irenaka Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 [quote name='L/Olka']witajcie, tyle tu stron, że nie dam rady przebrnąć. Ale chciałam zapytać, czy Patos nadal luminalem leczony? Bo mam w domu trochę po swoim psie, mogę przekazać Patosikowi, jeśli się przyda... Jak teraz z jego zdrowiem?[/QUOTE] Bardzo serdecznie Ci dziękuję za pomoc:loveu:, oczywiście Luminal się Patoskowi przyda. Dostaje nadal 2x100mg dziennie. Byłam u Patoska w sobotę, jest radosny i spokojny. Trudno to nazwać szczęśliwych życiem, bo siedzi w kojcu i budzie, ale może nadejdzie ten dzień, że Patosek też będzie przez kogoś kochany, tak jak na to zasługuje. Ataków nie miał, choć zawsze się asekuruję, bo ciężko być pewnym kiedy pies jest w hotelu. Quote
L/Olka Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 [quote name='irenaka']Bardzo serdecznie Ci dziękuję za pomoc:loveu:, oczywiście Luminal się Patoskowi przyda.[/QUOTE] fajnie, że chociaż tak mogę pomóc. Bardzo proszę na pw adres do wysyłki, pójdę po weekendzie na pocztę :) [quote name='irenaka'] Ataków nie miał, choć zawsze się asekuruję, bo ciężko być pewnym kiedy pies jest w hotelu.[/QUOTE] no jasne, różne te ataki mogą być; niektóre można przeoczyć. Oby było dobrze! tylko niestety dużo tego nie mam: 6 opakowań po 10 tabl. (100mg) i siódme otwarte, 9 tabletek - czyli razem na niewiele ponad miesiąc. Quote
marysia55 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Patosek, ja jak zwykle w nocy przybywam i od razu sie zmywam ( do wyrka) :-) Quote
agata51 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 I ja cię jeszcze wymiziam (nie budź się, proszę) i też zmykam. Marysiu, zajrzyj do Marcela - brakuje nam ciebie. Quote
ewatonieja Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [IMG]http://img526.imageshack.us/img526/1440/patos121.jpg[/IMG] ja sie dziwie , on się dziwi że nikt go przygarnąc do serca nie chce Quote
feliksik Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 cudowne zdjęcie. Czemu ludzie się boją dać mu szansę. A może jednak ktoś kto miał takiego psa i nie boi się tematu sie zdecyduje... Quote
marysia55 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='agata51']I ja cię jeszcze wymiziam (nie budź się, proszę) i też zmykam. [B]Marysiu, zajrzyj do Marcela - brakuje nam ciebie.[/QUOTE] [/B] SIE robi:evil_lol: Jak to miło usłyszeć. Od męża jakoś dawno tego nie słyszałam :shake: Z Patoskiem jest tak, że ludzi odstrasza słowo "padaczka" :cool3:. Nie widzą w nim tej jego miłości i fajnego charakteru tylko tę chorobę, która z reszta wcale nie musi się juz uaktywnić chociaż pewności nie ma. Quote
irenaka Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Co Ty Marysiu robisz na dogo w biały dzień?:crazyeye: Quote
marysia55 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='irenaka']Co Ty Marysiu robisz na dogo w biały dzień?:crazyeye:[/QUOTE] dzisiaj sobota więc wampiry mają wolne a poza tym muszę sie troche co po niektórym powyżalać i padło na Ciebie. Quote
irenaka Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='marysia55']dzisiaj sobota więc wampiry mają wolne a poza tym muszę sie troche co po niektórym powyżalać i padło na Ciebie.[/QUOTE] Jako czarownica z dziada pradziada już zdążyłam rzucić klątwę po przeczytaniu Twojego pw. Lekarstwo do zastosowania też znalazłam, mam nadzieję, że się dostosujesz?;) Spróbuj nie!!:evil_lol: Quote
marysia55 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='irenaka']Spróbuj nie!!:evil_lol:[/QUOTE] czarownicom nie odmawiam:eviltong:, ale czuje się jak ten żołnierz:cool3: Ze spuszczoną głową, powoli wraca Marysia z dogomaniackiej niewoli ....:shake: Quote
irenaka Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='marysia55']czarownicom nie odmawiam:eviltong:, ale czuje się jak ten żołnierz:cool3: Ze spuszczoną głową, powoli wraca Marysia z dogomaniackiej niewoli ....:shake:[/QUOTE] Powinno być chyba z dogomaniackiej imprezy, wtedy spuszczona głowa jest nawet mile widziana;). Trudo ją nosić wysoko, skoro boli:evil_lol:. Quote
marysia55 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='irenaka']Powinno być chyba z dogomaniackiej imprezy, wtedy spuszczona głowa jest nawet mile widziana;). Trudo ją nosić wysoko, skoro boli:evil_lol:.[/QUOTE] o żeszzzzzzzzzzzzz Ty, kompletny brak empatii dla ludzi. Ja chcę być psem:placz: wtedy Irenka będzie mi współczuć :diabloti: Quote
irenaka Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 [quote name='marysia55']o żeszzzzzzzzzzzzz Ty, kompletny brak empatii dla ludzi. Ja chcę być psem:placz: wtedy Irenka będzie mi współczuć :diabloti:[/QUOTE] Ależ ja będę Ci współczuć, zaopiekuję się Tobą i dostarczę pod drzwi mieszkanka:evil_lol:. Nawet rano do łóżeczka mogę podać wodę spod ogórków ( choć trochę się boję Twojego TZ-a);). Quote
Soema Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 [quote name='marysia55'][/B] SIE robi:evil_lol: Jak to miło usłyszeć. Od męża jakoś dawno tego nie słyszałam :shake: Z Patoskiem jest tak, że ludzi odstrasza słowo "padaczka" :cool3:. Nie widzą w nim tej jego miłości i fajnego charakteru tylko tę chorobę, która z reszta wcale nie musi się juz uaktywnić chociaż pewności nie ma.[/QUOTE] A ja po ostatnich adopcjach w naszej Fundacji nabrałam wiary.. po 8miesiącach czekania do domu pojechała Laila, młoda boksia z padaczką. Pani ma też syna chorego na nią.. A niedawno zadzwoniła.... i bierze naszego Porto, którego męczyły ataki padaczki :) na Patoska też taki dom czeka, na pewno! Quote
feliksik Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Soema, dawaj tu namiary na takich wspaniałych ludzi. Mówiłam, ze tylko ci co zetknęli się z problemem mogą służyć pomocą dla innych (w tym psów). Dalej będę się kierować tym i szukać domu dla Patoska, może własnie kierując swoją prośbę takich ludzi Quote
marysia55 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 No właśnie tak jest jak dla kogoś problem tej choroby nie jest obcy, gorzej jak ktoś reaguje tylko na jej nazwę i nic poza tym o niej nie wie. Quote
Asior Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 P.Irenko, głupio mi jak nie wiem co :( dopiero jak zobaczyłam nowe banerki to sobie przypomniałam, ze prosiła mnie Pani o zrobienie ich jakiś czas temu :( NA ŚMIERĆ ZAPOMNIAŁAM :roll: jedyne co mogę podać na moje usprawiedliwienie to moja sytuacja zawodowa, wie Pani o co chodzi.... trochę mi to się kołatało po głowie i stąd brak konstruktywnego myślenia.... Quote
marysia55 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Asior'][B]P.Irenko[/B], głupio mi jak nie wiem co :( dopiero jak zobaczyłam nowe banerki to sobie przypomniałam, ze prosiła mnie [B]Pani [/B]o zrobienie ich jakiś czas temu :( NA ŚMIERĆ ZAPOMNIAŁAM :roll:[/QUOTE] Z tego co pamiętam Asior wisisz Irence 2 piwa(tylko z tego postu:evil_lol:), a Irenka mnie 6 drinków:diabloti: Quote
Asior Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 oj tam... wiszę :roll: w sytuacji w której się znalazłam tylko się schlać... :roll: tylko, jak... skoro ja abstynentka raczej jestem :roll: Quote
marysia55 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='Asior']oj tam... wiszę :roll: w sytuacji w której się znalazłam tylko się schlać... :roll: tylko, jak... skoro ja abstynentka [B]raczej[/B] jestem :roll:[/QUOTE] słowo "raczej" wyjaśnia wszystko:diabloti: Quote
Freya73 Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 [quote name='marysia55']No właśnie tak jest jak dla kogoś problem tej choroby nie jest obcy, gorzej jak ktoś reaguje tylko na jej nazwę i nic poza tym o niej nie wie.[/QUOTE] Ja nie wiem wszystkiego na temat tej choroby i nigdy nie widzialam atakow padaczki ani u psa, ani u czlowieka.:oops: Nie musi byc to jednak cecha dyskwalifikujaca psa, by odnalezc w nim kompana zycia i przyjaciela dlatego rozumiem Twoje zdanie [B]Marysiu[/B]. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie, straszna tutaj pogoda, pada deszcz, ciemno, pochmurno ... echhh. Freya x Quote
ewatonieja Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Patos czeka na dom...prosimy podaruj mu miejsce w sercu!! Quote
Cantadorra Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Przepraszam za offa i zapraszam na bazarek, zbieramy na wozek dla suni: [url]http://www.dogomania.pl/threads/177916-CD-perfumy-Dla-Sary-ONki-uratowanej-od-samotnej-A-mierci-w-kojcu-Do-24-01-do-00-00[/url] Quote
Recommended Posts