Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:(
Niestety Czaruś ma chore nerki i tak będzie - raz lepiej, raz gorzej.
Ja sam się cieszyłam jak głupia, kiedy wyniki tak fajnie się poprawiały, mimo tego, że rodzice mieli jamniora z chorymi nerkami... Też było różnie.
Ale trzeba być dobrej myśli! Czaruś jest w cudownych rękach :loveu: :loveu: i wierzę w to, że jeszcze długo będzie przynosił nam wiele radości!

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nadal sceptycznie podchodzę do tych wyników...:shake: Czaruś czuje się normalnie, czyli dobrze. Humor ma, pije może trochę więcej, ale też ciepło się zrobiło. Nie wiem, czemu miało by być z nim teraz gorzej...? Zaczęłam nawet podejrzewać, że wypluł gdzieś tą tabletkę Minirinu, bo w nocy przed pobraniem moczu zesiusiał mi się, co mu się nie zdarzyło od czasu tego 2-dniowego braku leku. Zrobie za kilka dni badania jeszcze raz.

Posted

To napewno nie zaszkodzi :lol:.

Ostatnio udało mi się wyjść na kilka spacerków z obydwama psami jednocześnie :multi:. O dziwo, moja suczka poza domem jest grzeczna i Czarusia nie zaczepia. Nawet śpią teraz w jednym pokoju i do awantur dochodzi sporadycznie :evil_lol:. Może jeszcze z tego przyjaźń będzie...:razz:

Podobno kilka ulic ode mnie jakiś facet strzela do psów i kotów z wiatrówki. Sąsiedzi zawiadomili w sobotę policje to mu powiedzieli, że zgarną tego "snajpera" w poniedziałek :crazyeye:. Nie wiedziałam, że w Polsce policja w weekendy nie pracuje...:cool1:

Posted

[quote name='maggiejan']Podobno kilka ulic ode mnie jakiś facet strzela do psów i kotów z wiatrówki.[/quote]
Jak ja bym takiego dorwał to :zly7:

[quote name='maggiejan']Nie wiedziałam, że w Polsce policja w weekendy nie pracuje...:cool1:[/quote]
Z moich doświadczeń wynika, że w Polsce policja w ogóle rzadko pracuje i przez to jak już się za coś potem zabiorą, to tylko partolą. Nie raz w Nowej Soli w nocy widziałem wozy policyjne zaparkowane pod wiaduktem, a panowie policjanci oczywiście spali :sleeping:

Posted

[quote name='maggiejan']No, tak, może czekają z wykonywaniem swoich obowiązków na podwyżkę, a bandyci niech się na razie sami łapią...:diabloti:[/quote]

Bo jakby strzelał do radiowozu to by było przestępstwo - a jak do psów strzela ( tak np. zginął jamnik Neris - ustrzelił go jakiś debil.......) to co za sprawa?

To się normalnie płakać chce!!!

Posted

[quote name='AniaAniołek']DZIEWCZYNY JA W SPRAWIE BAZARKU NIE MAM ADRESU GDZIE POSłAć BROSZKĘ:roll:[/quote]
Przepraszam, juz odpisalam. Ja zawsze czekam na powiadomienie, bo nie mam mozliwosci sledzenia wszystkich moich bazarkowych szalenstw :oops:
Powiedz mi tylko ile mam do zaplacenia a konto Maggiejan juz mam.

Posted

maggiejan, wiem, czytalam twoj post na watku Brajla.
To bardzo przykre, naprawde. Dlaczego trafilo to akurat p.wlodkowi? - Czlowiekowi, ktory ma wielkie serce??? Dlaczego?? :placz: Znam p.wlodka osobiscie to naprawde wspanialy czlowiek, oboje - p.wlodek i p.edytka sa ludzmi o wielkich sercach...:-(

Posted

Doda, myślę, że niestety dobre serce Włodka odegrało tu swoją niechlubną rolę :-( Ludzie o dobrych sercach mało myślą o sobie, a dużo o innych i dlatego często zaniedbują swoje zdrowie, aż dojdzie do tak ciężkiej sytuacji... Włodziu i Edytka powinni koniecznie bardziej dbać o siebie, bo organizm ma swoje ograniczenia, a gdy się go nadmiernie eksploatuje to się prędzej czy później musi źle skończyć... Ludzi dobrych trzeba pilnować, aby byli też dobrzy dla siebie...

Posted

wlasnie :-( powinni dbac o siebie :-(
Latwo mi mowic, ze powinni tego robic, a ja sama jestem podobna do nich, dbam nie o siebie tylko o zwierzeta :evil_lol:

Posted

Ja niestety na dawcę się nie nadaję :(. Mam nadzieję, że i tą przeciwność uda się Włodkowi przezwyciężyć.
Tymczasem jest już godzina 22., więc ślijcie wszyscy pokłady pozytywnej energii. Pomogło to Brajlowi, więc musi pomóc i Włodkowi.

A co do dobrych ludzi, którzy myślą o innych (w szczególności o zwierzakach), a nie o sobie, to chyba wielu dogomaniaków może to o sobie powiedzieć.

Posted

Oj chyba już jestem przemęczony, bo napisałem o Włodku na wątku Czarusia, a jak teraz zajrzałem na wątek Brajla, to się dziwiłem, czemu nie ma mojego posta o Włodku...:shake: