Halo (Alfa i Zuzia) Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 i co-są jakieś nowe wiadomości o młodym? Imię mu zostawili czy ma inne? Quote
supergoga Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 Imię zostało. Młody ćwiczy z kilkerem, uczy sie czystości dość ładnie - jeśli nie przegapią jego prosby o wyjście i jak piszą, z lenistwa nie zwlekają, to jest ok. Jedyny problem to to że zamiast gryzaków i zabawek podgryza ich, zwłaszcza ręce. Myśle, że to przejdzie. Nas nie gryzł, ale u nas nikt sobie na to nie pozwalał. A teraz widać na początku mógł to mu się spodobało. Jesteśmy zaproszeni z wizytą, ale musimy się wyleczyć. Quote
supergoga Posted July 22, 2008 Author Posted July 22, 2008 Naruto ma się świetnie. Było troche problemów: chorował - problemy ze skórą: gronkowiec, grzybica. Wyleczone. teraz skaleczona łapka, już dobrze. Broi ale i uczy się chętnie. Mądry i kochany pies. A jaki piękny zobaczcie sami: Zobaczcie kto to: A to ja zdyszany po spacerku Z moja Pańcią Na rączkach u Pana I czyż nie piękny chłopak z niego.:multi: Quote
Rene@Rabik Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Ja pierniczę, ale wyrósł... :crazyeye: Też bym go nie poznała Quote
supergoga Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Na Kejtrowej majówce w Poznaniu miałam szczęście, odwiedził nas Naruto. Cos pięknego. Sami zobaczcie Czyż nie dostojny pies. Quote
Recommended Posts