MagYa^^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ..ja sie wciaz przygladam tym zdjeciom i nie moge jakos podpasowac do ktorej rasy nasz Rodzynek najbardziej pasuje.. Quote
malagos Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 chyba na watku łódzkim nie za bardzo reflektuja na pomoc :-( Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 malagos napisał(a):chyba na watku łódzkim nie za bardzo reflektuja na pomoc :-( no coz.. czasami placza, ze psy marnieja w schroniskach.. a jak ktos ofiaruje pomoc - tymbardziej, ze jestem w stanie fizycznie zajac sie psem, to .. jak widac. pluje sobie tylko w brode, ze nie pomoglam Bonusowi :( moze gdybym wziela go do siebie 1-2 tyg temu to nie bylby az tak chory.. Nie wiem chyba trace wiare w to, ze cokolwiek moge pomoc.. :shake: Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Czy cos juz wiadomo??? Nie pozwolny temu psu zmarniec tak jak Bonusowi :placz: P O M O C Y Quote
sacred PIRANHA Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 nie widzialam go dzis...psiska siedzialy pochowane po budach...wychodzily tylko te ktore mnie znaly:( Rodzynka nie widzialam jeszcze, wiec on mnie tez nie i nie wyszedl... ale bede w schronisku po kwity wiec poszukam go i najlepiej zapytam po prostu:) Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Lidka, koniecznie! Bo i on zmarnieje... Quote
sacred PIRANHA Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 ....i znow wyjdzie na to, ze to moja wina?... mam dosc, wysiadam... Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ..ale jak jak CIE kopne zaraz w kuperek to Ty zobaczysz??? A kto stwierdzil, ze twoja jest wina w czymkolwiek???!?!?!?!?! Quote
MagYa^^ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Lidka jak juz znajdziesz Rodzynka posrod innych bied, to koniecznie lepsze zdjecia.. i przyjzyj sie mu jak sie zachowuje. ..no chyba, ze szczesliwie okaze sie, ze adoptowala go jakas dobra dusza, bo jest naprawde urodziwy! Quote
MagYa^^ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ..ja sie napatrzec na ta porazajaca czern nie moge... ;) ..przykra jest tylko ta samotnosc.. Quote
sacred PIRANHA Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 oj koffana...cos mi sie wydaje, ze sprawdze naszego rodzynka i wcisne go Tobie na dt jak bedzie milutki:) Quote
malagos Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 :loveu: :loveu: Popieram, popieram Wasze plany! :evil_lol: Ciekawe, na ile rzeczywiscie to bokser, a na ile inne sliczne zwierzątko, ...jakby wyżłowaty, dogowaty....No, w każdym razie nie ratlerek :evil_lol: Quote
MagYa^^ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ladnie ladnie :D ja siem rowniez ukradkiem podko****e w tych oczach.... (chociaz to nie to co Bonek) ... ale rowniez godny uwagi! wlasnie on mnie chyb tez bardziej wyglada na jakiegos dogowatego :-? ale jaki by nie byl - piekny jest! tekst na allegro dla niego juz napisany jest... ino dowiedziec sie na 100% czy to chop czy baba ;) Quote
sacred PIRANHA Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 w srode mam ciezki egzamin wiec nie dam rady odwiedzic schronu...ale w czwartek jak najbardziej... Quote
MagYa^^ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ..a nidyrydy zadzwonic? chociazby zapytac jaka plec i jaki w stosunku do innych zwierzow? - tylko po to by wywiesic allegro i inne...??? do czwartku jest AZ 4 dni... Quote
MagYa^^ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 ehhh slodki jestes psiaku.. boli to ze nie mozna CI pomoc.. Quote
MagYa^^ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 no kurde felek, czy tylko ja tu zagladam?:mad: Quote
sacred PIRANHA Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 musimy wytrzymac do czwartku...znajde go porobie fotki i dowiem sie wszelkich mozliwych informacji... i szukamy DT.... Quote
MagYa^^ Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 malgos :) zapomniawszy ... ..ale i tak maly ruch tutaj :shake: Quote
ARKA Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 [quote name='Niki-lidka']do schroniska trafil ten boksio.... wiecej info jutro.... :roll: jaki to boksio, to wychudzony czarny labek!!! Wrzuccie go na forum labradorow!! :crazyeye: dlaczego on ma jakis sznurek na szyi, dlaczego mu nikt tego nie zdjąl,widac ze mu sie juz wrzyna, nie zdziwie sie jak tam jest juz rana..zapomnilam to zamojskie schronisko!! :mad::mad::mad: Quote
MagYa^^ Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 ..mnie tez to na boksia nie wygladalo - ale ja na rasach to tak sie znam, ze lepiej sie nie odzywac :-? dzieki ARKA, za wrzucenie go w "branze" ... Lidka wiec i tytul przydaloby sie zmienic.. On jestt taki piekny! Musi szybko znalesc dom! Quote
sacred PIRANHA Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 jak go zobacze to bede cos robic...ja go nie widzialam na zywo wiec nie bede oceniac czy to labek czy mix boksera czy co jeszcze... Quote
Recommended Posts