Foksia i Dżekuś Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 wyslalam zdjecia Pysi z nowego domku robione w piatek Quote
Origami-7 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 :loveu::loveu::loveu:Pysu bardzo się ciesze z Twojego domku:loveu::loveu::loveu: Quote
Ulka18 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Pysiulka w swoim domu :klacz: Beatko, dziekujemy za odwiedziny Pysi :calus: Quote
wtatara Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 no proszę jaka dama , nawet lubi fotografowanie Quote
Reno2001 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Właśnie dla takich zdjęc i wiadomości trzeba wyciągac kolejne psiaki na hotel !!!! Pysiu-REWELACJA!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Ulka18 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Tak, hotelik to dla niektorych psow jedyna szansa. Pysia pewnie do tej pory siedzialaby w boksie nr 1 w schronisku. Quote
ewatr Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Bomba Pysiolindo :loveu: słuchajcie ona nawet pasuje do tonacji wnętrza ;) prawie wtapia sie w tło :eviltong: http://img141.imageshack.us/img141/6941/dsc00989xs6.jpg Quote
Reno2001 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Murka']... 247 zł - 104 zł = 143 zł Pozostałość po Pysi to 143 zł! czyli to jest kwota przechodząca na następnego psiaka? I jeszcze pytanie jak z rozliczeniem kosztów paliwa za ten wyjazd do Krakowa? Przecież to tez trzeba jakoś zapłacić! Quote
Ulka18 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 I jeszcze pytanie jak z rozliczeniem kosztów paliwa za ten wyjazd do Krakowa? Przecież to tez trzeba jakoś zapłacić! Ja paliwo do 'mojego' odcinka czyli ok. 260 km daje od siebie w prezencie dla Pysi. Ale Murka powinna za swoje kilometry odliczyc od pozostalosci na koncie Pysi. Chyba ok. 300 km zrobili swoim autem. Quote
Reno2001 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ulka18 napisał(a):Ja paliwo do 'mojego' odcinka czyli ok. 260 km daje od siebie w prezencie dla Pysi. Ale Murka powinna za swoje kilometry odliczyc od pozostalosci na koncie Pysi. Chyba ok. 300 km zrobili swoim autem. Tez jestem tego zdania. Prosimy więc Mureczko o wyliczenie ile i odjęcie tej kwoty z pysinego konta. W żadnym wypadku nie możecie przecież sponsorować takich wyjazdów. Quote
ewatr Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Przychylam sie do zdania wiekszości ;) musimy w koncu pilnowac zeby "nam " dogomaniacki hotelik nie splajtował :eviltong:;) ps. poszedł przelew na Kluska ! Ja juz tez sie doczekac niemoge nastepnego goscia w hoteliku :lol: Quote
Ulka18 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Dla Mureczki to nie byl tylko koszt, ale i trud. Calutki bozy dzien na nogach, w wiekszosci w samochodach. Poczekajmy az Murka wyliczy za swoj odcinek, jakis grosik Pysiny zostanie na poczatek Klusiowego hoteliku. Quote
Murka Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 Jeśli chodzi o dojazd, to my jechaliśmy tylko do Dębicy (ok. 260 km w obie strony). Paliwo mieliśmy wziąć na AFN, ale niestety nie jechała z nami Majeczka, więc darowaliśmy sobie. Koszt przejazdu to 85 zł. Jeśli koniecznie chcecie, abym to ściągnęła z Pysiowego konta, to sprawiedliwie będzie pół z Pysiowego, pół z Krówkowego :roll: Powiedzcie mi jak to jest, żebym sobie wszystko ustawiła w głowie :roll: Bo ja mam poukładane tak: na miejsce Pysi przychodzi jakiś mały psiak (było z grubsza ustalone że Rudy, ale może coś innego) i dla niego jest ta pozostałość finansowa. Klusia przychodzi niezależnie od tego i na nią deklarowały się z wpłatami: Alaa, Ulka18 i zdaje się ewatr (50 zł już przyszło!). Czy to jakoś inaczej ma być? :roll: Quote
Ulka18 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Murka napisał(a):Koszt przejazdu to 85 zł. Jeśli koniecznie chcecie, abym to ściągnęła z Pysiowego konta, to sprawiedliwie będzie pół z Pysiowego, pół z Krówkowego :roll: To rzeczywiscie byloby sprawiedliwie, w koncu Krowek tez mial szanse, pojechal do Kundla i powinien 'sie dolozyc' do wyjazdu :p Co do kolejnych psiakow, to ja bede na malego psiaka np.Rudego czy innego wplacac 50,- zl miesiecznie jako dotychczas i 100,-zl na Klusie. W ten sposob, jesli Alaa sie dolozy, to damy rade utrzymac 2 psy rownoczesnie. Quote
Foksia i Dżekuś Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Dzisiaj dostałam wspanialy telefon on pani eli ,że Pysiulka jest cudowna ,że cała depresja jej mineła ,wczoraj że poszła z panem na spacerek ,a dzisiaj ze szczęsica nie wie co ma zxe soba zrobic i wyprawia akrobacje . Zreszta nie będe pisac wiecej co pani Ela powiedzila bo myślę że córka jej zaloguje sie na forum gdyż zaraz wysłam jej linka do watku pysi i jeżeli bezie chciala sie zalogowac wyślę namiary na Ulkę żeby jej w tym pomogla A teraz wkleię maila od córki pani Eli - pani Ani(mam ndzieję że nie wezmie mi tego za złe ale wszyscy czekaja na takie wieśc):lol: Dzień dobry! Pysia jest cudowna!!! W sobotę była na pierwszym spacerze z panem w ogródku. Dała sobie założyć obrożę. Chodzi bardzo grzecznie na smyczy. Wczoraj już spacerowała za ogrodem po łące i po ulicy. Spotkała się , ale tylko przez ogrodzenie z sąsiadami,bardzo się podobała. Z pieskami-sąsiadami się już obwąchała i myślę , ze nawiąże psie przyjaźnie , bo pieski cieszyły się na widok Pysi. Jest bardzo kochana, pozwoli się brać na ręce. Bardzo proszę o przysłanie linka o Pysi. Pozdrawiam Anna Quote
Ulka18 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Miód na serce takie wiesci :klacz: Beatko, dziekujemy za ich przekazanie :Rose: Wspaniale, ze Pysia sie otworzyla i ze uwierzyla, ze ma swoj wlasny dom. Wystarczylo kilka dni, mnostwo ciepla, milosci Panciow i prosze Pysia grzecznie tupta na krotkich nóżynkach na spacerki, daje sobie zalozyc obrozke i jest królowa kanapy :multi: Pani Aniu, czekamy na Pania na dogomanii :p Quote
Murka Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 jogi, ja myślę, że wszyscy się zgodzą, że Klara i Magia to pasażerowie wzięci na "stopa" ;) Kwota 85 zł rozbita na dwoje to już nie tak wiele :roll: Pysiowe wieści super, dzięki Beatko! Ona taka właśnie jest, kręcidoopka i jak się cieszy to po prostu nie można się napatrzeć :cool3: Kamień z serca, że już jej minęła trauma. Super, że będziemy mieć wieści z pierwszej ręki :multi: Quote
Alaa Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Wplace na Klusie miesiecznie 100 zlotych, poniewaz na dniach wyjezdzam na dwa tygodnie to wplace jutro z rana to bedzie na zas, potem jeszcze cos dorzuce, musze sobie wszystko z tymi moimi podopiecznymi poukladac;) bom sie z lekka juz pogubila. Quote
Reno2001 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Dziewczyny, zobaczcie jaką mamy w Łodzi sunię w DT: Normalnie Pysia II :crazyeye::crazyeye::crazyeye:! na szczęście ta suńka ma juz domek. Czeka na wyjazd w ten czwartek :p. Quote
Murka Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 jeju, myślałam, że to nowe zdjęcie Pysi z domku :crazyeye: Quote
Origami-7 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 :loveu::loveu:Pysia :loveu:ma:loveu: super :loveu:domek:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts