paros Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='Charly']chodzi o to zeby Patosa umiescic na stronie adopcyjnej i zeby podac kontakt do osoby mogącej sie na jego temat wypowiedziec. jesli mozesz byc tą osobą kontaktową to proszę podaj mi Twoj numer/mail na pw. mysle ze jesli znajdzie sie osoba chetna, to tu na watku umiescisz wtedy informacje i bedziemy wspolnie szukac pomocy:lol: no i potrzebuje jakies informacje na temat jego charakteru. czy jeset agresywny, czy nie. i czy nadaje sie do mieszkania czy raczej nie..[/quote] Co z Patosem? Kto może coś o psiaku powiedzieć? :roll: Trzeba mu znaleźć domek, umieszczę go na stronie psów krzyczkowych ale do kogo będzie kontakt? :cool3: Quote
Charly Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Kontakt jest do beby. I musze przynac....ze wylecial mi z głowy:oops: Troszke mi napisala o nim (bo Beba ma daleko do schroniska i nie wie zbyt duzo) i podala swoj numer. I ja to wszystko usunęłam przez pomyłke i zapomniałam..:oops::oops: Juz do niej pisze i zaraz jak dostanę odpowiedz przesylam. dzięki Paros Quote
Miki Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [quote name='beba']Bardzo mi przykro ze tak rzadko się odzywam ale mam znikomy dostep do internetu:roll: schronisko w ktorym w tej chwili jest Patos jest dość daleko o de mnie ale staram sie tam czasami zajrzeć. W sprawie pieska mozna kontaktowac się ze mną 0-888-452-744 ewentualnie z Mychą101 bo ona jest najblizej tyle ze nie mam do niej nr no i nie wiem czy sie zgodzi wiec jak by cos było wiadomo najlepiej dzwonic do mnie.[/quote] Tu jest kontakt do Beby. Ale jak ona ma 60 km bez samochodu to prawie jak ja. Kiepska sprawa. Marzy mi się, żeby jakaś zmotoryzowana dusza chciałaby się tam wybrać np. ze mną zobaczyć - co i jak. Rzadko są wieści o Patosie, a w takim razie jeszcze trudniej o domek:shake: Quote
Charly Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 no tak. co zrobic. na razie wyslę Paros co jest. Dzięki Miki:) Quote
paros Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [B]Czy ktoś wie co u Patosa?? Chcę dodać go do psiaków krzyczkowych szukających domu[/B]:-( Ostatnie fotki jakie ma tu na wątku to były robione pół roku temu :shake: i był bardzo zrezygnowany :-( zobaczcie sami I do kogo podać namiary w sprawie Patosa?? [IMG]http://images33.fotosik.pl/236/a53c7e9ce5b451a8.jpg[/IMG] Quote
Charly Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 chudy strasznie na tych zdjęciach. Paros wysłalam Tobie maila z danymi Beby. Tzn z numerem telefonu. Nie dotarło? I kilka innych maili też wczesniej. ale bez odpowiedzi. A wysyłam na ten adres, który mi podałas. Quote
paros Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Charly']chudy strasznie na tych zdjęciach. Paros wysłalam Tobie maila z danymi Beby. Tzn z numerem telefonu. Nie dotarło? I kilka innych maili też wczesniej. ale bez odpowiedzi. A wysyłam na ten adres, który mi podałas.[/quote] Tak, dostałam maila z nr tel. Beby i do ogłoszeń przydałby się też adres mailowy. I wszystkie opracowania też dostałam, odezwę się :lol: Aktualizuję stronę i informacje o psiakach a o Patosie aktualnie nic nie wiemy :shake: fotki aktualnej nie ma, może Patos znalazł dom? :roll: Jeżeli nie to zrobię mu allegro i ogłoszenia. Quote
Charly Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 Niestety nic nie wiadomo. Bo Beba mieszka kilkadziesiat km od miejsca gdzie jest Paros i nie ma auta zdaje się. Dziewczyny a może zadzwonić do schroniska. Kto z WAs tam był? Beba? moze go juz nie ma albo cos. Bo naprawde nic nie wiadomo na jego temat. Quote
mycha101 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 [quote name='Charly']Niestety nic nie wiadomo. Bo Beba mieszka kilkadziesiat km od miejsca gdzie jest Paros i nie ma auta zdaje się. Dziewczyny a może zadzwonić do schroniska. Kto z WAs tam był? Beba? moze go juz nie ma albo cos. Bo naprawde nic nie wiadomo na jego temat.[/quote] Dziewczyny nie ma co dzwonić do schronu, bo musiałybyście znać numer psa, a tego nie znacie. Tam psy są bezimienne, wiec nie ma co imienia podawać. jak będę miała chwilę to się tam wybiorę, ale z czasem krucho:shake: Quote
mysza 1 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Szkoda, ze wpadł trochę z deszczu pod rynnę, do kolejnego schronu w którym jest bezimienny:shake: Quote
Miki Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 [quote name='mycha101']Dziewczyny nie ma co dzwonić do schronu, bo musiałybyście znać numer psa, a tego nie znacie. Tam psy są bezimienne, wiec nie ma co imienia podawać. jak będę miała chwilę to się tam wybiorę, ale z czasem krucho:shake:[/quote] Mycha, to prosimy Cię znajdź czas i zobacz co słychać u Patosa.:modla::modla::modla::modla::modla: Quote
agata51 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Ja chcę stąd wyjść! [IMG]http://images33.fotosik.pl/236/a53c7e9ce5b451a8.jpg[/IMG] Quote
Miki Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Nowych wiesci o Patosie nie było już bardzo długo :shake: Quote
agata51 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 No właśnie. Biedny, smutny Patos. :-( Quote
mysza 1 Posted November 14, 2008 Posted November 14, 2008 Ale on jest w tym schornie? Ciągle ktoś ma sprawdzić ale się nie udaje? Wiecie gdzie dokładnie Patos teraz jest? Zapomniany biedak.:shake: Quote
Miki Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Ja też pamiętam, ale nawet nie wiem czy psinka tam jeszcze jest:-(:-( Quote
agata51 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 A kto może się dowiedzieć? Chyba beba powinna. Quote
Charly Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Beba nawet nie ma tam zdaje się jak zajechac. Dzwonic tez nic nie da. Potrzeba kogos z okolic chętnego z autem. A nikogo takiego nie ma Quote
Recommended Posts