rufusowa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [email protected] napisał(a):a wiecie jaka słodka dupka z niego wiem że psu nie powinno dawać się słodyczy ale czasami taki mały kawałeczek czegoś mu się dostanie:oops: jak spojrzy s pod tej grzywki to żal mu nie dać no ładnie :mad: a potem robaczki ma :eviltong: poza tym...on nie prosi a tym bardziej nie błaga....tylką rząda! a kto ulega, ten jest zdominowany :diabloti: przynajmniej z dominującymi psami tak jest i nie mozna ulegać....nie wiem czy łagodniejsze psy też tak rozumują ale na wszelki wypadek Cie ostrzegam :p Quote
rufusowa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 maciaszek chyba tez jest z Katowic :cool3: no ale najlepiej jak na wątku katowickiego schronu zobaczysz kto sie udziela :p Quote
malawaszka Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ania spaślaka z niego zrobisz!!! nie dość, że po kastracji trzeba uważać to jeszcze rarytaski mu daje :mad: i będzie potem wyglądał jak ja po rzuceniu palenia :evil_lol: Quote
[email protected] Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 malawaszka napisał(a):Ania spaślaka z niego zrobisz!!! nie dość, że po kastracji trzeba uważać to jeszcze rarytaski mu daje :mad: i będzie potem wyglądał jak ja po rzuceniu palenia :evil_lol: dzirwczyny ale z was panikary przecież on nie dostaje tego dziennie do miski:angryy: tylko od czasu do czasu Quote
[email protected] Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 malawaszka napisał(a):Ania spaślaka z niego zrobisz!!! nie dość, że po kastracji trzeba uważać to jeszcze rarytaski mu daje :mad: i będzie potem wyglądał jak ja po rzuceniu palenia :evil_lol: nic takiego mu nie grozi WYGLĄDA PIĘKNIE!!!!!!!:loveu: teraz kąpiel sierść robi mu się ładna ale anusia dba oto żeby taka była to co mu odrasta to kręcą mu się lokensy ;);) pozdrowki dla was od niego kanapowiec BIG NOCHAL:multi: Quote
gusia0106 Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 No, że Teoś będzie kanapowcem to ja bym nigdy nie pomyślała:loveu: Też Was ściskamy:loveu: Quote
Wisełka Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 gusia0106 napisał(a):No, że Teoś będzie kanapowcem to ja bym nigdy nie pomyślała:loveu: Phiiiiiiii ja od razu wiedziałam że k a n a p o w i e c :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
[email protected] Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Wisełka napisał(a):Phiiiiiiii ja od razu wiedziałam że k a n a p o w i e c :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jest KOCHANY taki spokojny lubi się bawić piłeczką ale nie śmiej mu jej wziąć teraz idziemy na spacer tak na godzinke przed pracą:cool3: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Nie wiem, jak Wy, ale ja bym chętnie poogladała jakieś fotki Teodorka...:loveu: Pzdr. Quote
[email protected] Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Asiaczek napisał(a):Nie wiem, jak Wy, ale ja bym chętnie poogladała jakieś fotki Teodorka...:loveu: Pzdr. fotki będą jak dotre do kuzyna tylko nie bardzo wiem jak wkomponować na DOGO może mała podpowiedz?:oops: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Mogę przesłać Ci na maila Instrukcję wstawiania fotek na DGM. Instrukcja dotyczy "imageshacka", bo tylko nim sie posługuję. Pzdr. Quote
[email protected] Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Asiaczek napisał(a):Mogę przesłać Ci na maila Instrukcję wstawiania fotek na DGM. Instrukcja dotyczy "imageshacka", bo tylko nim sie posługuję. Pzdr. OKI I BEDZIE SIE DALO OSTATNIO PROBOWALISMY I NIC TEODOR ZAMIAST W KOMPIE ZOSTAL W APARACIE:cool3:wybieram sie tam to zrobimy fotki i moze tym razem nam sie uda:oops: Quote
Asiaczek Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Czy adres mailowy jest taki sam, jak Twój nick? Pzdr. Quote
[email protected] Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Asiaczek napisał(a):Czy adres mailowy jest taki sam, jak Twój nick? Pzdr. tak taki sam:cool3: Quote
[email protected] Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Asiaczek napisał(a):No to juz wysyłam. Pzdr. Asiaczku nie otwiera mi się załocznik czemu zawsze to mnie spotyka:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
malawaszka Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Ania tu masz instrukcje jak zmniejszać, jak wklejać, itd: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108248 Quote
Asiaczek Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 [email protected] napisał(a):Asiaczku nie otwiera mi się załocznik czemu zawsze to mnie spotyka:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Wyślę jeszcze raz. Ale tym razem inaczej. Pzdr. Quote
[email protected] Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Asiaczek napisał(a):Wyślę jeszcze raz. Ale tym razem inaczej. Pzdr. odebrałam jeszcze musze zdjęcie wkomponować może mi się uda Teodor okropny nie da sobie brody poczesać nie dość że ma ją posklejaną,mokrą po deszczu to w dodatku stoją mu te lokensy jak by piorun w RABAMBAR strzelił:angryy: widzi grzebień i robi WRRRRRRRRRRRRRR:placz::flop: Quote
malawaszka Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 no to musisz mu powoli pokazać, że czesanie się opłaca ;) i że się go nie boisz - czesu czesu i smakołyczek - niech widzi smakołyka jak przykładasz do niego grzebień Quote
gusia0106 Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 No fakt, powarczeć to on sobie lubi;) Rządzic mu się zachciewa;) Niedoczekanie! Quote
[email protected] Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 gusia0106 napisał(a):No fakt, powarczeć to on sobie lubi;) Rządzic mu się zachciewa;) Niedoczekanie! dokładnie tak ale chierarchia juz ułozona tylko on jako nowy nie bardzo do tej chierarchi chce sie przystosowac:cool3:ale to dopiero 3 tygodnie i nauczy sie a humorki ma jak stary facet:diabloti: Quote
malawaszka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 zwykle właśnie po około 3-4 tygodniach pies próbuje wejść do "grupy trzymającej władzę" :lol: w tym czasie trzeba do niego ostro i twardą ręką - nie ustępować, konsekwentnie wymagać trzymania się zasad panujących w domu - po krótkiej walce powinien odpuścić;) Quote
Recommended Posts