Jump to content
Dogomania

MAJĄ DOM!!!Krw -Siewierz 6 szcz. i ich rodzice...

Recommended Posts

• Replies 228
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czy ktos ma pomysł gdzie znalezc tymczas dla czterech szczeniaków?
u mnie moga byc do jutra
camara moze wziac dwa, co mam zrobic z dwoma ktore juz sa i dwoma złapanymi?

Posted

nie wiem które - prosiłam o największe gapy. Niewyrośnięte i ślamazarne :evil_lol: będą dość długo same (zamknięte w tej klatce) to dla urwipołci mogłoby być męczące :cool1:
i nie wiem kiedy - kiwi rządzi ;)
- podaję telefon 602-422-576 - jak już będą u mnie to wstaw do allegro.

Posted

camara, wyslalam Ci smsa, mozecie byc ok 14?
ja mam klatke amigi, ona ja bedzie potzrebowac jak jej suka zacznie cieczke...
ale mam nadzieje do tego zcasu załatwic od weszki druga i najwyzej wymienimy...
Amiga, prosze cie nie bij :modla: musze uzyc Twojej klatki...
maluchy sa superasnie grzeczne :loveu:
tzn jak wychodza to rzecz jasna łobuzuja :)
ale jak widza ze juz czas to grzecznie daja sie zapedzic do klatki i zamkniete potrafia siedziec zupełnie cichutko :)

Posted

Jutro z olą rano wyjeżdżamy do siwierza po złapaną matkemi dwa pozostałe złapane szczeniaki. Wracamy przez katowoce, gdzie mamy ostatnią ampułkę surowicy dla suczki...a szczeniki i suczkę dostarczymy do gARAZU kIWI. NIE MOŻEMY JUŻ ROZWIEŹĆ PSÓW DALEJ- SUKĘ DO HOTELU W WIELICZCE A SZCZENIAKI DO HOTELU POD WIELICZKĄ W PRZEBIECZANACH. oLA MA SUKĘ Z LASU PO OPERA\CJI, CAŁY DOM PSÓW, A JEJ MĄŻ TERAZ JEST NA WYJEŹDZIE...NAPRAWDĘ NIE DAJEMY RADY!!! KTO ROZWIEZIE PSY OD KIWI JUTRO ?

Posted

no kto powiezie ?
szczeniaki w kontererku i jedna suczke!
:modla :modla: modla:
najlepiej zbye sie wszyscy w miare zgraliw czasie bo camara wezmie klatke

Posted

Kiwi czy kontenerek koci (własność Oli) też bedzie Ci potrzebny?

Posted

od Kiwi z garażu trzeba zawieźć tak: sukę - mamę zaopatrzona surowicą którą jutro przywieizemy z Siewierza do pana Tomka (tylko jak będziesz jechała to go uprzedź z godzinę wczesniej i byłoby super gdyby ją dał do środka bo jest wyziebiona okropnie) a cztery szczeniaki - dwa które przewieizmy jutro z sieiwerza i dwa które są w garażu u Kiwi do hotelu jakiegoś pod wieliczką kiwi wyczaiła w necie - gdzie będą w domu. kiwi Ci da adres. jak wyjedziemy z katowic gdzie mamy ostatnią surowicą zabepieczyć suczkę to Ci wyślę smsa, że niedługo psy będą u Kiwi. jedziemy z olą wyruszamjy z Krakowa rano o 8 .

Posted

wellington napisał(a):
Pan Tomek przygotowany na przyjazd suni ?

Pan Tomek myśli, że przywiozę 2 szczeniaki...ale nie mamy surowicy na wszystkie psy. dlatego tylko sunia do hotelu, no chyba że zdarzy się cud i ten wet z katowic znajdzie wiecej surowicy by sunia pomatkowała jeszcze pieskom...
Nie wiem jak z kontenerkami jest. ale chyba lepiej bys wziełA. bO U kIWI JEST TYLKO JEDEN MÓJ I CHCIAŁABYM GO WZIĄĆ, BO WCIAZ PSY ZNAJDUJĘ:eviltong::p

Posted

To ja jeszcze na dobranoc podniosę psiaczki :lol:
Jestem zainteresowana jednym z psiaków,tym czarnym podpalanym.
Tylko jeszcze nie jestem w 100% pewna,prawie miesiąc temu zginął mi duży pies (a raczej uciekł za sunią z cieczką) i już nie wrócił :(
Myślę,że udałoby mi się przygarnąć jednego szczeniaka :) Dom z ogrodem,na wsi,koło Krakowa (okolice Balic).

Posted

czekajcie czekajcie
bo ja ustailam
ze jedzie aniab z sylwia
xeniu ty dasz rade?
zbey 10 osob znow do mnei nie przyejchalo :)
tzn bardzo chetnie :lol:
ale na herbate ;)

Posted

kto zrobil allegro temu bede czyscic fleczki :loveu:

moj ulubieniec :loveu: jutro ma szanse pojechac do domu do bochni :)
tzrymajcie kicuki, domek wydaje sie fajny :)

Posted

Melduję uprzejmnie, ze moje 2 sztuki:
wykąpane, nakarmione, wybawione, wysiusiane i wyqupkane wreszcie poszły spać :mdleje:

Rzut okiem na szczenięcy pokoik :cool3: