modliszka84 Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Pidzej, dzięki za propozycje. Muszę w poniedziałek porozmawiać w schronisku... Tylko że ja nie wiem, czy jego jeszcze cos "postawi na nogi" ... :-( w poniedziałek dam odpowiedź. Quote
katya Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Ja też trzymam kciuki za Nikusia i za to by jeszcze zdążył poczuć miłość i ciepło domowe... Quote
mulinka Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 modliszko może napisz w tytule malutki Niki i dopisz Pabianice na wątku Bafusia pojawiły się aż 2 osoby z Łodzi, które wpisały na wątku swój pierwszy post i zaoferowały DT - dlatego uważam, że warto wpisywać miejscowość już poprosilismy o pomoc dla Nikiego czy Niki ma wątek na miau ? Quote
agata51 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Czy Nikusiowi dolego coś konkretnego, czy po prostu choruje na starość? Quote
modliszka84 Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 starość + niewydolność serca + paskudne wyniki morfologii (wątroba, trzustka) + zaćma Quote
agata51 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Można mu jakoś pomóc, Modliszko. Ty wiesz, że nie mogę go przygarnąć. Ale mogłaby dostarczyć jakieś leki, coś na wzmocnienie, witaminy? Nie znam się. Mój wyżeł staruszek dostawał na wątrobę Essentiale forte. Nie wiem, czy akurat to mu pomogło, ale jeszcze trochę pożył. Dowiedz się, czego mu trzeba. Wiem - domu i miłości, ale akurat tego nie mogę. Quote
Olena84 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
modliszka84 Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 ehh... ze schroniska dostałam odpowiedz, że Niki raczej nie jest juz do adopcji :roll: Quote
ada_1994 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 modliszka84 napisał(a):ehh... ze schroniska dostałam odpowiedz, że Niki raczej nie jest juz do adopcji :roll: Czyli z nim aż tak źle...?:-( Quote
kasia14 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 eh... Nikuś, bądź szczęśliwy za TM...:-( [*] Quote
agata51 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Mój tata napisał kiedyś wiersz. PSI ADVENTUS Istnieje chyba dla psich dusz po życiu psim i niebo psie. Wiedzie je tam psi Anioł Stróż na smyczy z gwiazd. Kto wie? Poczłapią ze spuszczonym łbem pod psiego nieba bramę... Zawyją: "Byłem do-o-brym psem" i w psi uderzą lament. Zlituje się psi Święty Piotr, uchyli na wpół wrota: "Wnijdźcie! Rasowy najpierw miot a potem psia hołota. Kagańców ni psich innych pęt na kark wam nie założę; wiem, że czujecie do nich wstręt. Ściągnijcie też obroże. Służyły wam w żywotach psich na ziemskim psim padole. Tu niebo psie! Zrobimy z nich nad łbami aureole." Rozsiądzie się na wyrkach z chmur czereda psów zziajana, czekając w męce psiego snu jak wpierw: na przyjście Pana. Tadeusz B. Dobrzyński Żegnaj, Nikusiu. Znajdż sobie na niebieskich łąkach jakąś wygodną chmurkę. Quote
Olena84 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Najważniejsze, że w ostatnich dniach nie siedział sciśnięty w klatce, zapomniany. Już będzie przy swoim właścicielu:) Quote
ada_1994 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Biedny Nikuś, ale już przynajmniej nie cierpi... Quote
iwa77 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Żegnaj kochana psineczko ! Nikusiu dla Ciebie [*][*][*] Quote
Recommended Posts