hanka456 Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 I dalej o Soni. Lekarz po zrobieniu suni USG zobaczyl ze zdziwieniem, że Sonia ma pusty żołądek, absolutnie pusty i to zastanowiło, nie chciała jeść również w pociągu choc podtykałyśmy jej najlepsze kąski. Nie ma łaknienia, prężyła tylne łapy. To sugerowało ból. Wyniki badań pokażą. Jednak Sonia nawet gdyby diagnoza okazała się tragiczna ma chyba prawo choć troszkę pocieszyć się zyciem. Dlatego gdy być moze padnie słowo eutanazja, czy ktoś zdecydowałby się jej podarować choć dwa tygodnie prawdziwego szczęścia? Quote
szajbus Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Mimo wszystko wierzę, ze się uda ją wyprowadzić na prostą. Tak musi być, musi, musi........... A może ona ma robale w środku?????????? Miała ich tyle na sobie, to kto wie, co ma wewnątrz! Soniu proszę cię walcz!!! Quote
szajbus Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Trzymam kciuki Soniu i nie puszczę! Musi ci sie udac. Quote
luka1 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 maleńka kolejny dzień - jaki będzie dla ciebie? Quote
hanka456 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Gdyby diagnoza okazała się fatalna, to juz wiemy, że Sonia będzie mogła do końca zycia w spokoju i tak długo jak tylko to będzie możliwe mieszkać u p. Agnieszki w Niemczech. Milość jej się należy i już tak powiedziała Fundacja Niemiecka w osobach p. Agnieszki i nie tylko. Quote
szajbus Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Matko, ona nie daj mi spać i mówię poważnie. Bardzo sie o nia martwie tak jak martwiłam sie o Perełkę. Perełka miała szczęście , więc z głębi serca mam nadzieję, ze Soni tez sie uda. I oby tak było. Quote
luka1 Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 mała Sonieczka do tej pory marniała w schronisku Quote
Niewiasta_21 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Sonia w podrózy: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
szajbus Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Maleńka prosze cię WALCZ. Zrób nam niespodziankę! Nie poddawaj się! Quote
Kar0la Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Taka mała bida. Kiedy będą nowe wieści o zdrowi Soni? :nerwy: Quote
luka1 Posted March 7, 2008 Author Posted March 7, 2008 cały dzień żadnych wiadomosci - czy coś sie zmieniło? Quote
szajbus Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Tez się martwię, ale czasam mówię sobie, ze brak wieści to dobre wieści i oby tak było tym razem. Quote
luka1 Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 czas mija i taka cisza, czy coś już wiadomo? Quote
Niewiasta_21 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Narazie wiemy ze Sonia je i wyprużnia sie,wiec mam nadzieje ze to dobry znak. Quote
szajbus Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Oby, Soniu trzymaj się ! Cały czas myślami przekazuje ci masę dobrej energii. Musisz byc zdrowa!!!!! Quote
Recommended Posts