Jump to content
Dogomania

Baileys & Honey - stafficzy Dream Team :P i Perełka [*]

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Maziak&Negra']Ten malutki śliczny!
U nas śnieg padał, ale nie zostało go wcale, jest tylko mokro.
Wymiziaj go ode mnie, i czekamy na malucha ; D

U nas dopiero dziś się stopił :p

[quote name='deer_1987']Gratulacje dla noweo przyszlego domownika!

Zapraszam do nas na sloneczne foty z plazy z dzis... dawno cie nie bylo u nas..

Już byłam i widziałam :cool3:

[quote name='Anusia&Saba']Śliczny maluszek :loveu:

http://i302.photobucket.com/albums/nn104/Blackpoint/IMG_3407.jpg
moja suczka też uwielbia się tarzać w śniegu :evil_lol:

Moja pewnie potarzałaby się więcej i chętniej, gdyby tak nie padało i nie wiało ;)

[quote name='eria']kopę lat mnie tu nie było a tu widzę takie błękitne:cool3: zmiany się szykują :multi: Powodzenia!!!!

Przyda się, zwłaszcza w kwestii, żeby nie zdemolował totalnie wszystkiego i mnie nie wykończył :evil_lol:

[quote name='ladybird']i ja przyszłam w odwiedziny :lol: Baryłka nie wyglądała na zbyt szczęśliwą w tym śniegu, ale może to tylko pozory :evil_lol:
a maluszek - słodki :loveu:

Na razie słodki, potem będę wstawiać zdjęcia z demolek, to Wam się odechce :evil_lol:

[quote name='an1a']Bo ona już wie co ją czeka za miesiąc :evil_lol: maluch smerfastyczny :diabloti:

Trafiłaś w dziesiątkę :lol: obiecuję ufocić jej minę jak zobaczy smerfnego gremlina :-o

[quote name='GameBoy']witam
my pierwszy raz :oops:
przyszlam zazdroscic malego smerfa :diabloti:

Czekaj, czekaj, jak dostaniesz na przechowanie to się okaże :diabloti:

[quote name='madeleine']słodki smerf. ale będzie baryłka miała z nim zabawę :diabloti:

Nareszcie i ona będzie mogła kogoś rozstawiać po kątach :eviltong:

Posted

Widzę że Baryłka lubi robić to samo co ja w taką pogodę :loveu: Z tą różnicą że ja muszę do pracy...na karmę zarobić.... :evil_lol:

Posted

Ale misiu!!!
Moja też takiego miała!!! Niestety odszedł w niepamięć z urwaną głową i bez waty w środku...
Nic nie poradzę, że kazdy misiek jakiego dostanie ma wyprute flaki...
Biedne misie ...

Posted

GameBoy napisał(a):
zeby moja smoczyca tak spala w domu a nie tylko po scianach skakala :evil_lol: zazdroszcze

Jakieś 8 lat temu miałam identyczne myśli :diabloti: Teraz mi nawet tego brak :p

Maziak&Negra napisał(a):
Ale misiu!!!
Moja też takiego miała!!! Niestety odszedł w niepamięć z urwaną głową i bez waty w środku...
Nic nie poradzę, że kazdy misiek jakiego dostanie ma wyprute flaki...
Biedne misie ...

Ten odpukac prawie cały, tylko moja sucz jest chyba za kopiowaniem ogonów, bo jakoś tak mu skróciła :evil_lol:

No to teraz ładnie się z Wami żegnam, mam nadzieję że tylko na kilka dni, bo dziś mili panowie z TP SA odłączają mi necik, a w poniedziałek przychodzą mi wiercić w ścianach i podciągać kabelek w nowym mieszkanku. To ile mnie nie będzie, zależy od tego jak długo potrwa u nich dostarczenie mi neostrady na nowej linii, i szczerze mówiąc nie jest optymiestką, bo przeniesienie zgłaszałam na początku września, a dopiero teraz ruszyli dupska :cool1:

• 2 weeks later...
Posted

Offline mi się przeciąga i potrwa prawdopodobnie jeszcze z tydzień albo dwa... Jestem gościnnie u kolegi na kompie :p
Więc trzeba jeszcze poczekać troszeczkę...
Żebyście nie płakali, macie smerfa:

I z siostrzyczkami:

Juz tylko 2 i pół tygodnia :loveu: