Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ogon to fajna rzecz :loveu::loveu: zwłaszcz jak sie przy okazji modelka może pokazać światu :evil_lol::evil_lol: . Chyba kupię taki ogon saszy chociaż nie jestem przekonana czy go zainteresuje taki sztuczny :diabloti:

Posted

Fiona długo się z nim męczyła na początku myślała że to zabawka :):):):):):) potem już wpadła na to że można to zjeść..... i poszło w miarę szybko jakieś 2 tyg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witamy :multi::multi::multi::multi::multi:bardzo bardzo cieplutko :):):):) i potwierdzam wszystkie Fionki są SUPER :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:, a Tobie bardzo współczuję z powodu straty :placz::placz::placz: Fiona jest moim pierwszym psiakiem i póki co nie wyobrażam sobie że może nastąpić taki moment że jej nie będzie

Posted

Marysiu przecież dobrze wiesz ze ja nie mam nic przeciwko spotkaniu a Fiona pewnie też pędzie szczęśliwa jak ktoś będzie ją głaskał :loveu::loveu::loveu::loveu: no i z Saszą też by chętnie pobiegała:evil_lol::evil_lol:

Posted

Fiona2008 napisał(a):
Marysiu przecież dobrze wiesz ze ja nie mam nic przeciwko spotkaniu a Fiona pewnie też pędzie szczęśliwa jak ktoś będzie ją głaskał :loveu::loveu::loveu::loveu: no i z Saszą też by chętnie pobiegała:evil_lol::evil_lol:

wiesz że do konca marca to ja nie widzę nic innego jak tylko papiery i sprawozdania.... potem juz będzie łatwiej pomysleć o jakims spotkaniu :evil_lol::evil_lol:

Posted

to ja z niecierpliwością czekam na jakąś propozycję spotkania... :)):):):) Fionka też sie ucieszy... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: chociaż przyznam że ciekawa jestem jak ona by się z Helenką dogadała :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Dziękujemy za miłe słowa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
Ogonek troszke wiatr powiał na lewo :):):):)
A co do ząbków to na początku wydawały nam się dziwne teraz nie potrafię sobie jej bez nich wyobrazić :p:p jest niepowtarzalna

• 2 weeks later...
Posted

Witamy!! :p:p
Fionka śliczna,troszkę podobna do mojej Meci
[*] - ktora zreszta tez byla znajdką.. Ale Metula nie miała takiego perkatego nochala:p:loveu: U Fionki wygląda on uroczo i rzeczywiscie-niezwykle oryginalnie :lol:;)