Doda_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 wyslalam ten link do ludzi ktorzy chcieli adoptowac psa w typie onka Quote
wtatara Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 mamy pierwszego obserwatora i 100 osób , które zobaczyły aukcję Quote
Doda_ Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 wtatara napisał(a):mamy pierwszego obserwatora i 100 osób , które zobaczyły aukcję trzymam kciuki...!!! Quote
maciaszek Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Doda_ napisał(a):wyslalam ten link do ludzi ktorzy chcieli adoptowac psa w typie onkaDzięki :). wtatara napisał(a):mamy pierwszego obserwatora i 100 osób , które zobaczyły aukcjęOby tylko to coś dało. Ludzie, dzwońcie! Doda_ napisał(a):trzymam kciuki...!!!Ja też. A co myślicie o tym kojcu pod W-wą (o którym pisała jayo, na poprzedniej stronie)? Nie jest to zbyt niebezpieczne? Quote
ladyyork Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 W ostateczności można go w kojcu również uwiązać:-((ale to w ostateczności) , lepsze to niż schronisko w którym czeka go prawdopodobnie tęczowy most:cool3: i dało by to czas na znalezienie mu domu Quote
maciaszek Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Buda po Sorbonie (u Uli) odpada, bo Ula ma swoje psy, które chodzą luzem i jest ryzyko, że Elton je pogryzie... :(. ZOSTAŁY 2 DNI.... Quote
baffi2 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 maciaszek napisał(a):Buda po Sorbonie (u Uli) odpada, bo Ula ma swoje psy, które chodzą luzem i jest ryzyko, że Elton je pogryzie... :(. a co z tymczasem u Hakity? u jayo? Quote
Doda_ Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 mysle ze kojec jest lepszy niz schronisko.. nie wiem czy hakita nadal ma wolny kojec, trzeba sie jej spytac.. Quote
maciaszek Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Wreszcie mam chwilę przerwy i mogę napisać. Poszukiwania domu dla Eltona już nieaktualne... Właściciel był dziś na targu i oddał psa. Wzięło go jakieś małżeństwo w średnim wieku, którym niedawno zmarł pies. Elton będzie mieszkał w domu z ogrodem. Ogród ma wysokie betonowe ogrodzenie, więc nie powinien się przez nie przedostać. Państwo mieszkają w Miechowie. Właściciele mają na nich namiar i powiedzieli, że za jakiś czas będą chcieli sprawdzić jak miewa się pies. Dziękuję wszystkim za pomoc. Wtatara, możesz wycofać Allegro... Quote
Peter Beny Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 No i tak podejrzewałem , oby dobry domek to był :multi::multi: Quote
maggiejan Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Oby ten domek rzeczywiście był tak dobry, jak ci państwo mówią... Quote
Ziutka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Czyli już ogłoszenia dla psiaka nie są potrzebne :roll: Quote
maggie1971 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Cieszę się ,że piesek znalazł domek, oby się ten domek sprawdził;) Quote
SZPiLKA23 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 :multi: oby wszystko sie poukładało :) Quote
Safii Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Witam. Mam kilka domków ( DS ) dla On-ków, które nie wypaliły w przypadku Sary, która jest u mnie na DT. Domki są oki, ale Sara wymaga stałej opieki z racji choroby. Słuchajcie Chce zaprezentować osobą, które chciały wziąć Sarę inne psiaki, domki się zgodziły, jeśli coś znajdę. Mam masę info,do sprawdzenia i naprawdę nie mam czasu czytać całych wątków, żeby dowiedzieć się wszystkiego o psiakach, więc proszę: Niech mi ktoś wyśle na maila, opis tej psiny, jaka jest, jak ma charakter itd. i kilka fotek - KONIECZNIE. Zaprezentuję ją Domkom, a jeśli będą zainteresowane, skieruję ich tutaj lub na kontakt, który mi podacie. Mam nadzieję, że znajdziecie chwilkę, żeby to zrobić. Proszę w imieniu psiaczków. Mój mail: [email protected] Quote
baffi2 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Safii']Witam. Mam kilka domków ( DS ) dla On-ków, które nie wypaliły w przypadku Sary, która jest u mnie na DT. Domki są oki, ale Sara wymaga stałej opieki z racji choroby. Słuchajcie Chce zaprezentować osobą, które chciały wziąć Sarę inne psiaki, domki się zgodziły, jeśli coś znajdę. Mam masę info,do sprawdzenia i naprawdę nie mam czasu czytać całych wątków, żeby dowiedzieć się wszystkiego o psiakach, więc proszę: Niech mi ktoś wyśle na maila, opis tej psiny, jaka jest, jak ma charakter itd. i kilka fotek - KONIECZNIE. Zaprezentuję ją Domkom, a jeśli będą zainteresowane, skieruję ich tutaj lub na kontakt, który mi podacie. Mam nadzieję, że znajdziecie chwilkę, żeby to zrobić. Proszę w imieniu psiaczków. Mój mail: [email protected] Ale ten owczarek znalazł już dom :) jednak jest bardzo duzo onków które czekają na domek.... Quote
Recommended Posts