Miki Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 [quote name='Neigh']Ale Patosa zanotowałam w głowie. Pogadam z Irenką, moze by go jednak wyciągnąć stamtąd.....[/quote] Myślę, że koniecznie trzeba go zabrać przed zimą, inaczej po prostu któregoś dnia go tam nie zastaniemy. Ja mogę pomóc tylko finansowo:placz: Quote
agata51 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ale ruch u Patosa! Nareszcie! Deklaruję 50 zł miesięcznie na hotelik. W porywach nawet więcej! Patos, czyżby iskierka nadziei? Quote
Miki Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='agata51']Ale ruch u Patosa! Nareszcie! Deklaruję 50 zł miesięcznie na hotelik. W porywach nawet więcej! Patos, czyżby iskierka nadziei?[/quote] No, właśnie. Ja też deklaruję 50 zł miesięcznie na hotelik. Quote
beba Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Super dziewczyny:loveu: teraz trzeba szukac jakiegos taniego hoteliku ja niestety sie nie bardzo orientuje ale poszperam w internecie :) Quote
Kamila_s Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 na jakie konto beda zbierane pieniazki dla Patosa?? prosze o podanie kotna..umieszcze je w ogloszeniach:cool3: Quote
beba Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Kamila_s']na jakie konto beda zbierane pieniazki dla Patosa?? prosze o podanie kotna..umieszcze je w ogloszeniach:cool3:[/quote] Kurcze niewiem czy moge na swoje :roll: dobrze by bylo wplacac na konto jakiejś fundacji albo prosto do domku tymczasowego gdyby taki sie znalazl Quote
Kamila_s Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 dla mnie to bez znaczenia jakie konto..choc oczywiscie dla ludzi byloby bardziej wiarygodne konto fundacji;) Quote
Kamila_s Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 beba jak mozesz,wpisz numer konta na pierwszy post;) Quote
Kamila_s Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 potrzebuje tez pelnych danych..imie nazwisko i adres;) Quote
beba Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Kamila_s']dla mnie to bez znaczenia jakie konto..choc oczywiscie dla ludzi byloby bardziej wiarygodne konto fundacji;)[/quote] Dobrze wiec jesli nie ma na razie innego rozwiazania podaje swoj nr konta 59 1020 1592 0000 2102 0075 3236 PKO BP w tytule platnosci wpisywac NA RATOWANIE PATOSA tak na razie musi byc mam nadzieje ze szybko znajdzie sie domek i bedziemy mogli cos zmienic :roll: Quote
Osa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Czytam o tym biedaku i powiem szczerze, że dla niego, to tylko i wyłącznie DT bez innych psów... Ciężko takowy znaleźć bo wszyscy "normalni" ludzie już mają jakieś zwierzaki... Wprowadzenie Patosa do stada nie byłoby dobrym pomysłem ani dla niego ani dla ew. DT... Małe i nieagresywne psiaki też potrafią nieźle szczekać na nowego przybysza lub pokazać mu, kto tu rządzi... Nawet w zabawie moje psy na siebie szczekają, capią się za sierść, gonią... Piszę to, ponieważ sama mam takiego przestraszeńca i wiem co musiałam przejść aby zaczęła w końcu jako tako funkcjonować( z tym, że moja nie miała ataków padaczki ale agresję lękową) Czasami rzeczywiście wystarczy tylko spokój i miłość ale czasami trzeba takiego psa wspomóc kuracją - najlepiej ziołową- pod nadzorem behawiorysty. Quote
beba Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Kamila_s']potrzebuje tez pelnych danych..imie nazwisko i adres;)[/quote] po namowach zostawiam tylko nr konta :roll: Quote
Miki Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='beba']Teraz juz nic nie mam do ukrycia:roll:[/quote] I bardzo dobrze. Trzeba tylko znaleźć mu jakieś sensowne miejsce, żeby nie wpadł z deszczu pod rynnę. Tylko pieniędzy trochę mało. Kto jeszcze może pomóc Patosowi?:modla::modla::modla: Quote
Osa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [B]beba[/B] - jak już to podawaj na PW swoje dane. Dobrze Ci radzę.... Quote
beba Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Osa'][B]beba[/B] - jak już to podawaj na PW swoje dane. Dobrze Ci radzę....[/quote] to ja juz nie wiem jak zbierac te fundusze :roll: prosze chetnych o zglaszanie sie na PW Quote
monika083 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 taki hotelik znalazlam ....jesli sie go gdzies ulokuje to porobie bazarki i w miare mozliwosci finansowo pomoge, [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotel-dla-psow-brodnica-woj-kuj-pom-niesiemy-pomoc-dogomaniackim-psiakom-126059/#post11351216"][COLOR=#000000]HOTEL DLA PSÓW: (Brodnica-woj. kuj.-pom.) Niesiemy pomoc dogomaniackim psiakom![/COLOR][/URL] [B]beba,[/B]nr konta ,imie i nazwisko,(to starcza do przelewow przez internet) mozesz napisac na 1-szej stronie a jak ktos bedzie potrzebowal adres to na pw Quote
monika083 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 a z ciechanowa do tego hoteliku jest 110 km Quote
beba Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='monika083']a z ciechanowa do tego hoteliku jest 110 km[/quote] to jeszcze nie tak daleko trzeba to przemyslec :) Quote
monika083 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='beba']to jeszcze nie tak daleko trzeba to przemyslec :)[/quote] no wlasnie ,tylko szybciutko bo tam moze nie byc niedlugo miejsc ...za hotelik chyba nie trzeba placic z gory? wiec do miesiaca uda nam sie uzbierac kase, Quote
beba Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='monika083']no wlasnie ,tylko szybciutko bo tam moze nie byc niedlugo miejsc ...za hotelik chyba nie trzeba placic z gory? wiec do miesiaca uda nam sie uzbierac kase,[/quote] rozmawialam jeszcze z jedna Pania ktora moze wezmie Patosa do siebie na tymczas ale da mi znac dopiero we wtorek :roll: wiec poczekajmy chwilke Quote
monika083 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 o to byloby super,w domowych warunkach lepiej niz w hoteliku i pewnie tez taniej..trzymam kciuki. Quote
Miki Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Patosa trzeba umieścić w takim miejscu, żeby go można było odwiedzać. Jak pojedzie znowu w takie miejsce w jakim jest - gdzie wszystkim jest za daleko - to bez sensu. Quote
gusia0106 Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Jestem i ja.. Albo DT albo taki hotel jak w Niepołomicach. Kurcze, a może zwolnił się już DT u TZta Rufusowej...? Idę popytać. Quote
rufusowa Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='gusia0106']Jestem i ja.. Albo DT albo taki hotel jak w Niepołomicach. Kurcze, a może zwolnił się już DT u TZta Rufusowej...? Idę popytać.[/quote] niestety kochana :shake: Santa ma cieczke wiec to potrwa...sama chciałam Cie pytac o znajome tymczasy dla trzech szczeniaków:cool3: Quote
Kamila_s Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Zebym mogla wplacic pieniazki ,potrzebuje adres.. nie wiem jak Wy wplacacie pieniazki na konto,ale ja mam konto internetowe i by dokonac wplaty,potrzebuje pelnych danych...:cool3: Quote
Recommended Posts