andzia69 Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 modliszka84 napisał(a):szkoda ze nikt nawet nie zajrzał cały dzien.... ja zaglądałam...ale co miałam napisać:-( nie mam pomysłu:shake: Quote
xxxx52 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 czy nie da sie nic zrobic dla psiaka? Moze organizacja AST ma mozliwosc uchronienia ja przed wiezieniem?:placz::placz: www.zwierzakiuwandy.ovh.org Quote
dariaopole Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Fundacja niestety nie ma miejsca ,żeby zabrać psa. Na hotel nas nie stać a Doris powinna przede wszystkim trafić do DT gdzie ktoś by z nią pracował :placz: Quote
Madzik77 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 podnosze slicznotke - bo niestety tez nie mam pomyslu jak pomoc Quote
andzia69 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 jaka ona smutna:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 andzia69 napisał(a):jaka ona smutna:placz::placz::placz::placz::placz: dokladnie ona bardzo potrzebuje kochajacego domku i rodziny!! :placz::placz: jedyne co mozemy zrobic to szukac DS lub chociaz jakiegos DT w ktorym suka bedzie mogla zostac az znajdzie domek staly. choc to wydaje sie niewiele i moze okazac sie bardzo trudne to musimy sprobowac i oczywiscie jesli udalo by sie cokolwiek znalezc to trzeba najpierw dokladnie sprawdzic zeby znawu nie wziaz jej jakis idiota :mad: Quote
modliszka84 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 podnosze ... pomózcie tej suni... ona az chciała kraty rozwalić wczoraj, tak bardzo chciała sie wydostać na zewnątrz :roll: potrzebne są przede wszystkim ogłoszenia może w lokalnych gazetach, w wyborczej ... Quote
ada_1994 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 podnoszę... Właśnie robię ogłoszenie na kupiepsa.pl. Quote
Tengusia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 dla niuni moze akurat los sie do niej usmiechnie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=325596793 Quote
TYGRYS-ica. Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 [quote name='Tengusia']dla niuni moze akurat los sie do niej usmiechnie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=325596793 dziekujemy Tengusia miejmy nadzieje ze ten los sie usmiechnie ;) Quote
Tengusia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 TYGRYS-ica. napisał(a):dziekujemy Tengusia miejmy nadzieje ze ten los sie usmiechnie ;) przynajmniej tyle moge zrobic dla tej biednej sunki Quote
TYGRYS-ica. Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Tengusia napisał(a):przynajmniej tyle moge zrobic dla tej biednej sunki to i tak duzo ja np. moge tylko podnosic :roll: Quote
modliszka84 Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 pytajcie po znajomych... może zrobimy takiego maila przechodniego? ja nawet nie moge narazie z nia wychodzić na spacerze, bo jest w boksie z dwoma psami - pierwszymi do ucieczki. A Doris (nika) to juz teraz kawał baby, więc i siły ma dużo i tez pierwsza wisi na kratach Quote
TYGRYS-ica. Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 biedne suczydlo :-( ciezko jest namowic kogos zeby pomogl psu typu bull wiec i dla Doris tez jest ciezko znalezc domek :shake: Quote
Madzik77 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 moze oglaszc ja nie jako amstaff? moze jako kundelek ktory ma cosw sobie z budlowatych? jak sie daje ogloszenie do wyborczej? podobno to koszt sms-a? Quote
andzia69 Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Madzik - nie buldowate ani budlowate tylko bullowate;):lol: Można ją po prostu ogłaszać jako miłą, dobrze zbudowaną sunię:lol: Quote
TYGRYS-ica. Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 mozna pisac ze to amstaffka lub mix amstaffa. ja mysle ze to na jedno wyjdzie bo jak ktos sie boi bullowatych to i mixow tez sie bedzie bał ;) a jesli chodzi o ogloszenie w wyborczej to nie wiem ale mozna tez dac przez neta. trzeba by sprawdzic ktore wyjdzie taniej :razz: Quote
Tengusia Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 mialam jeden odzew z allegro polecilam aby dziewczyna skontaktowala sie z toba modliszko, mam nadzieje ze to zrobi ;) Quote
modliszka84 Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 Tengusia napisał(a):mialam jeden odzew z allegro polecilam aby dziewczyna skontaktowala sie z toba modliszko, mam nadzieje ze to zrobi ;) no to czekam w takim razie Quote
Madzik77 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Koresponduje z jedna osoba nt DORIS Jest to chłopak ktory mieszka z rodizcami (ponoc zgadzaja sie na psa) Ma siostre 14 letnia. Mieszka w domu z ogorodem -sunia mieszkałaby w domu. Podąłam mu linka do historii Doris -zobaczymy czy jeszcze sie odezwie Jest z Żninina - nie iwem jaki to region Polski. czekamy czy jeszcze sie odezwie... Quote
xxxx52 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Znin lezy w woj.wielkopolskim,okolo 40 od Poznania. kontrola domu jest bardzo wskazana ,gdyz piesek nie moze juz wiecej wrocic spowrotem:shake: mam pytanie chlopak ,to w jakim jest wieku?,gdyz niepelnoletnie osoby nie wchodza w rachube.No i rodzice,co oni na to? czy piesek jest kastrowany? www.zwierzakiuwandy.ovh.org Quote
ada_1994 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 To czekamy... Mam nadzieję, że Doris się poszczęści, już tyle przeszła... Quote
Recommended Posts