Cekinka13* Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 dopiero teraz doczytałam... Hm, najlepiej wpadajcie tam od czasu do czasu, żeby zobaczyć jak psiak się miewa. Ale myślę, że wszystko będzie OK ;) I zmieńcie tytuł :) Quote
modliszka84 Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 wpadać to niekoniecznie mozna, bo to adopcja prosto ze schroniska, teoretycznie danych nie mam. adres znam, wiec zajrze przez płot... Quote
joanka Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Czyli wycofuję banerek Doris. Oby miała dobrze... Quote
TYGRYS-ica. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 ups dopiero teraz weszlam na watek Doris :oops: tak szczerze to nie bardzo pociesza mnie ta adopcja ale wlasny dom to zawsze lepiej niz schronisko. oby jej sie tam dobrze wiodlo. ps. zdjelabym banerek z podpisu ale nie moge bo pokazuje sie bład :eviltong: ps2. proponuje zmiane tematu i zamkniecie watku. Quote
basiagk Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 modliszka84 napisał(a):wpadać to niekoniecznie mozna, bo to adopcja prosto ze schroniska, teoretycznie danych nie mam. adres znam, wiec zajrze przez płot... Zajrzałaś przez płot? Quote
Recommended Posts