Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przeglądnęłam właśnie wątek. Widać w oczkach, że jest szczęśliwa :loveu: I ma dużo kolegów ;) A czy ona ma przodozgryz? Aha, i ładniutki banerek ma Fionka, :D

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marysia: Ja tam bym czasem chętnie Helenki posłuchała, albo chociaż jej zdjęcia zobaczyła, dawno nie miałam żadnej relacji z poczynań mojej ulubienicy ... :)):):):) mam nadzieję że to zmienisz :diabloti::diabloti::diabloti:

Justys95: Hej! Witam serdecznie :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Dziękuję za komplementy... Staram się jak mogę dbać o małą :loveu::loveu::loveu:
Jesteś bardzo spostrzegawcza... rzeczywiście ma przodozgryz, ale to jej tylko dodaje uroku.... Banerek to dzieło Olusi :):):):)

Tak sobie czasem śpi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Fiona2008 napisał(a):

[SIZE="3"]
nooooo piekna śpiąca królewna :loveu::loveu::loveu:

ja bym ci Ola czasami zaśmieciła ten piękny wątek zdjęciami Halenki ale nie mam dobrego programu do wklejania zdjęć ( polsko języcznego oczywiście:evil_lol: ) i nigdy jeszcze tego nie robiłam :diabloti: wiesz że jestem zdolna bestia :evil_lol::evil_lol:

Posted

Ja nie mam nic przeciwko takiemu zaśmiecaniu tylko o Saszce nie zapomnij :):):):)
A co do zdjęć to ja wklejam przez ImageShack® - Image Hosting
Krótka instrukcja dla Marysi :):):)
Wchodzisz na tą stronkę

• sprawdzasz czy przy upload jest zaznaczona kropka przy single image
  • wciskasz Browse i wybierasz ten katalog gdzie jest zdjęcie jak już znajdziesz zdjęcie klikasz dwa razy
  • zaznaczasz resize image i wybierasz rozmiar 640x480
  • klikasz start upload
  • wyskakuje Ci link w ramce
  • kopiujesz link i wklejasz go w to okienko które wyskakuje jak wciśniesz tą ikonkę góry i kółeczko na żółtym tle jak piszesz post

Jeśli coś zakręciłam to przepraszam chętnie wyjaśnie...

Czekam na efekty i zdjęcia:loveu::loveu::loveu:

Posted

Z avartem wszystko ok to tylko chwilowe kłopoty na forum :):):):):)
teraz będę się chwalić :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poniżej filmik prezentujący niektóre umiejętności mojej Fiony.... Od jakiegoś tyg zaczęłyśmy ćwiczyć różne skoki i podskoki oto krótka prezentacja

YouTube - Fiona 08.03.2008

Czekamy na komentarze :p:p

Posted

[quote=Fiona2008;11927236 Czekamy na komentarze :p:p

Fionka jest nie tylko cudna ale bardzo, bardzo pojętna. Gratuluję suni i życzę dalszych sukcesów edukacyjnych.

Posted

Pracowity ten dzień kobiet miałyście :-) Ale jestem pod wrażeniem i szczególnie podziwiam te różne skoki na plecy, nogi itp. Rigo niestety jest za ciężki jak dla mnie, więc takie zabawy sobie może co najwyżej pooglądać u innych ;-) I te piękne przewroty wokół własnej osi, jest co podziwiać :-) Brawo! Nie mogę się doczekać pokazu sztuczek na spacerze, tylko obawiam się, że przy obecnych warunkach pogodowych będziesz wyglądać po takim pokazie, jak mój piękny whippet ostatnio :evil_lol:

Posted

wskoki na plecy to całkowita improwizacja, po prostu mała nakręciła się na szyneczkę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jak tylko zmieni się pogoda to na spacerku też się pochwalimy... A Rigu może i jest cięższy od Fiony ale to nie znaczy że nie potrafi skakać... :razz::razz::razz: Fionka wskakuje a on pewnie by przeskoczył sądząc po jego dłuuugich nogach to nie sprawiłoby mu problemu najlepiej spróbujemy na żywo :):):):):

Posted

nooo wszystko takie piękne :lol::lol: że nie wiem czym bardziej sie zachwycać. Podziwiam twoje talenta wychowawcze .... inna sprawa że Fiona to bardzo pojętna uczennica .... po cioci marysi(55) to ma :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Dziękuję Marysiu.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: przyznaje że mała jest rewelacyjna a ostatnio to samą mnie zadziwia... mam nadzieję że niedługo będę mogła się pochwalić że aportuje.. ale póki co daleka droga ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Damy radę:multi::multi:

Posted

dzięki Justyś obserwuję waszą galerię i muszę przyznać że nasze psinki są praktycznie identyczne... tylko długość futerka troszkę inna :):):):) jak tam wasze plany z agility??? Ja też bym bardzo chciała spróbować ale w Krakowie ciężko z torem :(:(:(

Posted

Ja też polecam wskakiwanie na ręce, psy na ogół bardzo to lubią, tylko kręgosłup właściciela czasem posłuszeństwa odmawia :razz: Ale w przypadku Fiony ten problem nie istnieje :-)

Posted

Fiona2008 napisał(a):
dzięki Justyś obserwuję waszą galerię i muszę przyznać że nasze psinki są praktycznie identyczne... tylko długość futerka troszkę inna :):):):) jak tam wasze plany z agility??? Ja też bym bardzo chciała spróbować ale w Krakowie ciężko z torem :(:(:(
No własnie, i jeszcze moja troszkę zatłuszczona :lol:
Moje plany z agility? Hmm, jakby ktoś jeszcze dojeżdżał z mojego miasta, albo gdyby były w odpowiednim czasie w weekendy to czemu nie...:) Ale to i tak jakieś 2% szansy :cool3:
W kwietniu chyba zaczynają się zajęcia agility dla początkujących ;) Tylko ceny nie pamiętam i nie moge teraz tego znaleźć.

Posted

Justyś: Polecam frisbee... a co do zatłuszczenia to nie jest tak źle Nika jest sprytna i biega baaardzo szybciutko :D:D:D:D:D:D:D

Ja tylko czekam jak zacznie się zrzucanie zimowego futerka masakra :placz::placz::placz: ona ma tego mnóstwo ....

A poniżej prezentacja pt. "Radość z ogona " :P:P:P:P