Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ufff kamień spadł mi z serca, że Lovefigaro nie zrezygnowała z Lusi.
Nie było mnie w domu od 8 rano, do teraz. Nie mogłam wytrzymać z ciekawości, co tam u Lusi.

Ja oczywiście także wpłacę na transport - 50 zł jak tylko Lovefigaro da znać, że wszystko gotowe do jazdy po psiczki.
Trzymam kciuki żeby się wszystko udało bez komplikacji.

Posted

Niestety nie mam żadnych wieści.. Trochę skomplikowało się z Daisy.. Nie chcą jej ponoć wydać ze schroniska, ponieważ jest w złym stanie i odbywa "leczenie"...:mad: Powiedzieli, ze moga ja wydac dopiero za tydzień.. Oznacza to, że nasza wyprawa znowu się opóźnia.. Jutro około godziny 12 będę mieć dopiero jakieś informacje, czy udało się dziewczynom ją zabrać..
Pani Karina się dziś nie odzywała, tak więc o Lusi żadnych wieści nie mam.. Jutro rano do niej zadzwonie.. Bardzo mi zależy, żeby obie zabrać jednocześnie, bo jest to naprawdę kosztowna i długa podróż..
Mimo to uważam, zebysmy śledziły wątek transportowy, bo może akurat znajdzie się ktoś, kto jedzie z tych Końskich i mógłby Lusie zabrać...

Posted

[quote name='lovefigaro']Niestety nie mam żadnych wieści.. Trochę skomplikowało się z Daisy.. Nie chcą jej ponoć wydać ze schroniska, ponieważ jest w złym stanie i odbywa "leczenie"...:mad: quote]

to niedobrze.... Bobika od Basi tez nie chcieli wydac. zeby ja wydali i zeby tam jeszcze byla za tydzien..

Posted

Jeśli mamy forsę na transport, to może ten płatny transport - Myszka (tak ?)

Pies w schronie w trakcie leczenia - Boże, Ty widzisz i nie grzmisz :mad::mad:

A nie można podpisać choćby zobowiązania, że będzie się psa leczyło nadal, niech tylko powiedzą czym jest leczony ?

To nie do wiary, że z takim trudem przychodzi wyrwanie psiaka, gdy jest tam takie przepełnienie.
Przecież Krzyczki są w trakcie likwidacji, a może się mylę.

Posted

Nie wiem czy te osoby, które wcześniej pisały podtrzymuja porpozycję, ale z tych kwot podanych przez elik, lovefigaro, jolaka, poker, erkę i mnie wychodzi 170 zł

Posted

Z Poznania do Warszawy jest 299 km
Znalazłam taką informację - juz nieaktualną -o transporcie Mrówy

[B]"Mrówa23[/B] oferuje w [U]czwartek[/U] transport za zwrot kosztów (300zł tam i z powrotem) na trasie:

[COLOR=black][B]Poznań ---> Warszawa[/B]
i [B]Warszawa ---> Poznań"[/B][/COLOR]

Więc trzeba liczyć pewnie jednak ok 300 zł

Posted

[quote name='fizia']Z Poznania do Warszawy jest 299 km
Znalazłam taką informację - juz nieaktualną -o transporcie Mrówy

[B]"Mrówa23[/B] oferuje w [U]czwartek[/U] transport za zwrot kosztów (300zł tam i z powrotem) na trasie:

[COLOR=black][B]Poznań ---> Warszawa[/B]
i [B]Warszawa ---> Poznań"[/B][/COLOR]

Więc trzeba liczyć pewnie jednak ok 300 zł[/quote]

Kurde, jest 200 może jeszcze stówę uzbieramy, a jeśli nie zdążymy może Mrówa poczeka na resztę ?

Posted

Ja moge dołozyć też 50zł do transportu..
Dziewczyny, tylko Mrówa liczy te 300zł do Warszawy, ale te Końskie z tego, co wiem, to sa dalej, tak? Czy moze nie, bo ja juz sama nie wiem...:oops: