Pianka Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 maggiejan jesteś kochana:loveu: Moge ściagnąc ogłoszenia czy jeszcze nie?:eviltong: Quote
ElzaMilicz Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Piszcie jak coś ustalicie. Nie ma sensu wieźć go przez Wrocław. Rzecz nie w pieniądzach, tylko w czasie. Gdyby Peter mógł dostarczyć psa do Ostrowa byłoby super ! Quote
kako80 Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 do wroclawia z katowic jedzie sie 1,5h autem, nie jest zle. Quote
Doda_ Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 przepraszam ale ja niewiem czemu jedziecie do wroclawia pozniej do poznania a nie prosto do poznania?? Quote
ElzaMilicz Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='Doda_']przepraszam ale ja niewiem czemu jedziecie do wroclawia pozniej do poznania a nie prosto do poznania??[/quote] Po prostu transport łączony. Oszczędność kosztów i czasu. Quote
maggiejan Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Piszcie jak coś ustalicie. Nie ma sensu wieźć go przez Wrocław. Rzecz nie w pieniądzach, tylko w czasie. Gdyby Peter mógł dostarczyć psa do Ostrowa byłoby super ![/quote] Elzo, bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy. Myślę, że Peter dojedzie do Ostrowa (czy to więcej niż 200km z Katowic?). Poczekajmy, aż wejdzie na wątek. Quote
maggiejan Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='ATLANTYDA'][B]Witam jestem Czaruś zwykłe imię ,ale ja jestem niezwykły.[/B] Proponuję taki tekst do allegro ale może są inne propozycje lub poprawki[/quote] Atlantydo, bardzo ładny tekst, może dało by się tylko trochę bardziej zaakcentować sytuację Czarusia? Dziękujemy.:loveu: Quote
maggiejan Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='Pianka']maggiejan jesteś kochana:loveu: Moge ściagnąc ogłoszenia czy jeszcze nie?:eviltong:[/quote] Chyba można ściągnąć Czarusia z ogłoszeń, gdyby mu się poprawiło (co jest mało prawdopodobne, jednak nie chcę z tej nadziei rezygnować) to ogłosimy go drugi raz. Quote
ATLANTYDA Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='maggiejan']Atlantydo, bardzo ładny tekst, może dało by się tylko trochę bardziej zaakcentować sytuację Czarusia? Dziękujemy.:loveu:[/quote] Zrobiłam edit ale nie wiem czy nie za rozwlekła:roll: Quote
maciaszek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Maggiejan, jestem pełna podziwu i chylę czoła :loveu: :loveu:. Naprawdę to, co robisz, że czymś tak cudownym, że aż brak słów... Z Katowic do Ostrowa jest (najkrótszą trasą) 201 km: [url]http://www.w.droge.pl/drogi_wynik.php?m1=254854960543&m2=257794958603&wariant=1[/url] Dzisiaj poznam Czarka. Za niecałe dwie godziny jadę wyprowadzić go na spacer. Troszkę się denerwuję (ach... to pierwsze spotkanie...). Quote
maggiejan Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Maciaszku, dzięki za uznanie, każde wsparcie mi się teraz przyda. Przytul ode mnie mocno Czarusia albo podrap go za uszkiem, zależy co woli ;). Quote
Volt Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Czaruś dzis czuje sie chyba dobrze, dostal jakis zaszczyk zanim ja z nim byłem na spacerku, a do mnie wyleciał na smyczy szczekajac i merdajac ogonem Maggiejan chyle czoła, podziwiam i bardzo sie ciesze! Quote
maggiejan Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='Volt']Czaruś dzis czuje sie chyba dobrze, dostal jakis zaszczyk zanim ja z nim byłem na spacerku, a do mnie wyleciał na smyczy szczekajac i merdajac ogonem Maggiejan chyle czoła, podziwiam i bardzo sie ciesze![/quote] :B-fly:;) Volt, czy rozmawiałeś z wetem? Na co był zastrzyk? Quote
maggiejan Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='ATLANTYDA']Zrobiłam edit ale nie wiem czy nie za rozwlekła:roll:[/quote] Zredagowałam trochę Twój tekst, żeby było łatwiej czytać. Wysłałam Ci na pw. Powiedz, co myślisz... Quote
Volt Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='maggiejan']:B-fly:;) Volt, czy rozmawiałeś z wetem? Na co był zastrzyk?[/QUOTE] maggiejan niestety, jak bylem w klinice bylo multum ludzi, i tylko mignalem sie przelotem z wetem, Czarusia "wydał mi" na spacer Stażysta (bodajrze pan. Macie czy jakos tak) Quote
wapiszon Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Proszę podajcie numer konta, na który można wpłacić kasę dla Czarusia. Quote
Hakita Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Czy coś się już udało ustalić odnośnie transportu??? Próbowałam dziś dodzwonić się do Mrówci, ale bezskutecznie....:shake: Zatem żadnych informacji nie mam.... Quote
maggiejan Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Pisałam do Petera w sprawie transportu, ale nie wiem, czy pisał do Elzy i czy był dziś na wątku. Mam do Was wielką prośbę: zanim wynikła sprawa z ciężkim stanem Czarusia, zaproponowałam tymczas szczeniaczkowi z Tomaszowa Maz., gdzie jest bardzo trudna dla maluchów sytuacja. Ponieważ jednak przyjedzie do mnie Czaruś, byłoby mi bardzo trudno wziąć tego malucha. Nie chcę go jednak zostawiać bez pomocy...Czy ktoś z okolic W-wy, Łodzi nie chciałby pomóc i wziąć jakiegoś szczeniaczka zamiast mnie? Chodzi szczególnie o te słabsze, które mają mniejsze szanse na przeżycie... Tu link: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102428&page=53[/URL] Transport do W-wy jest organizowany w niedzielę. Quote
maciaszek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Byłam wieczorem z TZtem u Czarusia. Jak przyjechaliśmy to psiak.... był na spacerze. Ale pan ucieszył się bardzo, że przejęliśmy Czarka, bo miał jeszcze inne psiaki do wyprowadzenia. Czarek jest bardzo fajnym, dużym, bardzo optymistycznym owczarkiem. W życiu bym nie pomyślała, że ma jakieś problemy zdrowotne. Siły w nim co nie miara :). Maggiejan, ćwicz rękę, którą będziesz trzymała smycz ;). Spacerowaliśmy z nim z jakieś 20 minut, może nieco więcej. Wysikał się ładnie z 5 razy (w tym 2 razy miał problem z zatrzymaniem strumienia), zrobił też ku. Pod koniec spaceru już kompletnie nie zwracał na nas uwagi tylko leciał prosto do lecznicy, bo tam czekała na niego pełna micha :). To bardzo fajny pies! Quote
maggiejan Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Dzięki, Maciaszku. Czaruś ma przyjemne życie ;), żeby go tylko nie bolało..:-( Quote
Hakita Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Kochany, cudowny Czaruś......... Już się nie mogę doczekać chwili, kiedy go poznam.........:loveu: Maggiejan, przypomnij mi Kochana w jakiej części Poznania mieszkasz??? :cool3: Quote
Volt Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 [quote name='maciaszek']Byłam wieczorem z TZtem u Czarusia. Jak przyjechaliśmy to psiak.... był na spacerze. Ale pan ucieszył się bardzo, że przejęliśmy Czarka, bo miał jeszcze inne psiaki do wyprowadzenia. Czarek jest bardzo fajnym, dużym, bardzo optymistycznym owczarkiem. W życiu bym nie pomyślała, że ma jakieś problemy zdrowotne. Siły w nim co nie miara :). Maggiejan, ćwicz rękę, którą będziesz trzymała smycz ;). Spacerowaliśmy z nim z jakieś 20 minut, może nieco więcej. Wysikał się ładnie z 5 razy (w tym 2 razy miał problem z zatrzymaniem strumienia), zrobił też ku. Pod koniec spaceru już kompletnie nie zwracał na nas uwagi tylko leciał prosto do lecznicy, bo tam czekała na niego pełna micha :). To bardzo fajny pies![/QUOTE] Cały Czaruś, z lecznicy leci na wyrwanie reki, jak ja po niego przyszedlem byl chwilke po spacerku, ale Stażysta mowil ze on z nimi moze tylko na 5-10 minut. Na mój widok ogon mu chodzil jak BIG BENOWI wskazowki :cool3: bylem z nim w parku na godzinke, Maggiejan ten pies jest cudowny pod kazdym wzgledem:razz: jest tez strasznym piesciochem jak sie z nim chwile przysiadzie, no to ide spac bo na 10 jestem po Czarusia :diabloti::loveu: Quote
maggiejan Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Hakita'] Maggiejan, przypomnij mi Kochana w jakiej części Poznania mieszkasz??? :cool3:[/quote] Niestety, w przeciwnej, Grunwald. Quote
Peter Beny Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Witajcie kochani :loveu: Pewnie teraz Tomek już spaceruję z Czarusiem , bardzo się cieszę że udało się to zorganizować i Czaruś ma spacery regularne :multi: Maciaszek tobie też dziękuję i innym też . Co do trasy to ja znam tą trasę , zresztą znam wszystkie które zaproponowałem ;), bo do Poznania jeżdżę służbowo co roku 2 razy :lol: Niestety dojazd tą trasą najkrótszą jest najdłużej ( przez Kępno ) . [URL]http://www.w.droge.pl/drogi_wynik.php?m1=254854960543&m2=257794958603&wariant=2#opis[/URL] A tak jest najszybciej , i znów przez Wrocław ;) Oczywiście się dostosuję . Quote
Recommended Posts