Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='3 x']nie do końca wiem o co biega ale AMIGA zapomniałas "metki" odkleic z opakowania ;)[/QUOTE]

[quote name='AMIGA']Ale cenę zdrapałam ;)[/QUOTE]

Prawda jest taka że AMIGA chciała pokazać że korzysta z markowych firm :):):)

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asior']źle mi [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a075.gif[/IMG] ...... [IMG]http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/735/492.png[/IMG][/QUOTE]

[SIZE=4]
[B]Przytulam i smutno mi że tylko tyle mogę [/B][/SIZE]

Posted

[quote name='Asior']ehhh Isadorko kochana.. dobre i to.....
nic mi nie wychodzi [img]http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a060.gif[/img][/QUOTE]

Ależ ja to rozumiem, nawet nie wiesz jak bardzo.

Posted

[quote name='Asior']
nic mi nie wychodzi [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a060.gif[/IMG][/QUOTE]
'Hej KOBIETO - glowa do góryyyyyyyyyy:calus::buzi:

Posted

[quote name='Asior']uwalić , to się uwalę wraz z Irenką i Marysią 7-mego :)
Mamy plan się zbydlić z Marysią na maxa :megagrin:[/QUOTE]

ale chyba nie na smutno? ;)

Posted

[quote name='Asior']...
nic mi nie wychodzi [img]http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a060.gif[/img][/QUOTE]

Wiesz, ja tak sobie myślę, że jakbyś sie postarala, to jednak coś by Ci wyszło - np ramiączko spod bluzki na szeleczkach, albo palec z sandała, albo jeszcze kilka innych rzeczy. Świat nie jest wcale taki zły :-)

Posted

Mamy plan się zbydlić z Marysią na maxa :megagrin:[/QUOTE]

[B]Jak to siódmego, w moje urodziny? No i Mata Hari też :):):)
Beze mnie???????????????????????[/B]

Posted

[quote name='Isadora7'][B]Jak to siódmego, w moje urodziny? No i Mata Hari też :):):)
Beze mnie???????????????????????[/B][/QUOTE]

no nie gadaj!!! ty też lew jesteś???? :crazyeye::crazyeye:
No to dawaj... przyjeżdżaj do krakowa!!!!!!!!!!!

Posted

[B]Mamy plan się zbydlić z Marysią na maxa [/B]:megagrin:[/QUOTE]
O boszsze....ale bym się zbydliła razem z Wami:diabloti:,tylko za daleko mam:placz:
[quote name='Asior']no nie gadaj!!! ty też lew jesteś???? :crazyeye::crazyeye:
No to dawaj... przyjeżdżaj do krakowa!!!!!!!!!!![/QUOTE]
Ja tyż lew:cool3:,z 23 lipca:grins:

Posted

ale jaja :)
Zawsze najlepiej mi się dogadywało z lwami :)
ja z 10 sierpnia ;)

dziewczyny, wpadajcie do krakowa, zrobimy se dogomaniacką lwią imprezę ;)

Posted

[quote name='Asior']no nie gadaj!!! ty też lew jesteś???? :crazyeye::crazyeye:
No to dawaj... przyjeżdżaj do krakowa!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Ano lew i jak widac z dekady najbardziej lwiej

[quote name='Renata5']O boszsze....ale bym się zbydliła razem z Wami:diabloti:,tylko za daleko mam:placz:

Ja tyż lew:cool3:,z 23 lipca:grins:[/QUOTE]

Eee ty to spoks więcej z panienki :):)

[B]Urodzeni 7 sierpnia[/B]

[B]Autor: Jan Starża Dzierżbicki

Opis pochodzi z reprintu książki Jana Starży - Dzierżbickiego [I]Pod jaką gwiazdą urodziłeś się - horoskopy na każdy dzień roku[/I], Warszawa 1938 r.[/B]
[B]Kto urodził się 7 sierpnia[/B]

[I]Robi doskonały użyek ze swych zdolności.[/I]

Jest to człowiek wyższy, świadomy swych sił i zdolności, oraz zdający sobie sprawę ze swej przewagi nad innymi ludźmi. [B]Świadomy swej potęgi, pełen ambicji [/B]- ze swych zdolności czyni jak najlepszy użytek.

Najczęściej okazuje zdolności w jakimś kierunku całkiem specjalnym. Okazuje też wielką zdolność do panowania nad innymi. [B]Spełnia to dzięki specjalnemu wrodzonemu poczuciu, jakiego nie mają w sobie inni ludzie - ma zatem jakby nad nimi pewną przewagę. [/B]

[B]Podobnie do działania słońca - pragnie wywierać na swe otoczenie wpływ ożywiający i organizujący[/B], co potęguje się z wiekiem. Dużo uczy się w życiu dzięki swym uczuciom. Jego przywiązania są niezwykle głębokie, a w życiu praktycznym wyrażają się bardzo silnie.

[B]Łatwo go wzruszyć i podrażnić[/B] - jednakże szybko się znowu uspokaja. Nie jest mściwy. Lubi odbywać podróże z przyjaciółmi i urządzać u siebie przyjęcia, występując okazale.

[B]Lubi rozrywki,[/B] jest zwolennikiem użycia, a przede wszystkim pragnie zyskać popularność i sympatię ogólną. Dobry z niego rozmówca i doskonale potrafi bawić towarzystwo, dzięki swym zdolnościom mimicznym i umiejętności opowiadania różnych historyjek i anegdot.

Posiada zdolności wykonawcze i [B]może być dobrym dyktatorem, menagerem, bankierem, badaczem, a także dobrym krytykiem artystycznym[/B], dzięki zainteresowaniu intelektualnemu, jakie czuje do sztuki. W domu cieszy go wszystko co jasne, piękne, okazałe, a zwłaszcza sprawia mu przyjemność dużo światła i ogień w kominku. Odważny, jest nieustraszony, mężny, wierny, szlachetny, pewien siebie - jest to silny charakter.

Nie ulega wątpliwości, że w swojej sferze życia [B]może osiągnąć stanowisko wybitne i zyskać uznanie[/B]. Czyny jego łatwo uzyskują poklask, a sam on potęguje swe wpływy i osiąga władzę.

[B]Sławne osoby urodzone 7.08: [/B]polska pianistka i mecenas sztuki Maria Kalergis (1822), niemiecki malarz i grafik Emil Nolde (1867), hinduski pisarz Rabindranath Tagore (1871), holenderska tancerka - szpieg Mata Hari (1876), etiopski lekkoatleta, maratończyk, mistrz olimpijski Abebe Bikila (1932), rosyjski pisarz Władimir Sorokin (1955), amerykański aktor David Duchovny (1961), amerykański biznesmen i założyciel Wikipedii Jimmy Wales (1966), amerykańska aktorka Charlize Theron (1975).

Posted

[quote name='Asior']ale jaja :)
Zawsze najlepiej mi się dogadywało z lwami :)
ja z 10 sierpnia ;)

dziewczyny, wpadajcie do krakowa, zrobimy se dogomaniacką lwią imprezę ;)[/QUOTE]
Ło matko,ale bym se poszalała na imprezce,ze 100 lat nie byłam,a na lwiej imprezie to nie byłam z 1000lat:-D.Kurna,tylko dlaczego Kraków jest tak daleko:watpliwy:

Isadorko,jaka ja panienka:diabloti:,jestem pierwszy dzień lwa:obrazic::eviltong:

Posted

[quote name='Renata5']O boszsze....ale bym się zbydliła razem z Wami:diabloti:,tylko za daleko mam:placz:

Ja tyż lew:cool3:,z 23 lipca:grins:[/QUOTE]

[quote name='Renata5'][...]

Isadorko,jaka ja panienka:diabloti:,jestem pierwszy dzień lwa:obrazic::eviltong:[/QUOTE]

Co ślepemu po oczach nie wiem dlaczego przeczytałam 23 sierpień :):):)

[B]Asiorku masz na 10 sierpnia

[/B][B]Urodzeni 10 sierpnia[/B]

[B]Autor: Jan Starża Dzierżbicki

Opis pochodzi z reprintu książki Jana Starży - Dzierżbickiego [I]Pod jaką gwiazdą urodziłeś się - horoskopy na każdy dzień roku[/I], Warszawa 1938 r.[/B]
[B]Kto urodził się 10 sierpnia[/B]

[I]Pragnie wcielić w czyn ideały.[/I]

[B]Klucz powodzenia życiowego w jego własnym ręku spoczywa.[/B].. wszystko w życiu zawdzięczać będzie samemu sobie. Nie jest to bowiem człowiek przeciętny i gdyby urodził się nawet w sferze niższej - zostanie wyniesionym ponad swe pochodzenie.

Już jego młodość wypełniają wysiłki długotrwałe, a dzięki wielkiej odwadze, jaką okazuje w połączeniu ze stałością - [B]może zostać człowiekiem popularnym[/B]. Uprzejmy, sympatyczny, pracowity - czas swój chętnie poświęca na studia.

[B]Stopniowo zdobywa bogactwo.[/B] Umysł jego jest uzdolniony niezwykle i bardzo wszechstronny - a dzięki jego wysiłkom intelektualnym oraz umiejętności przyswajania sobie różnych idei i pomysłów - jego życie może wywrzeć wpływ na otoczenie i nawet odbić się na własnym społeczeństwie.

[B]Obdarzony jest również wielką oryginalnością[/B], zdolnością czynienia wynalazków i odkryć a także umiejętnością układania świetnych projektów. Doskonale też orientuje się w różnorodnych dziedzinach wiedzy, a czas jego wypełniają badania, z których potrafi niezwykle umiejętnie wyprowadzać swe wyniki.

Dzięki wrodzonej potężnej inteligencji, niezwykle łatwo przyswaja sobie wszelkie teorie naukowe. [B]Prawy i prawdomówny[/B] - może osiągnąć niezwykłe znaczenie życiowe i być podziwianym ogólnie za swe pożyteczne dla społeczeństwa czyny.

[B]Kobieta tak urodzona[/B] - jest żywa i dość popędliwa, mówi dużo, a słowa jej nie zawsze są miłe. Poza tym jest jednakże osobą myślącą i dobroduszną. Niechaj się strzeże ognia. Cechują ją silne namiętności i uczucia. Dzieci nie będzie mieć wiele.

[B]Choroby związane z tymi urodzinami [/B]- to stany gorączkowe, zapalne i niedomagania serca. Wszelkie niedomagania fizyczne odbijają się przede wszystkim na biciu serca i nieprawidłowym krążeniu krwi.

[B]Najlepsze lekarstwa [/B]- to miłość, spokój, harmonijne otoczenie i codzienny okres samotności, w której pacjent może się skupić wewnętrznie.

[B]Sławne osoby urodzone 10.08:[/B] hrabia Luksemburga i król Czech Jan Luksemburski (1296), prezydent USA Herbert Hoover (1874), amerykański przedsiębiorca, współzałożyciel wytwórni filmowej Warner Bros Sam Warner (1887), polski pisarz Tadeusz Dołęga-Mostowicz (1898), polska pisarka Maria Szypowska (1904), polski pianista Witold Małcużyński (1914), polski pisarz Jerzy Pilch (1952), amerykańska aktorka Rosanna Arquette (1959), hiszpański aktor Antonio Banderas (1960).

Posted

[QUOTE]
[B]Kobieta tak urodzona[/B] - [U]jest żywa i dość popędliwa, mówi dużo, a słowa jej nie zawsze są miłe. [/U]Poza tym jest jednakże osobą myślącą i dobroduszną. [/QUOTE]

no proszę... cała ja :grins:

[QUOTE][B]Choroby związane z tymi urodzinami [/B]- to stany gorączkowe, zapalne i niedomagania serca. Wszelkie niedomagania fizyczne odbijają się przede wszystkim na biciu serca i nieprawidłowym krążeniu krwi. [/QUOTE]

i tu 100% trafienia.. mam arytmie... i niedomykalność zastawki...

[QUOTE][B]Najlepsze lekarstwa [/B]- to miłość
[/QUOTE]

no właśnie :( tylko cuś nie chce przyjść....

Posted

Lew? To moja bratowa. W związku z tym o lwie wiem wszystko, co najgorsze (ale i co najlepsze). Dziwnym trafem ja koziorożec i ona lwica kochamy się nieprzytomnie. No tak, lwa kocha każdy, ale kto pokocha koziorożca?!

Posted

[quote name='agata51']Lew? To moja bratowa. W związku z tym o lwie wiem wszystko, co najgorsze (ale i co najlepsze). Dziwnym trafem ja koziorożec i ona lwica kochamy się nieprzytomnie. No tak, lwa kocha każdy, ale kto pokocha koziorożca?![/QUOTE]

Nomen omen, moja bratowa jest koziorożcem, nie narzekam na układy z nią :)