Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psika jest potwornie przerazony...bylam w niedziele w schronisku...albo siedzi w budzie albo mnie zlowrogo obszczekuje...ale nie sadze zeby zaatakowal...
jest przerazony ale ulegly...
i pewnie przez ta uleglosc po prostu leci w oczach...ma w boksie jeszvcze pare psow..mimo ze jest najwiekszy watpie zeby przepychal sie do jedeznia...raczej przypadaja mu resztki...

EDIT:
ewidentnie nie ma nic z labradora (mam czarnego labradora-zero podobienstwa)...to jest taki miksik boksia z czyms wiekszym...

Posted

....Niki-lidka
nie mozna wyciągnąc jego i dac do hoteliku chociac na tydzień[moze do tego czasu znajdzie sie domek]:-(moze bazarek lub zebrac po pare groszy.Pies jest piekny.....szkoda aby siedział w budzie,zaraz zacznie chudnąć......:oops: i klops:placz:Wiem że dobrze jest dawac dobre rady będac daleko...kurcze ale mi zal malutkiego:-(:-(

Posted

giselle...jasne, ze mozna...tylko ze ja jestem jedna...mam juz jednego psiaka w hoteliku pod opieka...mam z nim olbrzymie problemy w gre wchodzi nawet eutanazja...
a psow takich jak Rodzynek mam w schronie 200...sama nie dam rady...

Posted

Niki-lidka...rozumiem Ciebie
ale szkoda Rodzynka On znajdzie dom
trzeba tylko czasu ...którego On nie ma:-(
szkoda ze jestes jedna:placz:nie wiem co zrobic
ogłoszenia w wyborcze i na stronach psich ,ale to wiesz sama:oops:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
giselle...jasne, ze mozna...tylko ze ja jestem jedna...mam juz jednego psiaka w hoteliku pod opieka...mam z nim olbrzymie problemy w gre wchodzi nawet eutanazja...
a psow takich jak Rodzynek mam w schronie 200...sama nie dam rady...

Czemu piszesz ze jestes jedna:roll:

Posted

martaa2 napisał(a):
Czemu piszesz ze jestes jedna:roll:

w znaczeniu jedna z psiakami w hoteliku w lublinie...
jakbym w zamosciu byla sama to bym chyba juz padla...
bardzo sie ciesze ze juz jestes z powrotem bo ja chyba nerwowo nie wytrzymuje:roll:
cos mnie chyba przerasta....