Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 313
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Murka']...
247 zł - 104 zł = 143 zł
Pozostałość po Pysi to 143 zł!

czyli to jest kwota przechodząca na następnego psiaka?
I jeszcze pytanie jak z rozliczeniem kosztów paliwa za ten wyjazd do Krakowa?
Przecież to tez trzeba jakoś zapłacić!

Posted

I jeszcze pytanie jak z rozliczeniem kosztów paliwa za ten wyjazd do Krakowa? Przecież to tez trzeba jakoś zapłacić!

Ja paliwo do 'mojego' odcinka czyli ok. 260 km daje od siebie w prezencie dla Pysi. Ale Murka powinna za swoje kilometry odliczyc od pozostalosci na koncie Pysi. Chyba ok. 300 km zrobili swoim autem.

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ja paliwo do 'mojego' odcinka czyli ok. 260 km daje od siebie w prezencie dla Pysi. Ale Murka powinna za swoje kilometry odliczyc od pozostalosci na koncie Pysi. Chyba ok. 300 km zrobili swoim autem.

Tez jestem tego zdania.
Prosimy więc Mureczko o wyliczenie ile i odjęcie tej kwoty z pysinego konta. W żadnym wypadku nie możecie przecież sponsorować takich wyjazdów.

Posted

Przychylam sie do zdania wiekszości ;)
musimy w koncu pilnowac zeby "nam " dogomaniacki hotelik nie splajtował :eviltong:;)
ps. poszedł przelew na Kluska ! Ja juz tez sie doczekac niemoge nastepnego goscia w hoteliku :lol:

Posted

Dla Mureczki to nie byl tylko koszt, ale i trud.
Calutki bozy dzien na nogach, w wiekszosci w samochodach.

Poczekajmy az Murka wyliczy za swoj odcinek, jakis grosik Pysiny zostanie na poczatek Klusiowego hoteliku.

Posted

Jeśli chodzi o dojazd, to my jechaliśmy tylko do Dębicy (ok. 260 km w obie strony).
Paliwo mieliśmy wziąć na AFN, ale niestety nie jechała z nami Majeczka, więc darowaliśmy sobie.
Koszt przejazdu to 85 zł. Jeśli koniecznie chcecie, abym to ściągnęła z Pysiowego konta, to sprawiedliwie będzie pół z Pysiowego, pół z Krówkowego :roll:

Powiedzcie mi jak to jest, żebym sobie wszystko ustawiła w głowie :roll:
Bo ja mam poukładane tak: na miejsce Pysi przychodzi jakiś mały psiak (było z grubsza ustalone że Rudy, ale może coś innego) i dla niego jest ta pozostałość finansowa.
Klusia przychodzi niezależnie od tego i na nią deklarowały się z wpłatami: Alaa, Ulka18 i zdaje się ewatr (50 zł już przyszło!).

Czy to jakoś inaczej ma być? :roll:

Posted

Murka napisał(a):
Koszt przejazdu to 85 zł. Jeśli koniecznie chcecie, abym to ściągnęła z Pysiowego konta, to sprawiedliwie będzie pół z Pysiowego, pół z Krówkowego :roll:

To rzeczywiscie byloby sprawiedliwie, w koncu Krowek tez mial szanse, pojechal do Kundla i powinien 'sie dolozyc' do wyjazdu :p

Co do kolejnych psiakow, to ja bede na malego psiaka np.Rudego czy innego wplacac 50,- zl miesiecznie jako dotychczas i 100,-zl na Klusie.
W ten sposob, jesli Alaa sie dolozy, to damy rade utrzymac 2 psy rownoczesnie.

Posted

Dzisiaj dostałam wspanialy telefon on pani eli ,że Pysiulka jest cudowna ,że cała depresja jej mineła ,wczoraj że poszła z panem na spacerek ,a dzisiaj ze szczęsica nie wie co ma zxe soba zrobic i wyprawia akrobacje .
Zreszta nie będe pisac wiecej co pani Ela powiedzila bo myślę że córka jej zaloguje sie na forum gdyż zaraz wysłam jej linka do watku pysi i jeżeli bezie chciala sie zalogowac wyślę namiary na Ulkę żeby jej w tym pomogla

A teraz wkleię maila od córki pani Eli - pani Ani(mam ndzieję że nie wezmie mi tego za złe ale wszyscy czekaja na takie wieśc):lol:

Dzień dobry!
Pysia jest cudowna!!!
W sobotę była na pierwszym spacerze z panem w ogródku. Dała sobie założyć obrożę. Chodzi bardzo grzecznie na smyczy.
Wczoraj już spacerowała za ogrodem po łące i po ulicy. Spotkała się , ale tylko przez ogrodzenie z sąsiadami,bardzo się podobała.
Z pieskami-sąsiadami się już obwąchała i myślę , ze nawiąże psie przyjaźnie , bo pieski cieszyły się na widok Pysi.
Jest bardzo kochana, pozwoli się brać na ręce.
Bardzo proszę o przysłanie linka o Pysi.
Pozdrawiam Anna

Posted

Miód na serce takie wiesci :klacz:
Beatko, dziekujemy za ich przekazanie :Rose:

Wspaniale, ze Pysia sie otworzyla i ze uwierzyla, ze ma swoj wlasny dom.
Wystarczylo kilka dni, mnostwo ciepla, milosci Panciow i prosze Pysia grzecznie tupta na krotkich nóżynkach na spacerki, daje sobie zalozyc obrozke i jest królowa kanapy :multi:

Pani Aniu, czekamy na Pania na dogomanii :p

Posted

jogi, ja myślę, że wszyscy się zgodzą, że Klara i Magia to pasażerowie wzięci na "stopa" ;)
Kwota 85 zł rozbita na dwoje to już nie tak wiele :roll:

Pysiowe wieści super, dzięki Beatko!
Ona taka właśnie jest, kręcidoopka i jak się cieszy to po prostu nie można się napatrzeć :cool3:
Kamień z serca, że już jej minęła trauma.

Super, że będziemy mieć wieści z pierwszej ręki :multi:

Posted

Wplace na Klusie miesiecznie 100 zlotych, poniewaz na dniach wyjezdzam na dwa tygodnie to wplace jutro z rana to bedzie na zas, potem jeszcze cos dorzuce, musze sobie wszystko z tymi moimi podopiecznymi poukladac;) bom sie z lekka juz pogubila.

Posted

Dziewczyny, zobaczcie jaką mamy w Łodzi sunię w DT:

Normalnie Pysia II :crazyeye::crazyeye::crazyeye:!
na szczęście ta suńka ma juz domek. Czeka na wyjazd w ten czwartek :p.

• 2 weeks later...