Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 319
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

luka1 napisał(a):
i malutka i leciutka. Jest wiele telefonów w sprawie małej leciutkiej suczki, ale to dzwonią przeważnie ludzie z Warszawy. Do Łodzi daleko.

Jeśli domek w Warszawie będzie na prawdę i odpowiedzialny to ja pomogę w transporcie. Jak będzie trzeba to sama po nią pojadę. Byleby trafiła do dobrego domku.

Posted

Sonia moze jechac w przyszły weekend do Szczecina tam gdzie wczoraj pojechał Tomi,kudłata suczka i mix jamnika. W klinice zajmą sie jej skóra a gdy dojdzie do siebie pojedzie szukac domu w Niemczech,co wy na to ?

Posted

Niewiasta_21 napisał(a):
Widze ze zostałam zignorowana. Ok.

nie przeze mnie, ale znasz moje zdanie na temat. Robie co mogę by Sonia znalazła dom ( najchetniej u mnie, ale narazie :shake: ) w poblizu. Wy też stajecie na głowie, by miała rodzinę - gdzie ja znajdzie? nie wiadomo.

Posted

Tymczas matko tymczas potrzebny!
jakies krowy wczoraj wychodzac z kociarni nie zamknęły drzwi i Sonia wyszła za teren schroniska!
podobno Luiza wet jezdziła samochodem i szukała jej
dzisiaj rano poszłam na spacer z Rufusem,on biega bez smyczy i on ją znalazł
siedziała zwinięta koło sterty gałezi trzesła sie i od razu wepchnęła sie na moje rece, biedaczynka :placz: Rufus zachował sie bardzo ładnie powąchał ją i dał spokój, musicie trzymac kciuki takze za jego adopcję ! ja niestety nie wkładam okularów jak ide do schroniska i mogłam ja przeoczyć,natomiast Rufusowi takie rzeczy nie umykają