Ulka18 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Ale ci obserwatorzy dluugo mysla. A Pysiulka czeka :roll: Quote
Origami-7 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Pysia czeka i czeka na swój domek!!!! Dlaczego tak długo???? Quote
Murka Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Wczoraj minęło 30 dni pobytu Pysi.. Rozliczenie ;) Wpłaty: 373 zł - pozostałość po hotelowaniu Andzi 50 zł - ewatr 50 zł - Kuba P 25 zł - Ulka18 50 zł - Reno2001 50 zł - Jagoda* RAZEM: 598 zł Koszty: 42 zł - bilet autobusowy dla Andzi 240 zł - 30 dni hotelowania 100 zł - sterylizacja 30 zł - transport do lecznicy 20 zł - ubranko pooperacyjne 2 zł - odrobaczenie 7 zł - profilaktyczne odpchlenie, zabezpieczenie przed kleszczami, świerzbem i niektórymi pasożytami wewnętrznymi RAZEM: 441 zł 598 zł - 441 zł = 157 zł STAN KONTA NA 14 MARCA WYNOSI 157 zł Mógłby się któryś obserwator w końcu odezwać :mad: Quote
Ulka18 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 STAN KONTA NA 14 MARCA WYNOSI 157 zł Mógłby się któryś obserwator w końcu odezwać Rzeczywiscie, moglby ktos wreszcie napisac w sprawie Pysiolindy :modla: Dobrze byloby, zeby juz znalazla dom :kciuki: Quote
Murka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Ulka18 napisał(a):Pysia widac bardzo szczesliwa na kolanach u Mariusza :loveu: Musze tutaj napisac, ze Murka ma naprawde wyjatkowego Męza :p Poznalam go wczoraj na zlocie w schronisku. Takich facetow nie spotyka sie codziennie, ciesze sie, ze nasza Mureczka ma takiego męza, przyjaciela, niezwyklego opiekuna o cieplym, dobrym serduchu. Tu apropo mojego TZa i jego pozytywnych fluidów :lol: Ta suczka po lewej, to sunia z mojego avataru ;) wzięta 8 lat temu ze schroniska w Rzeszowie, normalnie mieszka z moimi rodzicami, ale mama wyjechała na święta za granicę i stąd jest u nas chwilowo. Quote
Ulka18 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Czyli to Murka :p I jak widac dogaduje sie i z Pysia i z Shermanem :loveu: Kochana z niej sunia. Murciu, wplacilam 100,- zl wczoraj. Podziel jak uwazasz na Majke i Pysie. Mam nadzieje, ze w czwartek po swietach chociaz jedna z nich znajdzie dom dzieki programowi Kundel :kciuki: Quote
Murka Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Nie, nie. Murka to kotka (też ze schroniska i też mieszka obecnie z moimi rodzicami). Akurat kiedy ją wzięłam zaczynałam swoją działalność na dogomanii więc stąd nick Murka ;) Ta suńka to Niki (w schronisku nazywali ją Netoperek i Niki to takie zdrobnienie). Miała straszne przejścia i miała być uśpiona w jednej z rzeszowskich lecznic ze względu na agresję... Jak widać strasznie groźna jest :shake: Też mam nadzieję, że Pysia lub Majcia (a najlepiej obie :p) znajdą domek dzięki programowi Kundel :cool3: Quote
Reno2001 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Ja cały czas trzymam kciuki za domki dla obu sunieczek. Quote
Justynna Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 ja na razie niestety nie jestem w stanie nic przelać. Jak będzie coś brakowało(tfu, tfu) to coś wtedy przelejemy. na razie mam wyżła nerkowca na DT...który przechorowuje nasze fundusze 8) 8) W ogóle pozdrawiam Was dziewczyny :) :) Już się nie mogę doczekać kolejnego zlotu. Mam nadzieję, że będę wtedy na tysiąc procentów.... A Pysia wspina się na górę... Quote
Murka Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Ulka, Twoje pieniążki doszły. Rozłożę je tradycyjnie po równo na Majcię i Pysię ;) Także na Pysię wpłynęło 50 zł od Ulki18 :loveu: W sprawie Pysi wciąż cisza jak makiem zasiał :roll: Quote
Ulka18 Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Cholewka, trzeba cos poczarowac, zeby domek dla Pysi znalezc. Musi sie w koncu cos ruszyc. Quote
devi Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Myślałam, że ta słodziutka sunia szybko znajdzie domek. Quote
ewatr Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 znajdzie znajdzie nie ma innej obcji ;) no maluszku czas sie zbierac do stałego domu !!!! SZUKAMY ! Quote
Ulka18 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Pysiolinda biegnie, pędzi na pierwsza strone. Quote
Murka Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Taka ślicznota a nikt nie chce :placz: Quote
ewatr Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Słodzinka :loveu: nasza szuka domu !!!! normalnie to juz za długo trwa ............. al;egratka http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1100701_biszkoptowa_sunia_mlodzitka_rozowonosa.html i na rzeszowiaka tez dana http://www.rzeszowiak.pl/196064,O,13-02-2008-sunieczka-dzieki-wolontariuszkom-zostala-zabrana.html Quote
Ulka18 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 :loveu:[quote name='Murka']Taka ślicznota a nikt nie chce :placz: Jak tylko Reno sie zjawi, to pewnie podmieni miniaturke na aukcji allegro. Bo na tym zdjeciu Pysia wyszla taka opromieniona :loveu: Murciu, jak stoisz z obrózka dla Pysi? Bo ja juz mysle pod katem programu, zeby moze jakąs czerwona miec dla niej? Moze z jakąś malutka bandanką? Quote
Reno2001 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Ulka18 napisał(a)::loveu: Jak tylko Reno sie zjawi, to pewnie podmieni miniaturke na aukcji allegro. Bo na tym zdjeciu Pysia wyszla taka opromieniona :loveu: ... Zmieniona zgodnie z życzeniem :loveu:. Też uważam, że czerwona obróżka jest dobrym pomysłem. Quote
Murka Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Ulka18 napisał(a): Murciu, jak stoisz z obrózka dla Pysi? Bo ja juz mysle pod katem programu, zeby moze jakąs czerwona miec dla niej? Moze z jakąś malutka bandanką? Czerwonej takiej małej chyba nie mam :roll: Ale poszukam, może coś znajdę. Teraz Pysia ma na sobie obróżkę z jasnej skóry. Majcia ma piękną nowiutką błękitną. Jechać pewnie będzie w szeleczkach, ale w programie może wystąpić w tej niebieskiej, bo jej pasuje do oczek ;) Quote
Reno2001 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Nie wiem dlaczego tak ciężko o domek dla Pyśki??? :shake: Miałam jedno zapytanie o nią a brzmiało: czy duzo szczeka??? To było całe zapytanie. Ani Witam ani podpisu...Odesłałam do ciebie Kasiu, ale nie wiem czy sie pofatygował ten ktoś, by pisac do Ciebie? Quote
Recommended Posts