Isadora7 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='3 x']nie do końca wiem o co biega ale AMIGA zapomniałas "metki" odkleic z opakowania ;)[/QUOTE] [quote name='AMIGA']Ale cenę zdrapałam ;)[/QUOTE] Prawda jest taka że AMIGA chciała pokazać że korzysta z markowych firm :):):) Quote
Asior Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 źle mi [img]http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a075.gif[/img] ...... [img]http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/735/492.png[/img] Quote
Isadora7 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Asior']źle mi [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a075.gif[/IMG] ...... [IMG]http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/735/492.png[/IMG][/QUOTE] [SIZE=4] [B]Przytulam i smutno mi że tylko tyle mogę [/B][/SIZE] Quote
Asior Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 ehhh Isadorko kochana.. dobre i to..... nic mi nie wychodzi [img]http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a060.gif[/img] Quote
Isadora7 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Asior']ehhh Isadorko kochana.. dobre i to..... nic mi nie wychodzi [img]http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a060.gif[/img][/QUOTE] Ależ ja to rozumiem, nawet nie wiesz jak bardzo. Quote
AMIGA Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Asior'] nic mi nie wychodzi [IMG]http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a060.gif[/IMG][/QUOTE] 'Hej KOBIETO - glowa do góryyyyyyyyyy:calus::buzi: Quote
3 x Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='AMIGA']'Hej KOBIETO - glowa do góryyyyyyyyyy:calus::buzi:[/QUOTE] o kurka uwaliły się na smutno ;) Quote
Asior Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 uwalić , to się uwalę wraz z Irenką i Marysią 7-mego :) Mamy plan się zbydlić z Marysią na maxa :megagrin: Quote
3 x Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Asior']uwalić , to się uwalę wraz z Irenką i Marysią 7-mego :) Mamy plan się zbydlić z Marysią na maxa :megagrin:[/QUOTE] ale chyba nie na smutno? ;) Quote
AMIGA Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Asior']... nic mi nie wychodzi [img]http://www.cosgan.de/images/midi/traurig/a060.gif[/img][/QUOTE] Wiesz, ja tak sobie myślę, że jakbyś sie postarala, to jednak coś by Ci wyszło - np ramiączko spod bluzki na szeleczkach, albo palec z sandała, albo jeszcze kilka innych rzeczy. Świat nie jest wcale taki zły :-) Quote
Asior Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='AMIGA'] Świat nie jest wcale taki zły :-)[/QUOTE] eeeetam :( Quote
Isadora7 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Asior']uwalić , to się uwalę wraz z Irenką i Marysią 7-mego :) Mamy plan się zbydlić z Marysią na maxa :megagrin:[/QUOTE] [B]Jak to siódmego, w moje urodziny? No i Mata Hari też :):):) Beze mnie???????????????????????[/B] Quote
Asior Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Isadora7'][B]Jak to siódmego, w moje urodziny? No i Mata Hari też :):):) Beze mnie???????????????????????[/B][/QUOTE] no nie gadaj!!! ty też lew jesteś???? :crazyeye::crazyeye: No to dawaj... przyjeżdżaj do krakowa!!!!!!!!!!! Quote
Lionees Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Asior']uwalić , to się uwalę wraz z Irenką i Marysią 7-mego :) [B]Mamy plan się zbydlić z Marysią na maxa [/B]:megagrin:[/QUOTE] O boszsze....ale bym się zbydliła razem z Wami:diabloti:,tylko za daleko mam:placz: [quote name='Asior']no nie gadaj!!! ty też lew jesteś???? :crazyeye::crazyeye: No to dawaj... przyjeżdżaj do krakowa!!!!!!!!!!![/QUOTE] Ja tyż lew:cool3:,z 23 lipca:grins: Quote
Asior Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 ale jaja :) Zawsze najlepiej mi się dogadywało z lwami :) ja z 10 sierpnia ;) dziewczyny, wpadajcie do krakowa, zrobimy se dogomaniacką lwią imprezę ;) Quote
Isadora7 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Asior']no nie gadaj!!! ty też lew jesteś???? :crazyeye::crazyeye: No to dawaj... przyjeżdżaj do krakowa!!!!!!!!!!![/QUOTE] Ano lew i jak widac z dekady najbardziej lwiej [quote name='Renata5']O boszsze....ale bym się zbydliła razem z Wami:diabloti:,tylko za daleko mam:placz: Ja tyż lew:cool3:,z 23 lipca:grins:[/QUOTE] Eee ty to spoks więcej z panienki :):) [B]Urodzeni 7 sierpnia[/B] [B]Autor: Jan Starża Dzierżbicki Opis pochodzi z reprintu książki Jana Starży - Dzierżbickiego [I]Pod jaką gwiazdą urodziłeś się - horoskopy na każdy dzień roku[/I], Warszawa 1938 r.[/B] [B]Kto urodził się 7 sierpnia[/B] [I]Robi doskonały użyek ze swych zdolności.[/I] Jest to człowiek wyższy, świadomy swych sił i zdolności, oraz zdający sobie sprawę ze swej przewagi nad innymi ludźmi. [B]Świadomy swej potęgi, pełen ambicji [/B]- ze swych zdolności czyni jak najlepszy użytek. Najczęściej okazuje zdolności w jakimś kierunku całkiem specjalnym. Okazuje też wielką zdolność do panowania nad innymi. [B]Spełnia to dzięki specjalnemu wrodzonemu poczuciu, jakiego nie mają w sobie inni ludzie - ma zatem jakby nad nimi pewną przewagę. [/B] [B]Podobnie do działania słońca - pragnie wywierać na swe otoczenie wpływ ożywiający i organizujący[/B], co potęguje się z wiekiem. Dużo uczy się w życiu dzięki swym uczuciom. Jego przywiązania są niezwykle głębokie, a w życiu praktycznym wyrażają się bardzo silnie. [B]Łatwo go wzruszyć i podrażnić[/B] - jednakże szybko się znowu uspokaja. Nie jest mściwy. Lubi odbywać podróże z przyjaciółmi i urządzać u siebie przyjęcia, występując okazale. [B]Lubi rozrywki,[/B] jest zwolennikiem użycia, a przede wszystkim pragnie zyskać popularność i sympatię ogólną. Dobry z niego rozmówca i doskonale potrafi bawić towarzystwo, dzięki swym zdolnościom mimicznym i umiejętności opowiadania różnych historyjek i anegdot. Posiada zdolności wykonawcze i [B]może być dobrym dyktatorem, menagerem, bankierem, badaczem, a także dobrym krytykiem artystycznym[/B], dzięki zainteresowaniu intelektualnemu, jakie czuje do sztuki. W domu cieszy go wszystko co jasne, piękne, okazałe, a zwłaszcza sprawia mu przyjemność dużo światła i ogień w kominku. Odważny, jest nieustraszony, mężny, wierny, szlachetny, pewien siebie - jest to silny charakter. Nie ulega wątpliwości, że w swojej sferze życia [B]może osiągnąć stanowisko wybitne i zyskać uznanie[/B]. Czyny jego łatwo uzyskują poklask, a sam on potęguje swe wpływy i osiąga władzę. [B]Sławne osoby urodzone 7.08: [/B]polska pianistka i mecenas sztuki Maria Kalergis (1822), niemiecki malarz i grafik Emil Nolde (1867), hinduski pisarz Rabindranath Tagore (1871), holenderska tancerka - szpieg Mata Hari (1876), etiopski lekkoatleta, maratończyk, mistrz olimpijski Abebe Bikila (1932), rosyjski pisarz Władimir Sorokin (1955), amerykański aktor David Duchovny (1961), amerykański biznesmen i założyciel Wikipedii Jimmy Wales (1966), amerykańska aktorka Charlize Theron (1975). Quote
Lionees Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Asior']ale jaja :) Zawsze najlepiej mi się dogadywało z lwami :) ja z 10 sierpnia ;) dziewczyny, wpadajcie do krakowa, zrobimy se dogomaniacką lwią imprezę ;)[/QUOTE] Ło matko,ale bym se poszalała na imprezce,ze 100 lat nie byłam,a na lwiej imprezie to nie byłam z 1000lat:-D.Kurna,tylko dlaczego Kraków jest tak daleko:watpliwy: Isadorko,jaka ja panienka:diabloti:,jestem pierwszy dzień lwa:obrazic::eviltong: Quote
Asior Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Renata, co Ty chrzanisz... jakie daleko??? raptem 300 km.. nie bądź cienias... przyjeżdżaj :) Quote
Isadora7 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [quote name='Renata5']O boszsze....ale bym się zbydliła razem z Wami:diabloti:,tylko za daleko mam:placz: Ja tyż lew:cool3:,z 23 lipca:grins:[/QUOTE] [quote name='Renata5'][...] Isadorko,jaka ja panienka:diabloti:,jestem pierwszy dzień lwa:obrazic::eviltong:[/QUOTE] Co ślepemu po oczach nie wiem dlaczego przeczytałam 23 sierpień :):):) [B]Asiorku masz na 10 sierpnia [/B][B]Urodzeni 10 sierpnia[/B] [B]Autor: Jan Starża Dzierżbicki Opis pochodzi z reprintu książki Jana Starży - Dzierżbickiego [I]Pod jaką gwiazdą urodziłeś się - horoskopy na każdy dzień roku[/I], Warszawa 1938 r.[/B] [B]Kto urodził się 10 sierpnia[/B] [I]Pragnie wcielić w czyn ideały.[/I] [B]Klucz powodzenia życiowego w jego własnym ręku spoczywa.[/B].. wszystko w życiu zawdzięczać będzie samemu sobie. Nie jest to bowiem człowiek przeciętny i gdyby urodził się nawet w sferze niższej - zostanie wyniesionym ponad swe pochodzenie. Już jego młodość wypełniają wysiłki długotrwałe, a dzięki wielkiej odwadze, jaką okazuje w połączeniu ze stałością - [B]może zostać człowiekiem popularnym[/B]. Uprzejmy, sympatyczny, pracowity - czas swój chętnie poświęca na studia. [B]Stopniowo zdobywa bogactwo.[/B] Umysł jego jest uzdolniony niezwykle i bardzo wszechstronny - a dzięki jego wysiłkom intelektualnym oraz umiejętności przyswajania sobie różnych idei i pomysłów - jego życie może wywrzeć wpływ na otoczenie i nawet odbić się na własnym społeczeństwie. [B]Obdarzony jest również wielką oryginalnością[/B], zdolnością czynienia wynalazków i odkryć a także umiejętnością układania świetnych projektów. Doskonale też orientuje się w różnorodnych dziedzinach wiedzy, a czas jego wypełniają badania, z których potrafi niezwykle umiejętnie wyprowadzać swe wyniki. Dzięki wrodzonej potężnej inteligencji, niezwykle łatwo przyswaja sobie wszelkie teorie naukowe. [B]Prawy i prawdomówny[/B] - może osiągnąć niezwykłe znaczenie życiowe i być podziwianym ogólnie za swe pożyteczne dla społeczeństwa czyny. [B]Kobieta tak urodzona[/B] - jest żywa i dość popędliwa, mówi dużo, a słowa jej nie zawsze są miłe. Poza tym jest jednakże osobą myślącą i dobroduszną. Niechaj się strzeże ognia. Cechują ją silne namiętności i uczucia. Dzieci nie będzie mieć wiele. [B]Choroby związane z tymi urodzinami [/B]- to stany gorączkowe, zapalne i niedomagania serca. Wszelkie niedomagania fizyczne odbijają się przede wszystkim na biciu serca i nieprawidłowym krążeniu krwi. [B]Najlepsze lekarstwa [/B]- to miłość, spokój, harmonijne otoczenie i codzienny okres samotności, w której pacjent może się skupić wewnętrznie. [B]Sławne osoby urodzone 10.08:[/B] hrabia Luksemburga i król Czech Jan Luksemburski (1296), prezydent USA Herbert Hoover (1874), amerykański przedsiębiorca, współzałożyciel wytwórni filmowej Warner Bros Sam Warner (1887), polski pisarz Tadeusz Dołęga-Mostowicz (1898), polska pisarka Maria Szypowska (1904), polski pianista Witold Małcużyński (1914), polski pisarz Jerzy Pilch (1952), amerykańska aktorka Rosanna Arquette (1959), hiszpański aktor Antonio Banderas (1960). Quote
Asior Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 [QUOTE] [B]Kobieta tak urodzona[/B] - [U]jest żywa i dość popędliwa, mówi dużo, a słowa jej nie zawsze są miłe. [/U]Poza tym jest jednakże osobą myślącą i dobroduszną. [/QUOTE] no proszę... cała ja :grins: [QUOTE][B]Choroby związane z tymi urodzinami [/B]- to stany gorączkowe, zapalne i niedomagania serca. Wszelkie niedomagania fizyczne odbijają się przede wszystkim na biciu serca i nieprawidłowym krążeniu krwi. [/QUOTE] i tu 100% trafienia.. mam arytmie... i niedomykalność zastawki... [QUOTE][B]Najlepsze lekarstwa [/B]- to miłość [/QUOTE] no właśnie :( tylko cuś nie chce przyjść.... Quote
agata51 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Lew? To moja bratowa. W związku z tym o lwie wiem wszystko, co najgorsze (ale i co najlepsze). Dziwnym trafem ja koziorożec i ona lwica kochamy się nieprzytomnie. No tak, lwa kocha każdy, ale kto pokocha koziorożca?! Quote
Isadora7 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='agata51']Lew? To moja bratowa. W związku z tym o lwie wiem wszystko, co najgorsze (ale i co najlepsze). Dziwnym trafem ja koziorożec i ona lwica kochamy się nieprzytomnie. No tak, lwa kocha każdy, ale kto pokocha koziorożca?![/QUOTE] Nomen omen, moja bratowa jest koziorożcem, nie narzekam na układy z nią :) Quote
Recommended Posts