Niewiasta_21 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Sonia jest zamknięta w pomieszczeniu na kociarni. hania zrobiła fotki,pewnie niedługo wstawi. Quote
ewatonieja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Kar0la napisał(a):A czy ktoś widział dzisiaj tego pudelka? Żyje?? :roll::roll: Czy Sonia jest w boksach hotelowych? pudel żył wczoraj wiec pewnie i dzisiaj ciagnie ten smutny żywot! Quote
szajbus Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Ciotka czy to ważne u której z nas ma? Niech to tylko będzie ten właściwy, bo sama wiesz, ze czasami obserwują i co??? Guzik z tego. Jak na razie obserwują Selbę, Staszka, Sonię. Wesołka, Bernardyna - ino domków niet! Ale fakt żyjemy nadzieją, jak się pojawi jakis obserwator Quote
luka1 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 a pewnie, pewnie ale co dwa konie to nie jeden. gdzie ta ciotka Hania :eviltong: Quote
hanka456 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 [URL=www.fotosik.pl][/URL Tak wygladają plecy Soni. Przybyla do schroniska z wielkim kłębem robali, które ją żywcem pożerały, to jest blizna po nich. Quote
hanka456 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Trudno zrobic zdjęcia jest bardzo płochliwa. Zdecydowanie czeka na pomoc. Quote
luka1 Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 no to maleństwo biegniemy do góry. Te plecki są strasze. Czy tam była rana? jakiego pochodznia? Quote
hanka456 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Zdecydowanie rana po robalch, co ją jadły. Jesli nie znajdzie domu poprzez pomoc Dogomanii, to jest bez szans. Quote
szajbus Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Tam gdzie mogłam edytowałam ogłoszenia i dodałam fotkę z tymi łysymi plackami i informacje , ze ma skórę w takim stanie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=308544045 Ona musi znaleźć domek. Ma w sobie to "coś" Quote
ewatonieja Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Pomocy! Bity Kopany Rzucany Kamieniami! śpi Na Gołej Ziemi! On Sie Boi! 8 km od Łodzi! http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105428&page=2 Quote
mulinka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ewajanka napisał(a):Sonia pojawiła się na stronie schroniska, ma numer 809. może napiszcie to w pierwszym poście i może jeszcze dodajcie te nowe fotki błagamy o dom tymczasowy dla Soni !!! Quote
ewajanka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Te plecki to wygladaja straszliwie, już wiemy dlaczego nikt jej nie chce:-( Trzeba wyciągnąc księżniczkę ze schronu, będzie miała większe szanse na domek. Ile ona może ważyć? Quote
szajbus Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Na pierwszych fotkach wygląda jak chudzinka. Co tam sierść, ważne jest wnetrze psa, ale masz racje nie każdy patrzy naszymi oczami Quote
luka1 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Jest szansa że to zarośnie. Sunia jest od pażdziernika w schronisku więc nie tak długi okres jak na zagojenie i zarastanie. Czy wiadomo jakiego pochodzenia była rana? Bo robaki chyba jej nie wygryzły, tylko sie w niej zalęgły. Quote
luka1 Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Nie zostawiamy Sonieczki samej - szukamy, szukamy. Bardzo intensywnie szukamy znajomych którym jeszcze nie wcisneliśmy psa !!!! Quote
Kar0la Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Tylko, że o dom dla psa z chorą skórą jest jeszcze trudniej... :-(:-( Quote
ewajanka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ile może ważyć ta psina? Czy ta skóra jest goła czy już widać meszek?:roll: Quote
ewatonieja Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 ona moze ważyć z 5 kg moze dzisiaj uda mis ie to sprawdzić Quote
Kar0la Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 To ona jest taka malutka?:crazyeye::crazyeye: Ja myślałam, że ona waży z 10-12kg. Quote
ewajanka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Kar0la napisał(a):To ona jest taka malutka?:crazyeye::crazyeye: Ja myślałam, że ona waży z 10-12kg. Ja też tak sądziłam. Sprawia wrażenie dużo większej:roll: Quote
Recommended Posts