Neigh Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Ano niestety........ale wierzyć uparcie trzeba, co co innego pozostaje? Quote
agamika Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 Judo jest cudownym psem, któremu człowiek zrobił wielką krzywdę , Judo długo tęsknił , nie mógł dojść do siebie , może dalej tęskni ... Jest piękny , taki dostojny :loveu: ... NO ale ... nie lubi innych psów :shake: ... ma swoje lata ... wiele młodszych , mniej problemowych psów tak długo musi czekać na dom ..a co dopiero on :-( ostatnio dzwoniła do mnie Pani pytając o Niego ...przekierowałam ja na Pana Tomka, miała zadzwonic i przyjechać poznać go ... ale chyba jeszcze nie była Quote
Basia i Barni Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 dajcie opis psiaka faktycznie jaki jest!!! co lubi co nie lubi itd co trzeba mu .... Quote
lepus Posted October 18, 2008 Posted October 18, 2008 Wiecie co?? Fotki oczu tego psa powinno się pokazać jego właścicielom (a raczej pseudowłaścicielom), którym najwyraźniej się po prostu znudził. Powinno sie im też powiedzieć, że psiak ma depresję! Mogę jeszcze zrozumieć oddanie psa do schronu (lub komuś ) z powodów tzw. życiowych- szpital, choroba, wyjazd bez jakiejkolwiek możliwości zabrania zwierzęcia- ok, ale tłumaczenie, że się psa już nie chce w żaden sposób nie jest wytłumaczalne!!! Quote
agamika Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Basia i Barni , ale o co konkretnie Ci chodzi ? na wątku jest w sumie wszystko już napisane Quote
liryka Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 dla miłośników Judo :):loveu::loveu: [IMG]http://img267.imageshack.us/img267/6559/200810190359hz0.jpg[/IMG] [IMG]http://img247.imageshack.us/img247/4243/200810190362dg0.jpg[/IMG] Quote
Ank@ Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Jakie on ma zjawiskowe uszy !!! Ale to tak naturalnie mu się jedno odchyla czy od wiatru ?? :loveu: Quote
agamika Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 :loveu: Aniu on ma takie ucha poprostu ja znowu miałam tel o Niego , wydawało sie ze Judo bedzie miał dom, ale jednak lipa :placz: ...nawet nie przyjechali go poznac :-( ile jeszcze :( Quote
t_kasiek Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='agamika'] ja znowu miałam tel o Niego , wydawało sie ze Judo bedzie miał dom, ale jednak lipa :placz: ...nawet nie przyjechali go poznac :-( ile jeszcze :([/quote] ale umowili sie i nie przyjechali czy jak ???? :placz::placz: Judo jest piekny na tych fotkach.....ale baaaardzo smutny :-( Quote
agamika Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 1.zadzwonili ze chcą , ale oczywiście ze wpierw poznać trzeba itd 2. Pan sie uparł żebym ja tez była jak Oni będą (z żona) , a ja wtedy nie mogłam co oni mogli , i w ten wtorek miało być drugie podejście, tylko ze wpierw dodzwonić się nie mogłam żeby dowiedzieć sie czy dadza rade, a puznym wieczorem wczoraj dostałam smsa ze dzis Pan zadzwoni i nie dzownił . obawiali sie agresji Judo do innych psów, moze jednak,boja sie ze to ich przerośnie ? niewiem moze jeszcze okaze sie ze to to ... ze to ten dom ? Judo taki biedny w tym boksie :placz: Quote
mysza 1 Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Kochany pięknotek:loveu:Nie mozna tracić nadziei- ostatnio Asif udało się znaleźc dom dla 8 letniej suni, Judo też się uda. Agamika, wielkie dzięki za dzisiejszą wizytę w sprawie Nestorka:loveu: Czy mozesz przesłac do mnie zdjęcia Judo ale duże po 1MB - ok 3 najładniejszych, postaramy się go dac do gazety. [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
mar.gajko Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Jak przyjdzie zima, to on się calkiem rozsypie. Tej zimy już w kojcu nei przetrzyma. Niestety. Quote
t_kasiek Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='mar.gajko']Jak przyjdzie zima, to on się calkiem rozsypie. Tej zimy już w kojcu nei przetrzyma. Niestety.[/quote] :placz::placz::placz: nie ma szans na DT tak zeby mieszkał w domu a nie w kojcu ??? Quote
mar.gajko Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='t_kasiek']:placz::placz::placz: nie ma szans na DT tak zeby mieszkał w domu a nie w kojcu ???[/quote] :crazyeye: Nie ma żadnej szansy na JAKIEKOLWIEK DT. On stoi w hotelu. Quote
t_kasiek Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='mar.gajko']:crazyeye: Nie ma żadnej szansy na JAKIEKOLWIEK DT. On stoi w hotelu.[/quote] wiem ze on jest w hoteliku, ale czemu mowisz ze nie ma szans na zaden domek tymczasowy ??? moze chociaz na czas zimy ???? Quote
mar.gajko Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 A jest szansa? Trudno znaleźć tymczas dla 5 kg suczki. Dla szczeniaka. a dla 9 letniego nierównego ON po przejściach??? Szukaj. Może Ty, może rodzina, może znajomi. Szukajmy wszyscy. Quote
agamika Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='mysza 1'] Czy mozesz przesłac do mnie zdjęcia Judo ale duże po 1MB - ok 3 najładniejszych, postaramy się go dac do gazety. [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/quote] wyśle dzis :loveu: , dziekujęęęęę Quote
t_kasiek Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 [quote name='mar.gajko']A jest szansa? Trudno znaleźć tymczas dla 5 kg suczki. Dla szczeniaka. a dla 9 letniego nierównego ON po przejściach??? Szukaj. Może Ty, może rodzina, może znajomi. Szukajmy wszyscy.[/quote] wiem ze trudno jest znalesc, ale nie rozumiem czemu reagujesz taka agresja....ja tylko rzuciłam pomysł, ze moze by jednak sprobowac.....ale jesli nie to przepraszam....juz sie nie odzywam !!!! Quote
mar.gajko Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 To nie agresja. Tylko brak jakiejkolwiek możliwości pomocy temu psu. Patrzyłam codzień poprzedniej zimy jak się kuli, kończy, sztywnieje. Jak przestaje chodzić, jak zapadaja mu się oczy. I teraz mnei to też czeka. A tekie optymistyczne teskty: Domek Tymczasowy. No po prostu. Brak realizmu. Quote
Neigh Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Wiem......jak to jest kiedy czasami człowiekowi się ulewa, kiedy już nie może. Zalepi dziure w jednym miejscu......a już jest 15 w innych. Ja co roku patrzę jak w schronie zamarzają - asty. Znalezienie dla nich tymczasu.....no bywa że zdarzają sie cuda. Uda się uratować 3- 5 -10. A w kazdym schronie astopodobnych jest kilka.... Cena jaką płaca za popularność rasy. Czasem mam tak silną potrzebę, żeby przestać szukać sobie problemów, wywalać własne życie do góry nogami. Nie będę widzieć, nie będę słyszeć....... Quote
Recommended Posts