Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='irenaka']Witam wszystkie nocne cioteczki i nie tylko.
Strasznie się byczyłam przez te święta, były wyjątkowo udane.
A teraz do roboty, odrabiam zaległości:shake:.[/QUOTE]

Podczas świąt mało się byczyłam. Ale i tak udane były. Do bólu.

Patos, biegniemy?

Posted

[quote name='feliksik']coś Pani w sprawie adopcji się nie odzywa - nie wrózy to nic dobrego. Chyba tylko nadzieję Patoskowi zostawiła (i nam)[/QUOTE]

Faktycznie, cisza na łączach, ale Pani Róża miała w połowie grudnia wyjeżdżać.
Bez względu na jej decyzję szukamy domu dalej.
Mam już akceptację ogłoszenia w Moim Psie a Asiorek wznowi allegro po przerwie świątecznej.
Resztę ogłoszeń robiłam na koniec listopada, kolejne aktualizacje będę robić dopiero w styczniu, jak się odkopię z papierów na koniec roku.
Ogłoszenie Patoska w Moim Psie będzie kosztować 85,00 po zniżkach, bo w sumie wysłałam też pozostałe psy pod moją opieką a faktura będzie wspólna na Fundację.
Oby się udało i znalazł się człowiek, który pokocha naszego Patoska.
Jak będę znać termin ukazania się ogłoszenia to napiszę.

Posted

Bardzo zaczynam się martwić. Wybuchy petard słychać już wszędzie.
Pewnie marna na to szansa, ale mam nadzieję, że chociaż w Niepołomicach psy będą mieć spokój.
Okrutnie się boję zwłaszcza o Patoska.
Nikt nie przytuli i nie pocieszy:-(.
A może jednak nie będzie się bał i nie przestraszy?

Posted

mnie Majka właśnie zasrała mieszkanie :roll: to chyba reakcja na te cholerne strzały... mam dość normalnie.. chłop chce mnie zabić, a w domu wali jak cholera. a jej się dupy woda leje....

Posted

[quote name='irenaka']Ogłoszenie Patoska w Moim Psie będzie kosztować 85,00 po zniżkach, bo w sumie wysłałam też pozostałe psy pod moją opieką a faktura będzie wspólna na Fundację.
Oby się udało i znalazł się człowiek, który pokocha naszego Patoska.
Jak będę znać termin ukazania się ogłoszenia to napiszę.[/QUOTE] Jestem na kilku wątkach gdzie dziewczyny zdecydowały się na danie ogłoszenia w "Moim Psie" z bardzo pozytywnym skutkiem :-) :-)
[quote name='Asior']mnie Majka właśnie zasrała mieszkanie :roll: to chyba reakcja na te cholerne strzały... mam dość normalnie.. chłop chce mnie zabić, a w domu wali jak cholera. [B]a jej się dupy woda leje....[/QUOTE][/B] Asia to nie koniecznie musi być reakcja na stres, to może być po prostu zatrucie. Saszka też to miał i niestety skończyło się kroplówkami.

Patosku idzie Nowy Rok, a z nim Nowe Nadzieję. Trzymamy kciuki.

Posted

Patosku:loveu:
Przeżyj spokojnie dzisiejszą noc i oby nowy roczek przyniósł Ci kochający domek na jaki zasłużyłeś:thumbs:.
Dla Was dziewczyny:loveu: spełnienia marzeń, mniej kłopotów, mniej pracy a więcej kaski:evil_lol:
I życzenie numer jeden : zdrówka i jeszcze raz zdrówka!!!!:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Freya73']Wszystkiego najlepszego w Nowym juz Roku 2010, a dla Patosa oczywiscie domu, pelnego milosci i ciepla domu.[/QUOTE]

Dziękujemy!!!!:loveu:
A gdzie reszta dziewczyn? Zaczynam podejrzewać, że albo nie doszły do siebie po wczorajszym dniu;), albo dzisiaj robią powtórkę z rozrywki!!!!!:evil_lol:

Posted

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku, a Patosku Tobie wspaniałego domku, tak długo czekasz :(

A może ktoś ma ochotę na coś mocniejszego w karnawale, na mojego tymczasowicza
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/176670-Absolut-Baileys-whiskey-bazarek-alkoholowy-na-Bruna-do-9-01-do-21-00[/URL]

Posted

Dla Patoska, Amora, Figielka i Soni oraz ich dzielnej Opiekunki tego, co dobre, jasne, ciepłe, bezpieczne... życzymy w Nowym Roku:)
- AKE, Eden, Mila, Emma, Nemo i Martysia.

Trzymaj Się, Irenko :)

(Ostatnio na Sanockiej znalazłam ulotki...)

Posted

[quote name='Cantadorra']Ciekawe ile kosztuja ogloszenia w Moim Psie, ale bez znizek. Bo rozumiem, ze znizki sa dla fundacji, schronisk itp?[/QUOTE]

A wiesz, że nie wiem ile kosztują normalnie?:oops:
Nie pytałam, bo jak poprosiłam o wycenę, to od razu dostałam zniżkę. Tylko nie wiem, czy zniżka obejmuje też zdjęcie, czy sam tekst. Jak chcesz, to podam Ci namiary, możesz napisać i zapytać.

Posted

[quote name='salibinka']Dla Patoska, Amora, Figielka i Soni oraz ich dzielnej Opiekunki tego, co dobre, jasne, ciepłe, bezpieczne... życzymy w Nowym Roku:)
- AKE, Eden, Mila, Emma, Nemo i Martysia.

Trzymaj Się, Irenko :)

(Ostatnio na Sanockiej znalazłam ulotki...)[/QUOTE]

Dziękuję Aniu,:loveu: wszystko rozszyfrowałam, tylko nie AKE:oops:
A o ulotki miałam Cię pytać, bo dziewczyny obiecały przekazać na Sanocką.
Szkoda tylko, że nie ma odzewu z tych ulotek:shake:.

[quote name='marysia55']Witam noworocznie cioteczki i Patoska.
Freya , ładny awatarek :-)[/QUOTE]

Witamy Marysiu:loveu:.
Mam nadzieję, że imprezka sylwestrowa udana;).

A gdzie ciocia Agatka:loveu:?

Posted

Sylwestra i nowy Rok jak najbardziej udany (rozrywkowo oczywiście) bo jak weszłam na dogomanię to od razu z buta dostałam(urok dogomani).
Witaj Patosku, Nowy Rok-Nowe nadzieje. Pamiętaj, że nadzieja umiera ostatnia. :-)

Posted

[quote name='irenaka']A wiesz, że nie wiem ile kosztują normalnie?:oops:
Tylko nie wiem, czy zniżka obejmuje też zdjęcie, czy sam tekst. Jak chcesz, to podam Ci namiary, możesz napisać i zapytać.[/QUOTE]

Poprosze namiary, zawsze tym sposobem moge wspomoc jakiegos psiaka, jesli bedzie mnie na to stac. Takze poprosze.