fizia Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 A czy surowica działa zaraz po podaniu czy trzeba ją podac jakoś odpowiednio wcześniej np. przed kontaktem z zarażonym psem. Quote
elik Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Ufff kamień spadł mi z serca, że Lovefigaro nie zrezygnowała z Lusi. Nie było mnie w domu od 8 rano, do teraz. Nie mogłam wytrzymać z ciekawości, co tam u Lusi. Ja oczywiście także wpłacę na transport - 50 zł jak tylko Lovefigaro da znać, że wszystko gotowe do jazdy po psiczki. Trzymam kciuki żeby się wszystko udało bez komplikacji. Quote
lovefigaro Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Niestety nie mam żadnych wieści.. Trochę skomplikowało się z Daisy.. Nie chcą jej ponoć wydać ze schroniska, ponieważ jest w złym stanie i odbywa "leczenie"...:mad: Powiedzieli, ze moga ja wydac dopiero za tydzień.. Oznacza to, że nasza wyprawa znowu się opóźnia.. Jutro około godziny 12 będę mieć dopiero jakieś informacje, czy udało się dziewczynom ją zabrać.. Pani Karina się dziś nie odzywała, tak więc o Lusi żadnych wieści nie mam.. Jutro rano do niej zadzwonie.. Bardzo mi zależy, żeby obie zabrać jednocześnie, bo jest to naprawdę kosztowna i długa podróż.. Mimo to uważam, zebysmy śledziły wątek transportowy, bo może akurat znajdzie się ktoś, kto jedzie z tych Końskich i mógłby Lusie zabrać... Quote
fizia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 No nic poczekajmy na rozwój wydarzeń, gdyby to miało być za tydzień to i tak byłoby dobrze. Biedna Daisy, leczenie w Krzyczkach to kiepski pomysł... Quote
fizia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Napisałam jeszcze jedna prośbę na watku transportowym Quote
Isabel Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Okazuje się, że nieraz łatwiej domek znaleźć aniżeli transport. Ja też czekam na transport z Uciechowa. Quote
Charly Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='lovefigaro']Niestety nie mam żadnych wieści.. Trochę skomplikowało się z Daisy.. Nie chcą jej ponoć wydać ze schroniska, ponieważ jest w złym stanie i odbywa "leczenie"...:mad: quote] to niedobrze.... Bobika od Basi tez nie chcieli wydac. zeby ja wydali i zeby tam jeszcze byla za tydzien.. Quote
fizia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [SIZE=3][COLOR=green]Szukamy transportu Końskie (woj. świętokrzyskie) - Poznań[/COLOR][/SIZE] Quote
iwop Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Lusia mieszka w strasznych warunkach! :placz: Quote
elik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Jeśli mamy forsę na transport, to może ten płatny transport - Myszka (tak ?) Pies w schronie w trakcie leczenia - Boże, Ty widzisz i nie grzmisz :mad::mad: A nie można podpisać choćby zobowiązania, że będzie się psa leczyło nadal, niech tylko powiedzą czym jest leczony ? To nie do wiary, że z takim trudem przychodzi wyrwanie psiaka, gdy jest tam takie przepełnienie. Przecież Krzyczki są w trakcie likwidacji, a może się mylę. Quote
fizia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ten płatny transport to Mrówa 23 Jeśli się nie mylę 40 zł za 100 km - nie wiem ile by to wyszło km w dwie strony Quote
iwop Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 sprawdziłam - z Końskich do Poznania wychodzi 297 km... Uzbieramy tyle? Quote
fizia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Czyli liczmy 300 km x 2 = 600 600 km = 240 zł Quote
fizia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Nie wiem czy te osoby, które wcześniej pisały podtrzymuja porpozycję, ale z tych kwot podanych przez elik, lovefigaro, jolaka, poker, erkę i mnie wychodzi 170 zł Quote
fizia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Z Poznania do Warszawy jest 299 km Znalazłam taką informację - juz nieaktualną -o transporcie Mrówy [B]"Mrówa23[/B] oferuje w [U]czwartek[/U] transport za zwrot kosztów (300zł tam i z powrotem) na trasie: [COLOR=black][B]Poznań ---> Warszawa[/B] i [B]Warszawa ---> Poznań"[/B][/COLOR] Więc trzeba liczyć pewnie jednak ok 300 zł Quote
elik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='fizia']Z Poznania do Warszawy jest 299 km Znalazłam taką informację - juz nieaktualną -o transporcie Mrówy [B]"Mrówa23[/B] oferuje w [U]czwartek[/U] transport za zwrot kosztów (300zł tam i z powrotem) na trasie: [COLOR=black][B]Poznań ---> Warszawa[/B] i [B]Warszawa ---> Poznań"[/B][/COLOR] Więc trzeba liczyć pewnie jednak ok 300 zł[/quote] Kurde, jest 200 może jeszcze stówę uzbieramy, a jeśli nie zdążymy może Mrówa poczeka na resztę ? Quote
lovefigaro Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ja moge dołozyć też 50zł do transportu.. Dziewczyny, tylko Mrówa liczy te 300zł do Warszawy, ale te Końskie z tego, co wiem, to sa dalej, tak? Czy moze nie, bo ja juz sama nie wiem...:oops: Quote
Poker Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 podtrzymuję moją deklarację finansową :lol: Quote
Recommended Posts