Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[email protected] napisał(a):
a wiecie jaka słodka dupka z niego wiem że psu nie powinno dawać się słodyczy ale czasami taki mały kawałeczek czegoś mu się dostanie:oops: jak spojrzy s pod tej grzywki to żal mu nie dać

no ładnie :mad: a potem robaczki ma :eviltong:

poza tym...on nie prosi a tym bardziej nie błaga....tylką rząda! a kto ulega, ten jest zdominowany :diabloti: przynajmniej z dominującymi psami tak jest i nie mozna ulegać....nie wiem czy łagodniejsze psy też tak rozumują ale na wszelki wypadek Cie ostrzegam :p

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
Ania spaślaka z niego zrobisz!!! nie dość, że po kastracji trzeba uważać to jeszcze rarytaski mu daje :mad: i będzie potem wyglądał jak ja po rzuceniu palenia :evil_lol:

dzirwczyny ale z was panikary przecież on nie dostaje tego dziennie do miski:angryy: tylko od czasu do czasu

Posted

malawaszka napisał(a):
Ania spaślaka z niego zrobisz!!! nie dość, że po kastracji trzeba uważać to jeszcze rarytaski mu daje :mad: i będzie potem wyglądał jak ja po rzuceniu palenia :evil_lol:

nic takiego mu nie grozi WYGLĄDA PIĘKNIE!!!!!!!:loveu: teraz kąpiel sierść robi mu się ładna ale anusia dba oto żeby taka była to co mu odrasta to kręcą mu się lokensy ;);) pozdrowki dla was od niego kanapowiec BIG NOCHAL:multi:

Posted

gusia0106 napisał(a):
No, że Teoś będzie kanapowcem to ja bym nigdy nie pomyślała:loveu:

Phiiiiiiii ja od razu wiedziałam że k a n a p o w i e c :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wisełka napisał(a):
Phiiiiiiii ja od razu wiedziałam że k a n a p o w i e c :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

jest KOCHANY taki spokojny lubi się bawić piłeczką ale nie śmiej mu jej wziąć teraz idziemy na spacer tak na godzinke przed pracą:cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mogę przesłać Ci na maila Instrukcję wstawiania fotek na DGM. Instrukcja dotyczy "imageshacka", bo tylko nim sie posługuję.
Pzdr.

OKI I BEDZIE SIE DALO OSTATNIO PROBOWALISMY I NIC TEODOR ZAMIAST W KOMPIE ZOSTAL W APARACIE:cool3:wybieram sie tam to zrobimy fotki i moze tym razem nam sie uda:oops:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wyślę jeszcze raz. Ale tym razem inaczej.
Pzdr.

odebrałam jeszcze musze zdjęcie wkomponować może mi się uda Teodor okropny nie da sobie brody poczesać nie dość że ma ją posklejaną,mokrą po deszczu to w dodatku stoją mu te lokensy jak by piorun w RABAMBAR strzelił:angryy: widzi grzebień i robi WRRRRRRRRRRRRRR:placz::flop:

Posted

gusia0106 napisał(a):
No fakt, powarczeć to on sobie lubi;)
Rządzic mu się zachciewa;)
Niedoczekanie!

dokładnie tak ale chierarchia juz ułozona tylko on jako nowy nie bardzo do tej chierarchi chce sie przystosowac:cool3:ale to dopiero 3 tygodnie i nauczy sie a humorki ma jak stary facet:diabloti:

Posted

zwykle właśnie po około 3-4 tygodniach pies próbuje wejść do "grupy trzymającej władzę" :lol: w tym czasie trzeba do niego ostro i twardą ręką - nie ustępować, konsekwentnie wymagać trzymania się zasad panujących w domu - po krótkiej walce powinien odpuścić;)