Quote
irenaka Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='marysia55']To, że Agatka z 'małym' poślizgiem wyjeżdża na wakacje to jeszcze rozumiem, ale że przez cały dzień i pół nocy nikt nie zaglądnął do Patoska to już jest niedopuszczalne. Irenka czasami straszy paskiem, ale ja to chyba postraszę :mad::mad::mad: albo kałasznikowem :snipersm:. wybór należy do Was :diabloti:[/QUOTE] Świat się kończy Marysiu:evil_lol:, Ciebie też nikt się nie boi. A ja przytulam zwłaszcza ciocię Agatkę na pożegnanie, chyba nie będę miała wyjścia i z bazarkami poczekam na Ciebie. Zbieraj grzyby a na dogo nie zaglądaj, odpocznij:calus: Quote
Temida Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Witam moje kochane przyjaciółki :) i Patoska. Quote
irenaka Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='Temida']Witam moje kochane przyjaciółki :) i Patoska.[/QUOTE] Witamy Amando:loveu: Dlaczego na mail dostałam tylko jedno zdjęcie Twojego zwierzyńca? Ja kocham oglądać domowe piękności na czterech łapkach:loveu:. A jak się Asiorek pojawi, to ja się grzecznie ( jeszcze;)) przypominam. Miałam dostać kontakt do Paulinki, do ogłoszeń psów z Kamieńca. Quote
danka4u1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [IMG]http://nastoletniiprezenty.pl/wp-content/uploads/2009/11/parasol2_czerwony1.jpg[/IMG] Proszę, zgodnie z złożonym zamówieniem na wątku Świata, przesyłam parasol dla Patoska i Jego Damy. Ale lepiej niech nie pada. Quote
irenaka Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 Wymiękłam:crazyeye:, podwójny parasol dla Patoska i jego damy z kojca:multi: Teraz już przystojniakowi nie będą straszne żadne deszcze, dziękuję Danusiu:loveu: Quote
danka4u1 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 W razie czego- czego?- składaj zamówienia. Hurt czy detal- wszystko możliwe dla Ciebie i Patosa ( którego milcząco podczytuję..) Quote
irenaka Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='danka4u1']W razie czego- czego?- składaj zamówienia. Hurt czy detal- wszystko możliwe dla Ciebie i Patosa ( którego milcząco podczytuję..)[/QUOTE] Kolejna cicha wielbicielka Patoska?;) Bardzo mi miło:) Mam taką nadzieję, że jeżeli nie będzie odzewu na ogłoszenia mojego Patoska, to znajdzie się kiedyś wśród tych cichych wielbicielek, jedno wrażliwe serduszko:loveu:, które pokocha Patoska już na zawsze.Jeszcze nigdy nie miałam pod opieką takiego delikatnego i wrażliwego psiaka jak Patosek:loveu:. A zamówienie pewnie złożę jak będę mieć przypływ gotówki, co niestety w najbliższym czasie mi nie grozi:shake: Quote
_ogonek_ Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='irenaka']Jeżeli widziałaś psy z Krzyczek w którymś z ostatnich numerów MP, to nie były moje psy, bo mam wstrzymane ogłoszenia do czasu wyjaśnienia i dostarczenia faktur do Fundacji. Może któraś dziewczyn z Warszawy puszczała ogłoszenia? Ja mam pod opieką te niepołomickie psy, czyli Sonię, Amorka i Patoska. Odzew na te ogłoszenia które były wcześniej był niewielki, raczej ludzie sugerowali się zdjęciem psa, jak przychodziło do rozmowy, to rezygnowali. A Ty byłaś na jakimś wygnaniu;)? Czemu to koleżanka:loveu: nas opuściła, skoro była fanką Krzyczek? Postawisz goferki z bitą śmietaną:eviltong: i zostanie Ci wybaczone:evil_lol:[/QUOTE] Widziałam Sonię, to pamiętam na pewno i Patosa też ... Ale numer tak ostatni w kwietniu kupowałam :oops: Trochę dawno, ja to cielę jestem... Na wygnaniu szkolno-czasowym :lol: na goferki hmmm... Akurat się obżarłam (niedelikatnie mówiąc) naleśnikami z jakimś dżemem :evil_lol: Ale jak się zjedziecie na moją wiochę zwaną również małym miastem to zapraszam ;) Quote
Recommended Posts