sacred PIRANHA Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 calutki dzien bylam w pracy...najpierw rano wyrwalam sie zeby pojechac z psem do weta a potem wisialam na telefonie z mariee...nie podobalo sie to...hehehe Quote
marzenKa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Hopaj do goryy pieknyy czarnulku moze cie ktos dojrzy i pokochaa:cool3: Quote
marzenKa Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Jak tam sie ma nasz rodzynek??? Czy ktos pokocha tak cudnego psiaka i pomoze wyjsc mu z tego smutku???:-(:-( Quote
sacred PIRANHA Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 psika jest potwornie przerazony...bylam w niedziele w schronisku...albo siedzi w budzie albo mnie zlowrogo obszczekuje...ale nie sadze zeby zaatakowal... jest przerazony ale ulegly... i pewnie przez ta uleglosc po prostu leci w oczach...ma w boksie jeszvcze pare psow..mimo ze jest najwiekszy watpie zeby przepychal sie do jedeznia...raczej przypadaja mu resztki... EDIT: ewidentnie nie ma nic z labradora (mam czarnego labradora-zero podobienstwa)...to jest taki miksik boksia z czyms wiekszym... Quote
giselle4 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 ....Niki-lidka nie mozna wyciągnąc jego i dac do hoteliku chociac na tydzień[moze do tego czasu znajdzie sie domek]:-(moze bazarek lub zebrac po pare groszy.Pies jest piekny.....szkoda aby siedział w budzie,zaraz zacznie chudnąć......:oops: i klops:placz:Wiem że dobrze jest dawac dobre rady będac daleko...kurcze ale mi zal malutkiego:-(:-( Quote
marzenKa Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Cudnia psinka prosi pieknie o domek... Pilnie potrzebny.... Quote
Czaka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Czy nikt nie chce naszego Rodzynka? :-( Quote
sacred PIRANHA Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 giselle...jasne, ze mozna...tylko ze ja jestem jedna...mam juz jednego psiaka w hoteliku pod opieka...mam z nim olbrzymie problemy w gre wchodzi nawet eutanazja... a psow takich jak Rodzynek mam w schronie 200...sama nie dam rady... Quote
giselle4 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Niki-lidka...rozumiem Ciebie ale szkoda Rodzynka On znajdzie dom trzeba tylko czasu ...którego On nie ma:-( szkoda ze jestes jedna:placz:nie wiem co zrobic ogłoszenia w wyborcze i na stronach psich ,ale to wiesz sama:oops: Quote
maciaszek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 To ja ponawiam propozycję zrobienia Allegro. Poproszę tylko tekst... Quote
MagYa^^ Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 maciaszek napisał(a):To ja ponawiam propozycję zrobienia Allegro. Poproszę tylko tekst... tekst juz jest na ktorejs z pierwszych stron Quote
maciaszek Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Ano fakt :). To teraz tylko czekam na potwierdzenie od Niki czy mam wystawiać i czy podać jej dane :). Quote
Tola Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Niki-lidka napisał(a):giselle...jasne, ze mozna...tylko ze ja jestem jedna...mam juz jednego psiaka w hoteliku pod opieka...mam z nim olbrzymie problemy w gre wchodzi nawet eutanazja... a psow takich jak Rodzynek mam w schronie 200...sama nie dam rady... Czemu piszesz ze jestes jedna:roll: Quote
marzenKa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Podnosze Rodzynka Kto pokocha slicznego, przerazonego, smutnego pieskaa?? Quote
giselle4 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 ... i ja poniose:multi: Rodzynku poczekaj ciotki znajdą Ci domek:oops: Quote
sacred PIRANHA Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 martaa2 napisał(a):Czemu piszesz ze jestes jedna:roll: w znaczeniu jedna z psiakami w hoteliku w lublinie... jakbym w zamosciu byla sama to bym chyba juz padla... bardzo sie ciesze ze juz jestes z powrotem bo ja chyba nerwowo nie wytrzymuje:roll: cos mnie chyba przerasta.... Quote
sacred PIRANHA Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 maciaszek oczywiscie rob allegro i podawaj moje namiary...ja odbieram tyle telefonow, ze powoli czuje sie jak sekretarka hehe...ladowarke do telefonu mam ze soba wszedzie i przy byle okazji sobie podladowywuje:) Quote
marzenKa Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Boksiu hopaj do gory:multi: Sliczny czarny psiaczek poszukuje pilnie domkuu;) Quote
maciaszek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Allegro Rodzynka: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=313318762 Quote
Tola Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Wrzuciułam Rodzynka na http://www.dziennikmetro.pl/zwierzyniec/ Pozwoliłam sobie skopiowac część tekstu z allegro:oops: bo bardzo podoba mi się Moze ktos się wzruszy i pokocha Rodzynka... Quote
giselle4 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 ....pieknie napisane allegro:oops:pokocha ktoś ślicznego Rodzynka:oops: trzymam kciuki:multi:domku zgłos sie po psinkę:multi: Quote
Recommended Posts