Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mysza 1']Bardzo się cieszę, mam nadzieję, że inni dołączą:p
Szkoda, żeby siedział w tym miejscu...
Ale się cieszę, nie ma to jak TWA na wątek zaprosić:loveu:[/quote]
Nie będzie w tym miejscu siedziałam na bank.
TWA górą!!:evil_lol:

Posted

[quote name='irenaka']W niedzielę Patos będzie w Niepołomicach.
Więcej Gusia napisze, ja idę pobeczeć ze szczęścia.[/quote]
To ja też idę beczeć:multi::multi::multi:

Posted

No to jedzie chłopak w niedzielę z samego ranka do Niepołomic. Z taaaaaaaaaakimi fajnymi ludźmi, że aż się wierzyć nie chce, że są jeszcze tacy:loveu:

Plan jest taki - Beba, jak możesz to przywieź mi go plis w sobotę, ja go nakarmię, poczyszczę, popokazuję, że człowieki to nie takie złe są w sumie, przenocuję i w niedzielę koło 7 rano przekażę w dalszą drogę.

Ale się cieszę.......:multi:

Posted

[quote name='irenaka']W niedzielę Patos będzie w Niepołomicach.
Więcej Gusia napisze, ja idę pobeczeć ze szczęścia.[/quote]

To ja ide beczeć że wracam dopiero za tydzień do domu!

Posted

A ja w w tym gronie beks zachowam stoicki spokój i spokojnie pomyślę, skąd kasę wytrzasnąć na tego kolesia.

Ja chcę takich ludzi, z którymi jedzie Patos wiecej. Gusia trza było ich zapytać, czy nie mają rodzeństwa, klonów, znajomych itp.
Pomeczyć.....ja jak Kreonowych męczyłam, to Teosiowi dom znaleźli...

Moze by któreś krzyczkowe gdzieś tam powizualizowali.........

Posted

Ja wczoraj tak beczałam, zresztą dzisiaj też mi się chce ale w pracy nie bardzo mogę, bo umarła wspaniała dziewczyna, młodziutka, kochająca zwierzęta i świat, walczyła z rakiem kości kilka lat.
Świat jest zły, nie rozumiem go:-(

Posted

[quote name='mysza 1']Ja wczoraj tak beczałam, zresztą dzisiaj też mi się chce ale w pracy nie bardzo mogę, bo umarła wspaniała dziewczyna, młodziutka, kochająca zwierzęta i świat, walczyła z rakiem kości kilka lat.
Świat jest zły, nie rozumiem go:-([/quote]
Iwonka!
Nie wiem, jak Ty to wytrzymujesz:-(.
Nie ma sprawiedliwości.:-(

Posted

[quote name='Kamila_s']a ode mnie juz tez dwie dziewuszki wplacily na Patosa;)
Irenko to pobeczymy razem:evil_lol::eviltong:[/quote]
Kamilko:loveu:!
Bardzo Ci dziękuję:loveu:

Posted

[quote name='agata51']Hej, hej, jestem! Powtarzam do znudzenia! Zadeklarowałam 50 zł miesięcznie i chcę dotrzymać słowa. Ale muszę mieć adres![/quote]
Agatko!
Myślę, że możesz wpłacić do Beby albo bezpośrednio do hotelu:

[CENTER][CENTER][B][COLOR=#343434][FONT=Tahoma]Pensjonat Pupila[/FONT][/COLOR][/B][/CENTER]
[CENTER][B][COLOR=#343434][FONT=Tahoma]Bożena Bator[/FONT][/COLOR][/B][/CENTER]
[CENTER][B][COLOR=#343434][FONT=Tahoma]Ul. Wałowa 11[/FONT][/COLOR][/B][/CENTER]
[CENTER][B][COLOR=#343434][FONT=Tahoma]32-005 Niepołomice[/FONT][/COLOR][/B][/CENTER]
[CENTER][B][COLOR=#343434][FONT=Tahoma]Konto: 66 1060 0076 0000 3000 0898 8411[/FONT][/COLOR][/B][/CENTER][/CENTER]
[FONT=Calibri][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]Bardzo proszę na przelewie dodać : [B]Dla Patosa[/B].[/SIZE][/FONT]
Jak już Patos będzie w Niepołomicach to zrobimy rozliczenie wpłat.
Wpłacajcie gdzie Wam wygodniej.

Posted

[quote name='irenaka']Agatko!
Myślę, że możesz wpłacić do Beby albo bezpośrednio do hotelu:

[CENTER][CENTER][B][COLOR=#343434][FONT=Tahoma]Pensjonat Pupila[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#343434][FONT=Tahoma]Bożena Bator[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#343434][FONT=Tahoma]Ul. Wałowa 11[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#343434][FONT=Tahoma]32-005 Niepołomice[/FONT][/COLOR][/B]
[B][COLOR=#343434][FONT=Tahoma]Konto: 66 1060 0076 0000 3000 0898 8411[/FONT][/COLOR][/B][/CENTER]
[/CENTER]

[FONT=Calibri][SIZE=3]Bardzo proszę na przelewie dodać : [B]Dla Patosa[/B].[/SIZE][/FONT]
Jak już Patos będzie w Niepołomicach to zrobimy rozliczenie wpłat.
Wpłacajcie gdzie Wam wygodniej.[/quote]

Do mnie dotarlo jeszcze 50 zl od MIKI :loveu: razem mam 150 dalej najlepiej wplacajcie bezposrednio do hoteliku

Posted

Beba, dzwoniłam do Ciebie i pisałam sms - daj mi znać jak Ci wygodniej, to umówimy się na przekazanie Patosa. Wyjeżdża z Warszawy w niedzielę koło 6.30 według najnowszych informacji, więc ja go mogę w sobotę odebrać i przenocować.

Posted

[quote name='monika083']dziewczyny jestescie WIELKIE! bidulek jeszcze nie wie co go czeka...[/quote]

Gusia jest niższa ode mnie.......a ja mam zaledwie 172. Mysza to nie wiem ile ma wzrostu, Irenka też......ale generalnie to są drobne kobity. Zadne tam wielkie:evil_lol: