Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie miałam ani jedngo telefonu w sprawi kiwika :(
jak jest normalny jamnik to sie w krakowie o niego bija...
a tu biednak pokiereszowany i co? nikt juz nie chce :(
ale nie ma sie co zrazac
kiwikowi krzywda sie nie dzieje, narazie moze czekac

Posted

Zgłosił się bardzo fajny dom, okolice Wrocławia, czy znacie kogos ODPOWIEDZIALNGO kto mogłby podjechac i sie z domme spotkac? Tylk to musi byc osoba godna zaufania
w weekend maluch pojchałby do domu:)

Posted

kiwi napisał(a):
Zgłosił się bardzo fajny dom, okolice Wrocławia(...)

Kiwi wiadomość fantastyczna. A może pod kątem sprawdzianu tego domku zmienić tytuł, choć na moment, do chwili odzewu dogomaniaków
z Wrocławia?

Posted

ja nie moge zmeinic, ale bardzo was prosze o pomoc, ja posłałam do znajomych dogomaniakow z wrocławia prosbe ale jeszcze nikt nie odpowiedzial...

Posted

Ela_and_Krzys napisał(a):
z Wrocławia wiarygodna na pewno jest ulvhedinn...

We Wrocku jest dużo oddanych sprawie wolontariuszek. Ulv ma z nimi kontakt, wiec na jedno wychodzi ;)

Posted

kiwi napisał(a):
Zgłosił się bardzo fajny dom, okolice Wrocławia

no to super w koncu zycie Kiwika wychodzi na prosta! ;) no ale zeby nie zapeszyc bede po cichutku trzymac kciuki :thumbs:

Posted

kiwi napisał(a):
Zgłosił się bardzo fajny dom, okolice Wrocławia, czy znacie kogos ODPOWIEDZIALNGO kto mogłby podjechac i sie z domme spotkac? Tylk to musi byc osoba godna zaufania
w weekend maluch pojchałby do domu:)

Kiwi, daj znać, kiedy zapadną konkretne ustalenia. Wyróżnioną aukcję
Kiwika, można by wykorzystać dla innej bidy...

Posted

Psiutka380 napisał(a):
Wiem bo miałam do czynienia z sąsiadem który zabijał małe kotki bo "nie miał co z nimi zrobić".:angryy:

moj ojciec chcial pozabijac szczeniaki mojej jamniczki (miala wtedy rok!! po prostu uciakla a w domu byla tylko babcia :oops:) ale jakos udalo nas sie go od tego odciagnac :roll: a ja szczeniaki podrosly to jak sie nimi zachwalal :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...