Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Reno2001']No ja własnie w tytule allegro wpisałam biszkoptowa :cool3:.
Może jakiś łasuch sie skusi???

Dobry pomysł smacznie sie kojarzy :eviltong:

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U nas właśnie się topi i mamy przez to cudowne błotko :placz:
A Pysia jest co nieco wybredna, nawet Purinę je od wielkiej biedy ;) A ruchu faktycznie ma dużo, ona potrafi przebierać tymi swoimi łapinkami :lol:

Posted

Jak widać na załączonym obrazku problemów w kontaktach z kotami Pysia nie ma ;)

No i trochę nabrała do mnie respektu :evil_lol: w końcu, bo w nocy śpi w nogach i dopiero nad ranem przemieszcza się w partie twarzy, aby powiedzieć "dzień dobry" :evil_lol:

Posted

Tak sobie czytam i myślę (czasem mi się to zdarza, mimo, żem blondynka), że te psiutki mają u was lepiej , niż ludzie (gdzieś tam).Sama bym sobie poleżała na takich dywanikach. U mnie już zajęte; albo małolaty się bawią, albo psiuty wylegują. A na kanapie mąż ...

Posted

Tak hotelik jak u Murki, to normalny, cieply dom, a nie hotel :p
Gdyby Murka miala wiecej hotelikowych boksów, to moglaby wiecej przyjac biedakow, bo psiakow w kolejce czekajacych jest juz kilka.

Posted

Na razie w sprawie Pysi totalna cisza, ale na pewno nie potrwa to długo ;)
Dzisiaj Pysia "zawisła" w lecznicy. Zostawiłam też plakacik u mamy, bo jej sąsiedzi stracili niedawno swojego kolaka... Pysia byłaby idealną pocieszycielką :cool3:

A teraz trochę fotek pt. "zacieśnianie znajomości" :lol:

Posted

Sherman to kot niczego sobie :lol:
A do psów jest jedyny: opanowany, a jak trzeba przywalić łapą to się nie waha :cool3: Skutek jest taki, że jaki pies nie trafi do domu, to się jakoś z kotem godzi :evil_lol: