Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
chyba na watku łódzkim nie za bardzo reflektuja na pomoc :-(

no coz.. czasami placza, ze psy marnieja w schroniskach.. a jak ktos ofiaruje pomoc - tymbardziej, ze jestem w stanie fizycznie zajac sie psem, to .. jak widac.
pluje sobie tylko w brode, ze nie pomoglam Bonusowi :( moze gdybym wziela go do siebie 1-2 tyg temu to nie bylby az tak chory..
Nie wiem chyba trace wiare w to, ze cokolwiek moge pomoc.. :shake:

Posted

nie widzialam go dzis...psiska siedzialy pochowane po budach...wychodzily tylko te ktore mnie znaly:(
Rodzynka nie widzialam jeszcze, wiec on mnie tez nie i nie wyszedl...
ale bede w schronisku po kwity wiec poszukam go i najlepiej zapytam po prostu:)

Posted

Lidka jak juz znajdziesz Rodzynka posrod innych bied, to koniecznie lepsze zdjecia.. i przyjzyj sie mu jak sie zachowuje.

..no chyba, ze szczesliwie okaze sie, ze adoptowala go jakas dobra dusza, bo jest naprawde urodziwy!

Posted

:loveu: :loveu:
Popieram, popieram Wasze plany! :evil_lol:

Ciekawe, na ile rzeczywiscie to bokser, a na ile inne sliczne zwierzątko, ...jakby wyżłowaty, dogowaty....No, w każdym razie nie ratlerek :evil_lol:

Posted

ladnie ladnie :D ja siem rowniez ukradkiem podko****e w tych oczach.... (chociaz to nie to co Bonek) ... ale rowniez godny uwagi!

wlasnie on mnie chyb tez bardziej wyglada na jakiegos dogowatego :-? ale jaki by nie byl - piekny jest!
tekst na allegro dla niego juz napisany jest... ino dowiedziec sie na 100% czy to chop czy baba ;)

Posted

[quote name='Niki-lidka']do schroniska trafil ten boksio....

wiecej info jutro....

:roll: jaki to boksio, to wychudzony czarny labek!!! Wrzuccie go na forum labradorow!!

:crazyeye: dlaczego on ma jakis sznurek na szyi, dlaczego mu nikt tego nie zdjąl,widac ze mu sie juz wrzyna, nie zdziwie sie jak tam jest juz rana..zapomnilam to zamojskie schronisko!! :mad::mad::mad:

Posted

..mnie tez to na boksia nie wygladalo - ale ja na rasach to tak sie znam, ze lepiej sie nie odzywac :-?

dzieki ARKA, za wrzucenie go w "branze" ...

Lidka wiec i tytul przydaloby sie zmienic..

On jestt taki piekny! Musi szybko znalesc dom!